Piposelfie

torstai 20. maaliskuuta 2014Kuten nämä selfiet ansiokkaasti todistavat, mulla on sitten tänä keväänä tällainen turbaanirusettimeininki omassa ulkoilussani!

Jos se Papun rusettipipon rusetti tuntui olevan vähän too much, niin tässä on hieman hillitympi rusetti. Tämä NopsuPopsun valmistama pipo on tilattu Lasten Taikamaasta. Pipo on kaksinkertaista trikoota ja istuu tosi kivasti!

P.S. En oikeasti ole yhtään pipoihmisiä, näytän niiden kanssa ihan urpolta, mutta pakko se on pää jollain keinolla pitää lämpimänä!

10 kommenttia:

 1. Ihana! Meillä on esikoisella (nyt tosin jo kuopuksella käytössä) se Papun rusettipipo mutta tuo olisi kiva itselle. Kyllä nyt pitää mennä klikkailemaan linkkiä.. Ollaan sit samiksia kuopuksen kanssa, ou jee! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin viime keväänä ihan hilkulla tilata itselleni sen Papun pipon, mutta ajattelin sitten että mahtaako se rusetti olla ihan hillitön... No, nyt löytyi sitten tämä! Juu, ei muuta kun klikkailemaan ja tsekkailemaan ja ei muuten ollut maksettu mainos tämä. :)

   Poista
 2. Hieno on!Mullakin on yksi nopsupopsun pipo itsellä, siinä ei ole rusettia vaan harmaalla pohjalla sellainen musta printtiköynnös. Kiva sekin ja ps. et näytä yhtään urpolta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin kuulostaa kivalta! Hauska että pipossa on vähän jotain jujua. Tosin kohtahan ei ehkä toivottavasti tarvi pipoa, jos se kevät vaikka palaisi, ja Teneriffalla nyt ei ainakaan... ;)

   Poista
 3. Hieno pipo! Tyylikäs.

  Pipo päässä me kaikki näytetään ihan yhtä urpoillta - tai vain pipopäisiltä, miten sen haluaa nähdä :) On se vaan mukavaa, että nykyään sitä jo kehtaa pitää itsensä lämpimänä (vrt. teinivuodet, kun ohimot jäässä yritettiin selviytyä talvesta). Onneksi pipot ovat nyt muodissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, onneksi järki on voittanut cooliuden jo aikapäivää sitten! :D (tai jos pipot on in, niin sitten ollaan vaan cooleja, hih, vähän kuin vahingossa...) En kyllä voisi kuvitellakaan ulkoilevani pakkasessa ilman pipoa, ja sitä paitsi toppahousutkin sujahtaa nykyään aika helpolla jalkaan... Toista se tosiaan oli silloin teininä kun piti pyöräilläkin kovassa pakkasessa ilman pipoa - hullun hommaa, ihme ettei ole jäänyt pysyvämpiä "vaurioita"... ;)

   Poista
  2. Ehkä se pipottomuus aiheutti tämän lastenvaatehulluuden! ;D

   Poista
 4. Tää onki kiva. Minustaki siinä Papun pipssa on ihan liian suuri rusetti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tämä on kyllä aika hauska! :) Aika lämmin myös, joten menee varmaan ihan talvellakin, kohta ehkä jo liian kuuma... :)

   Poista