Jumpaten

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Lauantai-aamupäivän hyvä tuuli pulppusi lapsista, auringosta, leikkipuistosta, keltaisesta ja sinisestä väristä, kirjastoreissusta, mudasta, tukaaneista, silmien siristelystä, tähdistä, kumppareista ja... no, auringosta!

Tänään on sen sijaan kärsitty kolottavista lihaksista. Mutta pelkästään hyvällä ja innostavalla tavalla. Otin nimittäin Miiman treenihaasteen vastaan, ja oh boy, kylläpä tuli tarpeeseen! En ole nimittäin ehtinyt liikkua kunnolla ihan liian pitkään aikaan. Hävettää ja suorastaan... no... **ttaa.

Eilen siis pistin jumpaten ja humpaten Level 1 -treenin. Kaikessa yksinkertaisuudessaan se sai lihakset maitohapoille ja hien virtaamaan. Aivan täydellistä. Treenin idea on se, että se on kestoltaan lyhyt, mutta se on tehtävä joka päivä. Enkä mitenkään, vaikka kuinka yrittäisin, voi väittää, etteikö minulla olisi aikaa vajaata puolta tuntia päivässä kotona tapahtuvaan treeniin! Ja juuri tällä argumentilla Miima minut mukaan saikin!

No niin, hophop, nyt taas treenivideon pariin!

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Täälläkin oli eilen aivan upea aurinkoinen päivä, tänään sitten taas harmaata...

  Ja mahtavaa, treeni siis hyvällä alulla! Meinasinkin illemmalla laittaa kyselyä, miten menee treenaajilla, jos saatais sitä RYHMÄPAINETTA aikaiseksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunnon ryhmäpaine kuulostaa hyvältä! :D Toka treeni tehty ja kyllä muuten tuntuu jossain... Huh, mutta se on tarkoituskin! Joudun tosin pitämään tauon kahden viikon kohdalla, koska olemme viikon lämpöisessä lomailemassa - vaikka kai tätä voisi jatkaa sielläkin??

   Poista
  2. Jos on hyvä flow päällä, niin ite ainakin jatkaisin lomallakin - mulla ainakin jos repsahtaa, niin kynnys taas nousee aloittaa uudestaan!

   Poista
 2. Ihanat asut pojilla. Minkä pituinen nuorempi poika on ja minkä kokoinen haalari on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nuoremman pojan pituudesta en tiedä varmaksi sanoa, mutta veikkailen että akselilla 95-98cm liikutaan ja haalari on kokoa 104cm.

   Poista
 3. Ihania kuvia ja vaatteita :) Mikä tuo valloittava keltainen lippapipo on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ;) Se on Silverjunglelta viime keväänä hankittu, ja nyt taas tehokäytössä!

   Poista