Äidin nurkka

lauantai 8. maaliskuuta 2014


Terveisiä täältä äidin nurkasta! Siellä on valkoista, puhdasta, siistiä ja siellä on aina tuoreita kukkia! Siellä juodaan teetä, myhäillään ja ihastellaan lasten sopuisia leikkejä. No hei, ainakin mielikuvatasolla, jos ei muuten! Tämä nurkka on se kohta olohuoneesta, joka ei kiinnosta kuin äitiä, ja jossa ei leikitä pikkuautoilla tai murustella leipää.

Tänään nautin vapaa-ajasta, jota olin hyvissä ajoin buukannut itselleni saadakseni toipua rauhassa työporukan pikkujouluista (juu, luit oikein!). Illan osoittauduttua varsin rauhalliseksi, ei siinä olekaan sen kummemmin toipumista. Parhaillaan mietin, tarttuisinko imuriin, moppiin tai maalipensseliin vai tekisinkö pitkästä aikaa tuttavuutta ompelukoneen kanssa ja aloittaisin rahintuunausprojektin. Vai keittäisinkö lisää teetä, uppoutuisin kaunareihin ja blogeihin vai nukkuisinko sittenkin vielä vähän?

Ihanaa lauantaita ja naistenpäivää kaikille! Täällä ainakin paistaa aurinko!

8 kommenttia:

 1. Ihana nurkkaus ja mukavaa omaa aikaa. Kivaa, kun ensi lauantaina meillä on yhteistä aikaa. Pus! A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma aika tulee kyllä toisinaan niin tarpeeseen... Mutta ensi viikonloppua odotellessa! <3

   Poista
 2. Onpa kaunis nurkkaus!

  Ja todellakin olet vapaasi ansainnut. Toivottavasti valitsin tuon tee/kaunarit/blogit/päikkärit-vaihtoehdon :)

  Vitsit, tuo tuplakupla on vaan ihana. Täytyy saada se joskus. Tulppaaneja mullakin on (ostin itse itselleni eilen). Ihanan keväistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä vähän kokeilin yhteistyötä ompelukoneen kanssa ja taisin pyyhkiä pölyjäkin kun aurinko ne niin ikävästi paljasti... ;)

   Tulppaanit on mun suosikkikukkia!

   Poista
 3. Ihana nurkkaus sinulla :)
  Ja vielä ehtii toivottaa ihanaista naistenpäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos ja ihanaa naisten päivän iltaa sinullekin Tiia! :)

   Poista
 4. Ihana nurkkaus, valoisa ja siisti! Minäkin haluan oman nurkan, nih! ;) Sellaisen leluvapaan, tulppaaneilla tukitun oman sopen, ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiseen nurkkaukseen voi aina hetkeksi paeta todellisuutta eli kuraisia tassunjälkiä, pikkuautokasoja ja lattialle valunutta kaurapuuroa. ;) Suosittelen!

   Poista