Romantiikannälkään

sunnuntai 30. elokuuta 2015Silloin kun se kesä vielä helli meitä, pakkasin yksi sunnuntai lapset autoon ja lähdin road tripille Hankoon. Ajatus Hangossa käymisestä oli pyörinyt mielessäni jo pitkään, ja uutta vettä myllyynsä se sai, kun (vihdoin) luin lomallani Katja Kallion ihanan Säkenöivät hetket -kirjan, joka sijoittuu 1900-luvun alun Hankoon. En muuten melkein malttanut laskea käsistäni.

Koska Hangossa on paljon jäljellä tuota aikaa, kirjan tunnelmaan oli helppo päästä. Rannat, huvilat, vanhat talot, kadut, kalliot, junarata, kaikki löytyivät sieltä ja iskivät romantiikannälkäiseen minuun.

Miehen kanssa käytiin heinäkuussa synttäripäivänäni Hangossa syömässä, ihan kaatosateessa. Silloin meni vähän ohi paikan ihanuus. Ruoka oli toki hyvää.

Mutta täälläpä minä nyt sitten haaveilin, ihastelin, ihmettelin, palvoin aurinkoa ja lapsetkin ihan viihtyivät. Kaunista! Tänne voitais tulla ensi kesänä vaikka ihan pariksikin päiväksi!

6 kommenttia:

 1. Mää rakastan Hankoa!!! <3_____ <3 :D Se on niin ihana paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan mahtava! Meiltä köröttelee sinne vain puolisentoista tuntia, pitäisi käydä useamminkin eikä kerran kymmenessä vuodessa. :D

   Poista
 2. Moikka! Blogissani olisi sulle haaste :) http://nellixo.blogspot.fi/2015/09/liebster-award-vol2.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! :) Tähän pitää tarttua kun tulee sopiva hetki!

   Poista