Ihan kohta arki

sunnuntai 2. elokuuta 2015

 

Meillä on aika ihana naapurin tyttö. Hän on neljävuotias, hänellä on kihara vaalea tukka ja pitkät silmäripset. Hän huutelee aamuisin pihaltaan poikiemme nimiä. Ja pojathan tottelevat. Toisinaan lapset viihtyvät meidän pihallamme, toisinaan naapurin pihalla. Ja juuri nyt siellä naapurin pihalla. Äänistä päätellen ihan sulassa sovussa. Hei, tämähän on ihan uusi vaihe! Lämpimästi tervetuloa!

Hyödynsin tämän rauhallisen hetken etsimällä tavaroita huomista varten. Reput, tossut, vaihtovaatteet, sisähousut, ulkohousut, lippikset, aurinkorasvat, juomapullot, sadevaatteet ja mitä kaikkea. Kelejä kuin kelejä varten. Ei muuten löytynyt kaikki ihan heittämällä kuuden viikon tauon jälkeen, ja kurahousut ovat vielä kaupassakin.

Nimittäin huomenna se taas alkaa, päiväkoti. Isompi poika menee eskariin, ja pienempikin vaihtaa ryhmää. Äiti rupeaa tekemään viisipäiväistä viikkoa. Onhan tässä taas totuttelemista. Aikatauluja, sumplimista, kiirettä.

Onneksi se naapurin kiharatukkainen tyttökin tulee samaan päiväkotiin. On sitten ainakin uusi kiva kaveri pihalla.


4 kommenttia:

 1. Tsemppiä arjen aloitukseen! Täällä alkaa myös, mutta onneks vasta mulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä otin myös pehmeän laskun töihin jo kuluneen viikon ajan. Oli mukavaa oikeastaan, kunhan siitä ekan aamun ahdistuksesta selvisi, kun ei tarvinnut ketään viedä eikä hakea, eikä pohtia mitä laittaisi ruuaksi ja kuinka tappelut selvitetään. :) Tsemppiä sinnekin!

   Poista
 2. Hyvää arkeen paluuta toivottelen! Mä just tulin viimeiseltä reissulta, ja koitan saada pääni siihen järjestykseen, että kohta se muuten taas alkaa se aamuruljanssi, kääk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kääk! Kyllä se siitä, kyllä se siitä... Onneksi arjessa on hyviäkin juttuja paljon!

   Poista