The reppu. Kenen mielestä?

torstai 30. heinäkuuta 2015

Siis kerta kaikkiaan cool. On se. Tuo Mini Rodinin reppu.


Melkein voisin vaikka ostaa. Noin niinkun teoriassa, ilman tuota villiä hintalappua. Esikoinen nimittäin aloittaa eskarin ja tarvitsee uuden repun sen vauvamaisen ampparireppunsa tilalle. Ainakin luulen, että tarvitsee.


Sitten tulin toisiin aatoksiin. Mini Rodinin reppu on cool ehkä enimmäkseen omasta mielestäni. Uskon että lapseni ihastuisi enemmän Turtles-, Cars- tai Lego-reppuun. Tässä kohtaa on pakko todeta, että lapsen mieltymykset menevät edelle. Totta kai hän saa itse valita oman reppunsa, ilman äidin ohjailua.


On ne vaan jo niin isoja, nuo pojat.

14 kommenttia:

 1. IHANA! Mut tiedätkö, meillä aika paha kun poikakin tykkäs :D Ei vaan millään raaskis. ehkä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan tuo melko suolaisen hintainen. Siis melkein seitsemän kymppiä, repusta. Ei kyllä pysty... :)

   Poista
 2. Hienoa että joku tämän hypetyksen keskellä uskaltaa sanoa että villitys on vain äitien eikä niinkään lasten :D
  Hienohan se on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin hieno! Voisin itselleni hankkia. ;) No onhan tämä aivan selvästi äitien hullutus. Lapset tykkää enemmän Prismasta ostetusta vähän jo nuhjuisesta perustrikoosta jossa on joku sarjiskuva. Kun päiväkotikaverillakin on sellainen. Itselläni on vähän ristiriitaisia kokemuksia Mini Rodinin laadusta. Printti t-paidat on olleet hyviä, kuosilliset paidat taas lörpsähtää, ja näyttää teltoilta hoikkien poikien päällä. Niin hinta-laatu-suhteen takia kauppaan jäävät.

   Poista
 3. Heii! Sä oot bäck, jee! Omassakin pienessä mielessä pyörii välillä joku comeback mutta se aika, aika, aika.. tuo viheliäinen "pieni" este. Kiva taas lueskella teidänkin kuulumisia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hei! No en mä tiedä olenko back vai mitä ihmettä, mutta jotenkin luovuus taas pulppuaa kun sai rentoilla kesälomalla. Ajasta on kyllä puutetta joka elämän saralla, joten katsotaan kuinka usein kerkiää postailla. Joo, sinä myös takaisin! :)

   Poista
 4. Meilläkin ampparireppu jäi pikkuveljelle ja eskariin vaihtui Chiman lego-reppu (jonka muuten ostin jesper ja juniorin alesta 14€:lla keväällä!) Penaalia vaille valmista eskariin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsit, olisi pitänyt keväällä olla kärppänä ja hankkia joku ale-reppu, nythän ei tietenkään mitään alea ole missään... Ai niin, tarvitaankos sinne eskariin penaalikin?

   Poista
  2. Poikamme eskari on pienessä kyläkoulussa eppujen ja toppujen joukossa, joten ainakin täällä on omat penaalit ja kynät kuten koululaisillakin (vaikka ei opiskelua vielä niin olekkaan).

   Poista
  3. Tänään tarttui mukaan penaalikin, ja kyniä tietty myös. Huh, onpas jännää, ja konkreettista!

   Poista
 5. Haastaja Kånkenille :P paljonko tällainen maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama kävi mielessä minullakin. ;) Hintalappu taisi tällä repulla olla vajaat 70€. Auts. :)

   Poista
 6. Onpas söpö reppu. Minäkin voisin tuota käyttää. Mutta ymmärrän, ettei se välttämättä ole eskari-ikäisen poikalapsen katu-uskottava ninjalaukku ;)

  Meille muuten tuli isoveikalle koulurepuksi ei-hahmoreppu, mitä hämmästelen edelleen silmät pyöreinä!

  Kannattaa valita kohtuullisen isokokoinen reppu eskariin, että mahtuu vaihtovaatetta, kirja ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin tänään Prismasta Cars-repun oikein hykerrellen sen tietynlaiselle, noh, epäesteettisyydelle. Poika oli tyytyväinen! :D

   Poista