Lastenhuoneen sisustus

lauantai 25. heinäkuuta 2015


Heinäkuun lopun hei! Täällä on sateisten päivien myötä koettu pieni sisustusinspiraatio, joka odottelikin muutaman kuukauden tulemistaan. Kiireinen työkevät ja rutiinien suorittaminen eivät antaneet aikaa luovuudelle ja visioiden maalailulle, joten kunnon viisiviikkoinen kesäloma tuli enemmän kuin tarpeeseen tälläkin saralla.

Pojat nukkuvat uudessakin kodissamme edelleen samassa huoneessa. Antaa omien huoneiden ajan odottaa vielä hetken. Tämän makuuhuoneen lisäksi pojat jakavat leikkihuoneen. Mahtaakin muuten olla mielenkiintoista, kun lelut aikanaan jaetaan kummankin pojan omiin huoneisiin. Mikä legotsydeemi ja auto olikaan kenenkin? Ei voi tietää. 

Tämän lastenhuoneen funktiona on lähinnä iltasatujen lukeminen ja sikeästi nukkuminen. Lisäksi yhdellä seinällä on korkeat kiinteät vaatekaapit. Pintaremppa lähti tilanteesta blanco - eli kolmesta valkoisesta seinästä, jotka piti kuitenkin maalata ihan tavallisella valkoisella vanhojen likojen ja kolhujen peittämiseksi. Yksi seinä oli vaaleanharmaa, ja sen jätin sellaiseksi. Yhdelle seinälle maalasin kieli keskellä suuta mustalla maalilla vuorimaiseman vähän kontrastia antamaan. Kuulemma kontrasti - se on sisustuksen kulmakiviä. Hih.

Keltaiset piristykset on hankittu jo edellisen kodin lastenhuoneeseen pari vuotta sitten, samoin kuin String Pocket -hylly. Mitään uutta ja trendikästä ei tähän huoneeseen siis ostettu, vaan näillä parin vuoden takaisilla blogihiteillä Paulin valopalloineen mennään. Vanha kartta on hankittu paikalliselta kirppikseltä. Ei kai se mittään haittaa, että sattuu olemaan naapurimaan kartta...? Kunhan on vanha, jännä ja hieno.

Valmistaudun tässä henkisesti aloittamaan työt maanantaina - ehkä sitä ennen ehdin vielä kirjoittaa tänne ylös lomakuulumiset!

8 kommenttia:

 1. Tosi hieno tehosteseinä! Saadaankos jossain vaiheessa nähdä muutakin kotia? Kiva kun kävit vähän kertomassa kuulumisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Muuta kotia on välillä saattanut välkähtää Instagramissa. ;) Eipäs siinä kummoisempaa esiteltävää ole, vielä olisi sisustettavaa monessakin huoneessa. Seuraavaksi taidan ottaa työn alle työhuoneen, kunhan sellainen sopiva aika vapaata taas jostain ilmaantuu... Että kerkiää tapettia repiä ja maalailla.

   Poista
 2. Kiva kun käväisit! Ja opin taas heti jotain uutta. Lapsilla on siis kaksi huonetta, mutta toinen on leikkihuone ja toinen makuuhuone. Nerokasta! Mietinkin ensin kuvan perusteella, että onpas omituisen siistiä tai sitten omituisen vähän leluja. :D Ihana makuuhuone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis kyllä, nerokastapa hyvinkin! ;) Tosiasia on muuten se, että näistä kahdesta huoneesta huolimatta ne lelut tuntuvat siltikin lojuvan kaikkein yleisimmin olohuoneen lattialla... Siitä ne on sitten helppo illalla kolata leikkihuoneen puolelle ja pistää ovi kiinni. ;)

   Poista
 3. Kivan näköinen huone :) meillä myös isomman huone lähinnä nukkumiseen vaikka siellä lelut onkin. Meillä tyhmää kun yläkerrassa huone hänellä. Muuttoa suunniteltu johonkin päin suomea että saas nähdä mistä tässä itsensä löytää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännää, teillä on siis uusia kuvioita tiedossa! :)

   Meillä oli aiemmassa kodissa lastenhuone yläkerrassa, ja eihän siellä kukaan viihtynyt leikkimässä, kun muu äksöni oli alakerrassa. Teini-ikäisten lasten kanssa kaksitasoinen koti toimisi varmaan huomattavasti paremmin! :)

   Poista
 4. Tosi kiva, että olet siellä edelleen :) Mietin aina välillä, mitä teille kuuluu. Aivan ihana tuo poikien nukkumahuone väreineen ja tehosteseinä on upea!

  Lelujen jakaminen ei ole helppoa missään vaiheessa. En tiedä, onko se sitten helpompaa, jos veljekset ovat asuneet samassa huoneessa kuten teillä. Meillä on edelleen kolmet lelut: yhteiset alakerrassa (jotka on tarkoitus siirtää yläkertaan...), omat lelut omassa nukkumahuoneessa ja viereissä nukkumahuoneessa taisteluparin (jota veljeksikin kutsutaan) lelut.

  Mahdollisimman kevyttä töihinpaluuta - toivottavasti loma on ladannut akkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu täällä näköjään pitää aina välillä käydä ilmoittautumassa. :D

   Täytyy varmaan odottaa vielä pari vuotta ennen kuin alkaa puhua omista huonesta. Tai ehkäpä saavat ottaa asian itse puheeksi. Ja itse jakaa lelutkin sitten keskenään. ;)

   Kiitos, juuri tässä kaivelin esiin kulkukorttia ja mietin pitäisikö lakata kynnet. Kyllä se töihin paluu siitä, varmaan. On kyllä ollut mukava loma. :)

   Poista