Lumoanin uudet mekot

lauantai 29. elokuuta 2015

Riikkahan se tietysti sai minut näistä mekoista alun perin kiinnostumaan. Uniikki tyyli, hyvä laatu, ihanat pitsit. Ihastuksen huokauksia. Viime syksynä tilasin mekoista yhden kokeiluun, mutta en sitten vaan osannut sitä pitää. Tarina -mekko on aika lyhyt ja vaatii parikseen housut, joten kesällä jäi vaan pitämättä. Voi hitsit. Onneksi on Facebook-kirppikset. ;)

Tällä viikolla oli nettikauppaan ilmestynyt uusi mallisto myyntiin. Tässä siitä pari kuvaa, ja pakko oli poimia mukaan myös vasemmalla näkyvä, jo aiempiin mallistoihin kuuluva Säde -mekko.Emmin ja pohdin. Kiinnostaa, mutta jokin pohdituttaa. Osaisinko sittenkään näitä käyttää? Oli miten oli, iso peukku suomalaiselle suunnittelulle!

Ja ihan mahdottoman kaunis tuo Lumoanin malli-lady! :)

Samalla inspiraatiolla tuli selailtua läpi Papun uutuudet. Papun housumallit ovat olleet jo pitkään meidän yksiä suosikkeja, mutta tiedättehän ne reikäpolvet. Ei huvita investoida ei. Joten Paput onnistuin nyt ohittamaan, vaikka hieman vaivoin tietenkin. Tätäkin suomalaista suunnittelua peukutan.

Ihanaa viikonloppua!


5 kommenttia:

 1. No nää vaan on niin ihania. <3 Minulle kotiutui kaksi uutta Lumoan-mekkoa tämän syksyn mallistosta ja ne ovat tosi mageita. Selina ja Isla, kaksi oikeanpuoleista noista poimimistasi kuvista. Näissä ei ole mitään vaikeaa, laittaa päälle - kesälämpimillä ilman sukkiksia, viileämmällä sukkisten tai legsujen kanssa, jolloin tulee tietysti rennompi look.

  Papuakaan ei pystytty ohittamaan. :) Meille tuli tytöille uutta ja ostin harmaat polvipaikat, ne ovat olleet koululaisella aivan ihanat. Reikiä polvissa ei ehkä voi välttää, jos pahasti kaatuu, mutta muuten ovat napakkaa, paksua matskua, jota peukutan. Juuri laitoin kuvia Ruutu-mekosta. Se oli kuopuksen valinta ja nappi sellainen.

  VastaaPoista
 2. Mulla on pari mekkoa ja paita, tykkään kovasti! Säde toimii mun päällä paremmin ohuen vyön kanssa, kannattaa kokeilla niinkin. Ja samainen Riikka sai minutkin hullaantumaan. :)

  VastaaPoista
 3. No elkäähän nyt houkutelko siellä! :D Kiinnostavat kyllä. Ehkä pitää käydä ihan sovittamassa eikä sokkona tilailla, sillähän se selviää. Tuota vyötä minäkin ajattelin, pääsee se so called vyötärö sitten paremmin esiin, hah! :)

  Papun harmaat polvipaikat olisi ihanat. Mutta mahtoiko niistä jo mennä koot joka paikasta, ehkä pitää vielä hieman googlailla!

  VastaaPoista
 4. No niin, Made in Kalliossa käyt kokeilemassa, jos arveluttaa, mutta sinuna tilaisin ihan nyt vaan rohkeasti, ettei jää luu käteen. Niin ja kun nyt tässä selkeästi tällaisen personal shopper roolin olen omaksunut, niin harmaita polvipaikkoja on ainakin Harakanpesässä. http://www.harakanpesashop.fi/papu-leggingsbrpaikka-harmaa-p-1564.html Ka-ching vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oho, polvipaikkalegsut tilattu! Kai ne maksaa sulle kunnon provikat tällaisesta? :D

   Poista