Molon talvitakkeja

keskiviikko 19. elokuuta 2015

No eipä varmaan elokuuta tämän blogin historiassa ilman Molo-postausta! Eivätkä elokuu ja Googlen ihmeellinen maailma pettäneet tälläkään kertaa. Perinteet on perinteet.

Little Sunflowers -nimiseen kauppaan oli ilmestynyt jo myyntiin kolme kuosia Hopla-takkimallista:

Molo Kids aw 2016 / Little Sunflowers

Ihanista helteistä nautiskelun lomassa tulin siis suoneeksi pari ajatusta tulevalle talvelle.Vaan tuskinpa näitä tulen hankkineeksi eikä kyllä ihastuskaan välittömästi herännyt - takkeja taitaa muutenkin olla muutamat varastossa. Haalareitakin löytyy ainakin yhdet molemmille, toiset rymyhaalarit taidan ostaa esimerkiksi H&M:ltä tai KappAhlista.

Itselle täytynee hankkia uutta vaatetta uuteen kauteen. Mutta se fiilis ei taida tulla ennen kuin ilmassa on riittävästi kirpeyttä, illoissa pimeyttä, lehdissä keltaista ja oranssia, ja töihinkin joutuu lähtemään umpinaisissa kengissä sandaaleiden sijaan. Siihen asti - nautitaan kesästä!2 kommenttia:

  1. Tuo alempi metsäneläimet takki on upea!!! keväällä kytestän sen alesta pienimmälle miehelle jemmaan; tulevan talven vaatteet kun on jo hommattuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minuun vetoaa nykyään enemmän yksiväriset kuin kovasti kuosilliset - joten jään odottamaan eri värivaihtoehtoja, niin haalareista kuin takeista! ;)

      Poista