Polaris x 4 ja kaverit

maanantai 15. syyskuuta 2014

Vanhassa vara parempi...

Meillähän oli siis nämä kuopuksen haalariasiat vielä auki, vaan eivätpä kuulkaa ole enää. Mikä helpotuksen huokaus! En yleensä myöhästy deadlineista, joten tottahan nämä toppahaalarijutut on hyvä olla päätetty siinä main, kun päivälämpötila on vielä +19 astetta.

Tämä sinnikäs Molo-fani ei ihastunut tänä vuonna riittävän palavalla innolla mihinkään uutuuteen. Päädyin sitten hankkimaan käytetyn haalarin FB-kirppikseltä, värinä musta. Ajatus on panostaa uusiin asusteisiin, ja alla parit vaihtoehdot. Kovin on sinistä. Blue is the new yellow, jos et tiennyt. No nytpä tiedät, hih. ;)

Vasemmalla olevat Reimat ovat jo matkalla meille päin ja tuohon Fredriksonin hattuun ajattelin tässä kehitellä jonkun pikku pakkomielteen. Tietääkö joku mistä tuota väriä voisi saada? PikkuOtukseen oli tänään tullut ainakin harmaata ja mustaa palloa.



Otetaanpa kollaasiin myös kuopuksen varahaalari. Se on niinikään kirppikseltä bongattu Rainbow, rymyhaalariksi oikein hyvin sopiva. Asusteet eivät ole ihan nämä, mutta kaapista löytyy hyvin saman tyyppinen ja värinen Reiman hattu parin vuoden takaa. Kerran jo parsittukin mutta huolitaan edelleen käyttöön. Onko muuten jo vähän nähty setti, samahan meillä oli viime talvenakin. Joko haukotuttaa? ;)

Kuopuksen molemmat haalarit ovat kokoa 104 ja tämä dude on sen mittainen, että hänet juuri ja juuri (kenkien kera) kelpuutettiin Linnanmäen 100cm-laitteisiin.


Isommalle pojalle mahtunee vielä viime talvinen 110cm Ski Resort ja sen kanssa viime talviset asusteet. Ei mitään uutta siis tällä rintamalla. Ei kyllä olla kokeiltu päälle, mutta luotto on vahva, koska puku oli viime talvena reilun sorttinen. Kyseinen tyyppi on nyt jotakin ehkäpä 107cm luokkaa pituudeltaan.



Bonusjemmasta löytyy myös alesta hankittu 116cm Atomic Blue -värinen Polaris, josta en nyt kuvaa tullut löytäneeksi. Asusteiksi käy varmasti sama Molon tähtipipo ja mustat hanskat. 

Tänään käytiin Po.Pilla ja toiseksi pipoksi ostin tämän lippapipon, jonka yllätyksekseni sain 13€:lla koska kanta-asiakkuuteen oli kertynyt muutama euro bonusta. Ei se ota, jos ei joskus annakaan! Joskus katsokaas näinkin. :) Saapa nähdä viitsinkö alkaa viitseliääksi ja ommella tuohon vielä jotkut nauhat, jotta se suojaa paremmin kylmillä keleillä. (Vai mahtaako nauhat olla totaalisen out viisivuotiaalla, no todennäköisesti...)



Niinpä, nyt meillä on sitten neljä Polarista. Hei miten tässä näin kävi? Minäkö muka merkkiuskollinen?

Tämän päivän pikashoppailureissulla vilkaisin myös tämän talven malliston. Ja kuten arvata saattoi, kaikki värit näyttivät kivemmilta kuin tuotekuvissa!



Kollaasien kuvat Reima, Po.P, Babyshop, Fredriksonin FB-sivut jne...

37 kommenttia:

  1. Äääh, onko noissa isommissakin Tupsuliineissa nauhakiinnitys?

    Hyvin näyttää hommat olevan pulkassa Polariksia myöten. Ei merkkiuskollisuus ole pahasta, jos on löytänyt sen parhaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, en tiedä? Ainakin kuvista päätellen! Kokoon 54 asti näytti olevan.

      Hommat on pulkassa, nyt vaan pulkkakelejä odottelemaan! :)

      Vähän kyllä mietityttää pitäisikö sittenkin vielä joku lämpimämpi hommata kuopukselle... Mutta onneksi on alet. ;)

      Poista
  2. Hyvältä kuulostaa! Mä olin kyllä kovin yllättynyt et se tän vuoden polaris oli niin nafti meille 110 koossa. Mut mitat oli kyllä vähän pienemmät kuin fire red värisessä eli olisko ne muka kutistanu näitä :D toi fredriksonin pipo olis minille ihana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedä sitten jos mitat hiukan vaihtelee? :)

      Minä selvästi yritän pitää pienempäni vielä vauvana, kun himoitsen hänelle vauvamallista pipoa... :D

      Poista
  3. Hyvät suunnitelmat :) Metsolassa on yleensä hyvät valikoimat Fredriksonia, että tuliskohan sinne tuota väriä, aikanaan.

    VastaaPoista
  4. Luulen että Fredriksonit tuossa värissä on vasta matkalla kauppoihin. Sinuna kyttäisin Metsolaa ja Kuopusta ja jopa mahdollisesti Prisman pipohyllyä. Jos ei löydy niin Fredriksonilla vastaavat kyllä sähköposteihinkin (tai ainakin oma kokemus on sellainen :D ).

    Ja mä vähän sitä meinasin että sininen olis teidän tän talven the väri että ei se veikkaus kai kamalan kauaksi heittänyt :D. Mitä sitä hyvää haalariakaan vaihtamaan jos parempaa ei ole tullut vastaan?

    5-vuotiaista en tiedä mutta ainakin meidän tuleva 4-vuotias joutuu sietämään Po.Pin lippapipossaan äitinsä lisäämiä nauhoja (ei ole vielä protestoinut). Mun mielestä se ei vaan pysy korvilla tarpeeksi hyvin ilman, nih! Meidän on totaalisesti so last season se pipo kun se on sellainen parin vuoden takainen viininpunainen mutta minkäs teet kun miellyttää aina vaan :D.

    Miltä näytti viininpunainen Polaris livenä? Yhtään meiltä? En ole vielä nähnyt mutta pakkomiellettä jo pukkaa :D. Meinasin kyllä etten osta yhtään juhannushaalaria ainakaan enää ja hypätään suoraan satakympistä sataankahteenkahteen.

    Ja luulin että meillä sovitti talvivaatteitaan noin 107 senttinen tyyppi mutta hitsin kasvupyrähdys, kuukaudessa 1,5cm ja varmaan kaikki jalkoihin. Uusi pituusmitta 109cm ja kuusi viikkoa vielä siihen että täyttää neljä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä, se viininpunainen oli ehdottomasti teidän värinen! :D Katsoin erityisesti sitä väriä, että näytti kivemmalta kuin tuotekuvissa. Ja hei, sehän mätsäisi siihen teidän lippapipoonkin. Hmm, ettei vaan teille tulisi tarve 116cm haalarille jossain kohtaa talvea...?

      Sininen ei tosiaan heittänyt kauaksi! ;) Ja katsotaan talven mittaan alanko väsäämään siihen hattuun nauhoja. En tiedä sitoisiko niitä kuitenkaan päiväkodissa kukaan, itse ei nyt ainakaan... :D

      Poista
    2. No niin, tää ei nyt ainakaan helpottanut mun pakkomiellettä tämä raportti :D. Joo, tuskin tuo 110 koko talvea menee mutta jos edes joku niistä menis mitä meillä on :D. Se 116 sitten tuskin menee enää seuraavana talvena vaan just sitten juhannuksena. Nooo, kattellaan.

      Poista
  5. Se on ihana tunne kun on talvi pulkassa! Ja kivalta näyttää. Mikäs siinä merkkiuskollisuudessa jos homma kerran toimii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinpä! Tosin sama mietityttää kuin ilmeisesti sinuakin - riittääkö polariksen lämpö rauhalliselle lapselle. Varsinkin kun nuo ovat käytettyjä ja sitä kautta tietysti osan muhkeudesta menettäneet. Voi olla että pitää tosiaan niihin alelaareihin syventyä... ;)

      Poista
    2. Tai joku tosi hyvä villainen väliasu? Esikoisella oli tosiaan mullistava kokemus haalarin vaihtaminen. Nuoremmat tarkenee meillä paremmin joten niillä menee mikä sattuu. :D

      Poista
    3. Hyvä väliasu on harkitsemisen arvoinen myös! :)

      Meilläkin tuo vanhempi ei ole ollenkaan yhtä viluista sorttia. Johtuisko siitä, että juoksee koko ajan...

      Poista
  6. Hyvällä mallilla näyttää teidän talvivarustus olevan! :) Meillekin tulee Moloa vuoden tauon jälkeen, toivottavasti jo tällä viikolla saan blogiin meidän haalaria :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, jään innolla odottamaan teidän värivalintaa! ;)

      Poista
  7. Meille tuli myös musta, uutena tosin, kun niitä oli Metsolassa jostain syystä saatavilla ja aika nopsasti näyttivät menevän kaupaksi. Olisiko kauppias fiksuna ostanut viime vuonna noita varastoon, kun vuorimateriaali näytti mustassa olevan viimevuotista thermolitea ja tämän vuoden malleissa thinsulatea. Tämän vuotisista väreistä iski vai tyttöjen pinkki, jota meille on tulossa tytölle takin muodossa Stokkan kantistarjouksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin huomasin sen Metsolan erän, mutta en ollut riittävän nopea liikkeissäni! Onneksi sitten käytettynä bongasin hyväkuntoisen. Saapa nähdä palaako musta väri ensi vuoden mallistoon!

      Poista
  8. Hieno tuo popin pipo!!! Haluan kans, siis pojalleni. Onko se villaa? Ja kyllä, voi olla tosiaan turha niitä nauhoja 5-vuotiaan pipoon laitella. Solmisiko niitä päiväkodissa kukaan...en tiedä. Kovimmilla pakkasilla aluskypärämyssy alle?

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aika cool ja sopii moneen asuun! Pipo on 50% villaa ja 50% akryyliä. Fleecevuori.

      Ehkä jätän nuo narujen värkkäilyt ja hankin kypärämyssyn. :D

      Poista
    2. Popin verkkokaupassa tuota lippapipoa oli vain 52/54. Tiedätkö onko livekaupassa isompia? Tai siis tehdäänkö sitä isompana? Pojan päänympärys on 54,5cm joten ottaisin jo isomman.

      No onneksi Reimalta ainakin takuuvarmasti löytyy kivoja isoillekin päille.

      -T-

      Poista
    3. Ei näitä kyllä taida olla isompia. :( Tuo 52/54 oli sopiva meidän molemmille tyypeille 3v ja 4v joiden py on noin 53cm. Ehkä siis teille liian pieni?

      Poista
    4. Varmaan liian pieni. Eskaripojan pää jo tosiaan se 54,5cm ja joitakin 54cm päähineitä olen joutunut laittamaan kiertoon jo. Harmi, kun tuo on kyllä ulkonäöltään ihan isoillekin sopiva.

      -T-

      Poista
  9. Hei,
    Joo pakkomielle kehitetty tuosta pompulapiposta (onneksi löytyy se vauvakin:))
    Lisäksi hieman epäoleellinen kysymys, mutta tuo Popin iki-ihana lippapipo; eikö muiden lapset hikoile siinä? Meidän hikipää oli viime talven "ykköshatussaan" ihan joka ulkoilun jälkeen pää märkänä. Hieno kun mikä mutta hiostava, ainakin meillä!

    -J-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän kuopuksella oli pari vuotta sitten tuo pipo (nauhoilla), eikä hikiongelmia ollut. Tosin kyseessä oli silloin 1,5-2v tyyppi joka on aika rauhallinen ulkoilija. Ehkä voinkin sitten talvella raportoida, miten tuo hattu ja vauhdikas viisvee sopivat yhteen! :D

      Poista
  10. Täälläkin on varauduttu talveen ajoissa. Meillä kokeillaan ensi kertaa Popin pukua sekä toisena pukuna toimiin Mini Rodinin ruskea panda kuosinen puku. Molemmat ostettu parhaimpaan aleaikaan. Saa nähdä onko kummastakaan mihinkään =) Kun ei ole kokemusta kyseisitä merkeistä. Jos eivät ole mieleisiä niin kokeillaan sitten Moloa =) Minulla on sinne muuten blogissani haaste =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyviltä toppavalinnoilta! Uskoisin että Rodini on ainakin tosi lämmin, se on niin muhkea. Molo on meillä suosikki erityisesti hoikalle lapselle sopivan mallinsa takia. Hei, kiitos haasteesta! Tartun siihen kyllä! :)

      Poista
  11. Tuo Popin pipo on tosi ihana! :)

    VastaaPoista
  12. Lasten taikamaa mainosti just näitä ja tuo turkoosi näkyi siellä valikoimissa :)

    Anu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä!! Kiiruhdin heti katsomaan ja siellä niitä tosiaan on. Harmi vaan, että koot loppuu jo 52-kokoon. Koosta vinkattiin valitsemaan reilu, ja meidän lapsen py on juurikin sen 52cm. Äh. Tulisikohan Metsolaan 54-kokoa...?

      Poista
    2. Mä en ymmärrä tuota ohjetta että "valitse isompi"... Meidän kokemuksen mukaan nämä on reiluja koska meillä oleva 52 mahtuu mun päähänikin ja mun pää on ihan jotain muuta kuin 52 :D. Meidän melkein 4-veelle menee edelleen mainiosti 50 koko. Liian isona tuo pyörii päässä ja korvien kohdalle tulee tuulitunnelit. Että hyvin uskoisin teille menevän sen 52 kokoisen, jos mitoitus on samaa kuin aiemmin. Se 54 pyörii päässä ja on sulle sopiva ;).

      Poista
    3. Pakko oli kokeilla sitä 50 kokoista omaankin päähän ja sekin menee mutta vähän puristaa :D. Että on ne ainakin aiemmin olleet reiluja ja joustavia. Mun pää on varmaan jotain 55. Että sinuna en ostaisi 52 päähän missään tapauksessa 54 kokoista.

      Poista
    4. Ai, no onpas siis mystistä! Ei kai auta kuin testata siis! Ja voipi olla sellainen jännä homma, että postilaatikkoon tipahtaa tänään 52-kokoinen, toisessa värissä kylläkin... ;) Eli illalla olen jo viisaampi tämän asian kanssa.

      Poista
    5. Hah :D. Raporttia odotettavissa siis :D.

      Poista
  13. tyttörainbow! pakko saada, heti kun alet vaan osuu sopivasti kohdalle. taidan nyt googlata kaikki niitä myyvät paikat ja katsoa mistä ei vielä sähköpostia tipu, niin nimeä postituslistalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hyvä strategia! ;D Eiköhän jostain suunnasta kolahda joku kiva aleprosentti ennen pysyvää lumipeitettä - jos ei nyt vielä ensi viikolle sentään. ;)

      Poista
    2. no siis onhan meillä on jo yksi tumma haalari kuraan+ takki&housut, hyvin pystyn (joopajoo) odottelemaan niitä aleprosentteja ;)

      Poista