Kokemukset Po.Pin keltaisesta

maanantai 22. syyskuuta 2014











Eilen oli kaunis mökki-iltapäivä, aika leppeä tuuli ja hyväntuulista porukkaa. Aivan selvä kesä vielä, koska oli kymmenen astetta lämpimämpää kuin juhannusaattona... Pojilla oli viihdyttäjiä, ja itse keskityin hajamieliseen valokuvaamiseen, haaveiluun ja porkkanakakun syömiseen. Rentouduin!

Postauksen aiheena on kuitenkin Po.P. Ostin viime keväänä arvonnasta voittamani lahjakortin avustamana pojalle tuon keltaisen välikausitakin. No, onko siitä ollut mihinkään?

Plussat:

 • Kaunis väri.
 • Istuu hyvin.
 • ----> Kivan näköinen.
 • Mukava ja kevyt päällä.
 • Erottaa päiväkodin pihalta omansa.

Miinukset:
 • Epäkäytännöllinen väri. Tämä harmaantuu hihansuista ja helmasta parissa käytössä, ja onkin pyörinyt pyykkikoneessa lähes viikoittain. 
 • ----> Ei niin kivan näköinen.
 • Ovatkohan ne pesut tätä jo kulahduttaneet?
 • Vetoketju reistailee välillä.
 • Vetoketju myös hankala lapsen itse pukea. No harjoitella. 

Summa: pyöristettynä plusmiinusnolla. Ei pääse takkien aateliin, mutta sanotaanko näin että alesta ostaisin kyllä. Mahdollisesti jonkun vähemmän aran värin. Tämä mahtuu todennäköisesti vielä keväälläkin, ja sen jälkeen luonnollisesti pikkuveljelle, joten käyttö- ja pesukertoja edessä vielä roimasti...

Mukavaa syksyviikkoa kaikille! :)

13 kommenttia:

 1. Meillä on vähän samoja kokemuksia Pop:n keltaisesta windfleeceestä. Keltainen väri ja takaa pidempi malli aiheuttavat kyllä ylimääräistä pyykkäystä. Yksi kerta liukumäessä helma takamuksen alla ja tulos on taattu :) Ehkä tästä syystä on jäänyt vähemmälle käytölle: ei vain jaksa koko ajan pestä. Mutta onhan se keltainen kaunis väri takeissa, ei käy kiistäminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu! Ei tosiaan jaksa koko ajan olla laittamassa takkia pesuun! Tästä olen nyt tullut siihen johtopäätökseen, että keltainen on hienostelutakissa OK, rymytakissa ei kovinkaan käytännöllinen. :) Kauan se kestikin tajuta, hih!

   Poista
 2. Meillä on myös se keltainen windfleece ja pääasiallisesti käytössä päiväkodissa niin ei ole liiaksi omaa silmää häirinnyt. Välillä on jo oikein harmaa niin hulautan koneessa. Pitäisi kyllä uusia nuo meidän popin takit kun jo muistaakseni neljättä välikautta käytössä ja nyt alkaa käydä pieneksi. Ei vieläkään näköpiirissä kyllästymistä keltaiseen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on siis varmaan matalampi tomunsietokyky lastenvaatteissa! ;) Pitäisi ehkä hankkia parempi toleranssi, sillähän tästäkin pesukierteestä pääsisi... Mutta keltainen on kyllä ihana väri. Juuri tilasin taas lisää keltaista, tällä kertaa Crocsilta talveen... Miltähän näyttääkään keltaisen talvikengän ja loskan yhdistelmä, hmmm....???

   Poista
  2. Mulla on niin järkyttävän kova sotkunsietokyky, että luulen välillä olevani mies. :P Mulla on keltaista juuri puikoilla valmistumassa haalarin kaveriksi. ;)

   Poista
  3. Lähti ajoissa, piti vielä sanomani, että Molon keltainen vk-haalari oli kyllä vikatikki, siis sitä kuran määrää polvissa ja pyllyssä en kestä kyllä minäkään. Ne saa melkein heittää tän kauden jälkeen suoraan roskalavalle...

   Poista
  4. Mä yritän esittää, että sietäisin hyvin sotkua, mutta en sittenkään pohjimmiltani siedä! :D

   Keltainen pipo? Kuulostaa ihanalta!

   Poista
 3. Meillä myös keltainen ja pinkki takki kevään mallistosta ja vetoketjun kanssa on molemmissa ongelmia. Päiväkodistakin on tullut palautetta, koska lapsilla ei ole toivoakaan saada niitä itse kiinni :( muuten tykätty kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas, samoja ongelmia siis teilläkin! Kyllähän tämän hintaluokan vaatteessa pitäisi olla viimeistely vimpan päälle... Seuraavana takkina meillä odottelee se Molon denim, siinä ainakin on selkeästi isompi vetoketjun vedin, myös Reiman takeissa on hyvät vetskarit.

   Poista
 4. Meillä se vanhemman matskun po.pin takki oli ihan loistava ja se on edelleen ihan kuin uusi. Eilen käytiin po.pilla. Nämä vk-takit ei vieläkään mua vakuuttanut, mutta talvi sen sijaan oli loistavaa ja talvitakkien malli oli sellainen kuin siinä meidän denim punaisessa vk-takissa, ei ihan huippua aiempaan verrattuna. Saattoi jäädä jotain mukaankin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi se vanha matsku olla parempaa kyllä. Jännä nähdä tuleeko muutoksia ensi kevääseen...?

   Po.pin talvisysteemeistä meillä ei olekaan kokemusta! :)

   Poista
 5. Meillä on kanssa Popin vetskarit reistailleet ja olleet muutenkin hankalasti puettavat. Musta toi on iso miinus tuon ikäisten takissa, joissa sen vetskarin kuuluisi olla helposti käytettävä ja kestävä. Ja kun nuo niiden ulkovaatteet on mitoitukseltaan hoikalle tosi huonot niin saa jäädä vastedes kauppaan... Ihanan värinen kyllä toi keltainen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on kyllä ihana, ainakin pesusta tullessaan! ;) Joo toi vetskarijuttu on kyllä ärsyttävä. Toivottavasti niihin tulisi jatkossa parannusta!

   Poista