Crocsin talvisaappaat x 2 ja kaverit

maanantai 29. syyskuuta 2014

Saappaat: Crocs
Kaverit: Stop-pipo me&i, tukaanipipo Mini Rodini, raidallinen pipo Geggamoja, sininen villapipo Reima

Meiltä löytyy nyt Gust Bootit, tuulenpuuskasaappaat. Niin, jotainhan se gust tarkoittaa. Katso vaikka sanakirjasta. ;)

Päätin testata lapsille tulevaan talveen näitä topattuja talvisaappaita ja tietystikin sovitettiin niitä tänä kesäisen kauniina päivänä. Crocsin sivuilla neuvotaan valitsemaan reilu koko, ja isommalle pojalle passasi koko 29-30 ja pienemmälle 27-28. Ei tarvinnut alkaa palautella. Huh. 

Saappaat on keveät, eiväthän ne muuten Crocsit olisikaan. Vedenpitävyys ulottuu tuohon varren alareunaan saakka. Veikkaisin, että lämpö riittää hyvin alkutalven ulkoilutarpeisiin, ja keskitalvena autoilu- ja kauppakäyttöön. Lapsetkin tykkäili, joten näillä mennään! Miinus voisi olla, että varsia on varmasti hankala tunkea lahkeiden sisäpuolelle, ja ehkeivät ne sinne ole tarkoitettukaan. Päiväkotiin hankinkin talveksi perinteisesti gore-texit.

Ja ettei vaan Crocsilla olisi nyt ollut joku tarjouskin, omaan sähköpostiin ainakin kilahti "osta 2 paria, saat toisen -50%" -koodi.

Vauhtia viikkoon!

8 kommenttia:

 1. Keltainen <3 Mutta minäpä löysin aivan ihanan hienostelu takin Pienemmälle ja ihan prismasta, eli kirkkaan keltainen toppaparkatakki koossa 122cm lähti meille, kun poika nappasi siitä itse kauppareissulla kiinni ja sanoi et "Kato äiti kuinka ihana takki!" Ja äitihän katsoi :D Ei mikään vedenpitävä, eikä kauhean paksun oloinenkaan, mut ihan pakko oli ns.kauppatakiksi se napata, niiiiiin söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kuulostaapa ihanalta! Harmi ettei meillä ole enemmille hienostelutakeille tarvetta, muuten olisin varmaan lähellä hankkia, keltainen parka olisi varmasti talven piristys. :)

   Poista
 2. Näin kaupassa noi Crocsit kun niitä himoitsin. Mutta aloin sitte miettiin onko nyt kuitenkaan niin kätevät ulkoiluun. Käyttökokemuksia odotellen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raportoin! :) Voi kyllä olla että nämä on meidän kauppa-, kaupunki-, kyläily- ja autoilukengät, ja muuten painellaan goretexeissä ja kovemmilla pakkasilla huopakengissä. :)

   Poista
 3. Meillä oli viime talvena tuollaiset Salaman kuvalla, ja lapsi tykkäsi tietty ihan pipona, vaikka kyllä niistä vesi tuli sisään märemmällä kelillä, eikä ne oikein pakkasilla riittäneet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää taitaa olla sellaiset kuivan kelin alkutalven (onko sellaista?) kengät. :D

   Poista
 4. Meillä on samaiset popot talvea varten, tosin Muru on tykännyt pitää niitä jo nyt viileillä säillä, Ekaa kertaa hankittiin talveen Crocseilta kengät, toivottavasti ovat hyvät! Lisäksi on Winter Puff Bootsit, pitihän sitä hyvää alennusta hyödyntää ;) Katsotaan tuleeko sitten perinteistä Kuomaa vielä lisäksi vai tarkenisiko näillä talven..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä valintoja sielläkin siis! :) Meillä pojat ainakin itse tykkää kovin noista, joten käyttöä varmasti tulee. Kaikkein lämpöisimmät meillä on ollut Reiman huopakengät.

   Poista