Fredriksonin pallolakki

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Malttamattoman hätähousun tunnustuksia nro 356: No enhän minä silloin pari päivää sitten kyennyt odottamaan, että Fredriksonin Tupsuliinia tulisi sinisenä versiona jonnekin päin intterneetiä. Tilasin PikkuOtuksesta mustavalkoisen, 52-kokoisen. No kyllä mä saan sen myytyä eteenpäin, jos se ei olekaan sopiva tai kivan värinen. En muuten myy! :) Se on hieno!

Mallin pää on noin 52,5cm, ja tämä koko on tyypille just hyvä. L-E, olit oikeassa!

Mitenkään en nyt kykene perustelemaan itselleni sinisen lakin yhtäänmistääntilaamista.

Yh-viikon iltoihin kuulunut lastenvaatevatvonta on siis tuottanut tuloksia tässä tietokoneen näytön kelmeässä hehkussa. Hei ja ei yhtään turhaan, johan se ensi viikolla on luntakin tulossa johonkin päin Suomea!


13 kommenttia:

 1. Mitäs mää sanoin *viheltelee* :D. Hieno on ja kun meillä oli jo viime talvena samanlainen käytössä niin voin kertoa että väri on vallan kätevä kun menee kaiken kanssa. Täydellinen pipo siis, ei sellaisesta mitenkään voi luopua. Meillä nähdään tuota samaa varmaan ainakin kouluikään asti (voi lapsi parkaa...).

  Paitsi että meniskö sittenkään ihan kaiken kanssa? Mietin sitä pakkomielleviininpunaistahaalaria :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olit kyllä harvinaisen oikeassa tuon koon suhteen! :) Ehdoton (välttämätön) plussa oli myös se, että pojan mielestä hattu on hieno.

   No hei, tottahan toki mustavalkoinen käy viininpunaisen kanssa - mustat hanskat ja kengät ja silleen... ;)

   Poista
 2. Söpö! Eikä, Tartutit pipovatvonnan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! ;) Niin jokos teillä on pipot hankittuna...?

   Poista
  2. Ei ole, mutta niitä löytyy ihan kiitettävästi jo valmiina, mutta....katsotaan nyt kun ticketin haalari viimein tulisi.

   Poista
 3. Ihana hattu. Minä ostin viime kevät talvella alesta Fredriksonin hatun tyttärelle noilla samoilla väreillä, mutta tämän mallisen: http://www.netanttila.com/shop/fi/netanttila/fredrikson-naisten-pipo-pallo-5292164 Maksoin reilun kympin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, älä nyt hiero suolaa haavoihin, täydellä hinnalla hankittu lakki... :D No, ehkä se maksaa itsensä takaisin jos vaikka mahtuisi pari talvea.

   Poista
 4. Toi on ihana! Mulla on kuopukselle sama puna-valko-palloisena viimetalvelta ja jos ei meinaa enää mahtua, niin runnotaan päähän jokatapauksessa :D

  VastaaPoista
 5. Toi on kyllä kiva hattu, ja olin viime talvena retkahtamaisillani, mutta meillä oli läjäpäin erilaisia hattuja. Nyt oon jotain saanut myytyäkin, joten jokohan sitä hankintaa voisi perustella... :P Kiva on muuten toi paitakin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on aina hyvä keino perustella uudet hankinnat! ;) Meillä oli tarvetta uusia hattuvarastoja, koska oltiin menty samoilla jo parikin talvea.

   Paita (paidat) on meidän uusia suosikkeja, joten kiitos niistä vielä kerran!

   Poista
 6. Ihana! Minä kans höyrähdin - ja Minille nimenomaan siihen siniseen. :) Odotan innolla, että meidän hatut tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa! Upeat lakit ja niille löytyy varmasti käyttöä pitkän talvikauden aikana. :)

   Poista