Nuttuset-kaupassa ale-Moloja

tiistai 23. syyskuuta 2014Hip hei! Meillä ei ole nyt tarvetta uusille haalarivillityksille, mutta ehkä teillä on? Nuttuset -kaupassa on kaikki Molo Kidsin haalarit -25% alennuksessa. Happy shopping!

4 kommenttia:

 1. No hei kiitti vinkistä! Meillä oikeastaan olisi tarve. :)
  Mutta voinkos samalla kysyä asiantuntijan neuvoa? Nimittäin mitä mieltä olet, kannattaako ottaa 104 vai 110 jäbälle, joka on nyt 98,5 cm? Meillä on viime talvelta 98, joka tällä hetkellä mahtuisi ihan hyvin. Tuo juniori on aika siro, joten hänelle käy melko pitkään nämä vaatteet. Järki sanoo, että pitäisi ottaa 110, mutta onkohan se ihan jätti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ottaisin 104. Meillä on juuri saman pituinen tuo poika ja hänellä on tuo koko! Isommalle pojalle mahtui 110 vielä hyvin kun eilen testattiin. Tänään pakko laittaa päälle toppavaatteet, eilen olivat palelleet..!

   Poista
  2. Kiitos, näin sitten tein ja laitoin juurikin tuon kuvan puvun tilaukseen! Ja hyvä niin, sillä tässä vetkutellessa oli 110 jo ehtinyt mennä. :)
   Mäkin laitoin aamulla pojalle toppiksen, vaikka suht hyvin oli eilen tarennut vk-puvulla ja fleeceillä, mutta silti köhi siihen malliin, että lämpö ei liene pahitteeksi. Kiva muhkealta js tilavalta tuntuu vielä tuo 98:kin eli eiköhän 104:llä pärjätä hyvin tämä talvi. Ja on meillä yksi iihan uusi toppatakkikin tuolla jemmassa... Mutta kieltämättä nuo tämän talven yksiväriset ei hirveästi sytyttäneet... jotkut oli omaan silmään suorastaan ällöjä! :)

   Poista
  3. Hyvät valinnat, kuosi ja koko! :)

   Onneksi taas lämpenee, tuo toppahaalari syyskuussa on kyllä vähän jo liioittelua... :D Joo noista uusista yksivärisistä ei mikään ole vielä oikein sytyttänyt...

   Poista