Kesämiesten lomavarustus

perjantai 4. huhtikuuta 2014


Loma! Meitä odottaa Kanariansaarten lämpö. Niin, ja turismi ja vilinä, lomastressi ja rankat lentopäivät. Noin niinkun peruspessimistin näkökulmasta. ;) Pakannut en vielä ole, mutta ajatuksen tasolla onneksi kuitenkin!

Kaivoin kesäkamppeet esille. Meidän lapset ovat siitä käteviä, että heille yhä mahtuvat kolme vuotta sitten ostetut shortsit - niitä ei siis tarvitse meidän perheessä kovin usein ostaa lisää! Paitoja löytyy pienemmälle pojalle paljonkin isoveljen viimevuotisia.

Isommalle pojalle olen sitten uusiakin haalinut. Mini Rodinilta tilasin hetken huumassa käärmetopin ja keltaisen basic-paidan. Otin uskaliaasti jo kokoa 116/122 ja ehkä ei olisi kannattanut - isohan tuo keltainen paita vielä on. Alimmassa kuvassa sitä on verrattu viimesyksyiseen 116/122 -kokoiseen pingviinipaitaan. Aika selkeä kokoero!

Maailman cooleimmat kesähatut löytyivät KappAhlilta!

Onneksi olen älynnyt panostaa myös omiin hankintoihini. Toivottavasti pitkäikäisin investointi oli Tommy Hilfigerin raitamekko. Avot. Eikun menoksi!

22 kommenttia:

 1. Oon kuolannu tota hilfigerin mekkoa :O NOMS!!!! Hienot vermeet pikkulomailijoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana - vähän kirpaisi, mutta veikkailen että se tulee olemaan tulevan kesän pidetyin vaatteeni. :)

   Poista
 2. Oi! Hauskaa lomaa, kelpais tännekin :) Noi hatut on ihanat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Yritämme rentoutua, jahka pääsemme paikan päälle (rivien välistä voit lukea pientä pakkaus- ja lentomatkastressiä... ;) ). Hatut ON hienot! :)

   Poista
 3. Ihanaa lomaa muruset! A

  VastaaPoista
 4. Meidän lapset on yhtä käteviä shortsien suhteen :D Kivalta näyttää lomagarderoobi! :) Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Otan kyllä iPadin mukaan ja katsotaan miten langaton nettiyhteys jaksaa pyörittää Jillianin videoita... ;)

   Poista
 5. Mukavaa lomaa! Mä shoppailin sieltä itselleni kivoja juttuja bershkalta, zarasta ja pull&bearilta. Jätä tilaa siis tuliaisillekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosi kiva tietää että paikan päällä on hyvät ostosmahdollisuudet. Koska oikeasti nuo omat kesävaatevarastot on vähän heppoisella tolalla...

   Poista
 6. Oi, aurinkoloma kuulostaa niin ihanalle :) Kivalle näyttää matkavarustus. Raitamekko on varmasti ihana ja tuosta käärmekuosista tykkään myös.

  Tuollaiset hatut mun täytyy ehdottomasti hommata pojille! Isoveikalla on musta lierihattu ja tykkää käyttää sitä vähänkin juhlavammissa tilaisuuksissa. Kesäversio meiltä puuttuu ja pikkuveikka on jo monesti kysellyt, että missäs hänen juhlahattunsa on :)

  Oikein ihanaa lomaa, älähän stressaa turhaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo hatut on kyllä niin hienot! Pojat tosiaan on itsekin aivan tykästyneitä niihin. :) Katotaan miten pysyvät päässä jos kovasti tuulee...

   Kiitos lomatoivotuksista ja palaan tänne blogimaailmaan sitten taas viikon kuluttua... Jos ei vallan jää somepaasto päälle. ;)

   Poista
 7. Mukavaa lomaa! Meillekin tuli käärmeitä Rodinilta, pitäiskin muistaa kuvailla :)
  Meillä kans Shortsit mahtunut jo 3vuotta, nyt siirsin ne jemmaan ja tilasin jopa kokoa 92... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Titti!

   Meillä taitaa molemmille vielä mennä 86cm shortsit... ;) Tuppaahan ne tietysti olemaan jo vähän lyhyet!

   Poista
 8. Hui käärmeitä! Toivottavasti ei niitä ole reissussa. :) Ihanat hatut ja rouvalla hienot leningit. Kyllä maar passaa Gran Canaryn raittia taittaa. Nauttikaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka ja yritämme vältellä käärmeet muuten kuin tuossa topissa. ;) Biitsi, uima-allas ja Bamse-nalle, here we come...!

   Poista
 9. Ihanaa lomaa! Tyylistä homman ei ainakaan pitäisi jäädä kiinni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joku muu ehkä jo ihan tosissaan pakkaisi, mutta minäpä innostuin maalaamaan seinää... :D

   Poista
 10. Ihanaa lomaa ja matkaa! Mä olen jotenkin ihan syrjäytynyt täältä blogimaailmasta, niin tämäkin meinasi mennä ohi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olemme perillä. Kiitos wi-fin, olen jälleen löytänyt tieni someen, mutta nyt kyllä aion paastota! Se on moro siis! ;) P.S. Älä vieraannu blogimaailmasta, pliiiiis!

   Poista
 11. Olin tulossa just kysymään, et mistä nuo ihanat hai-shortsit mut nehän on sitten vanhat? Hööh :) Mutta meillä on shortsien kanssa myös sama juttu, Pienemmän pienimmän shortsit oli kokoa 98cm ja meni jalkaan ihan hyvin ja pituuskin riitti, vaikka poitsu muuten käyttää 122cm vaatteita :) Isomman vaatekoko on 152/158 ja shortsit kokoa 134 meni myös hänelle, just jouduin kaivamaan shortsit esiin, kun Isommalla alkoi sisäliikunta ja etsittiin urheilushortseja ja samalla testautin sitten muutkin. Mun pojat on kyllä niin ihanan tottuneita vaatteiden sovitukseen, ettei kumpikaan mukise mitään, vaikka viimeksi esim. kun siivottiin vaatekaapit niin he joutui sovittaan järjettömät kasat vaatteita et onko vielä sopivia vai pistänkö poistoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hai-shortsit on ostettu viime kesänä h&m:ltä sieltä vauvamallistosta, jossa koot loppuu 92cm ja nuo taitaa olla just sen 92cm. Tänään isommalla pojalla oli muuten päällään 86cm shortsit ja 116/122 paita, ihan hyvä yhdistelmä... ;) Ja shortsit sai vieläpä kiristää nappikiristyksellä.

   Ei meidän pojat vaan suostu sovittelemaan noin! :) Joskus saan heidät kokeilemaan jotain ulkovaatteita, ja sillonkin lahjonnan kanssa...

   Poista