Mökillä

lauantai 19. huhtikuuta 2014Mökkikausi on nyt avattu munkkeineen ja grillimakkaroineen! Talviturkin heitti vain spanieli, vaikka esikoinenkin uhosi haluavansa mennä uimaan.

Nyt käärmepipo ja pingviinipipo on viety takapihalle portaille odottamaan, jos pääsiäiskukko kävisi niihin munimassa. Ajatus siitä, että kukko tulisi makuuhuoneeseen, oli aivan liian jännittävä. Emme halunneet ottaa riskiä unettomasta yöstä, joten sovimme, ettei kukko saa tulla sisälle.

Käärmepipo on noussut uudeksi suosikiksi. Se on sopivan hurja. :) Käärmekankaasta sen verran, että se on parhaimman laatuisen tuntuista Rodinin kangasta, jota meillä on ollut. Napakkaa ja muotonsa säilyttävää, eikä vaikuta sellaiselta joka nyppyyntyisi helposti!

Keväisessä siivouspuuskassa vietimme aamupäivän kaappeja läpikäyden, sillä maanantaina vien tavaroita kirpparille. Tiesitkö, että nelihenkisellä perheellä on keskimäärin 10 000 eri tavaraa? Onkohan meilläkin? Pärjäisiköhän sitä vähemmälläkin?

10 kommenttia:

 1. Aivan ihania kevätkuvia :) Mä tykkään tosta käärmeestä myös, meiltähän se löytyykin toppina jo, mutta oon alkanu pikkuhiljaa lämpenemään myös pipolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on ihana! Meilläkin on se käärmetoppi, ja vaikuttaa siltä, että näistä käärmeistä tuli tämän kevään rodini-suosikkejamme. :)

   Poista
 2. Täällä myös tiistaina edessä kirpparipöydän aloitus. Toivotaan meille tuottoisia päiviä, vaikka tärkeintä ettei tavaraa tarvitse raahata takaisin kotiin..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on ainakin varmaa, että kotiin ne tavarat ei takaisin tule!

   Ja jos sieltä jonkun euron saa, niin se on vaan plussaa. ;) Eli hyviä myyntejä sinnekin!

   Poista
 3. Mä luulen, että meillä tuo 10 000 ei riitä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään varmaan riitä... En osaa sanoa kuinka monta tavaraa tuli nyt karsittua, mutta kyllä niitä edelleen on ihan riittävästi..!

   Poista
 4. Oi, mökkikausi - ihanaa!

  Mulla on nyt 3 viikkoa ollut kirppispöytä ja jatkan yhä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo! Veikkailenpa, ettei tässäkään ihan viikolla selvitä!

   Poista
 5. Ihania keväisiä mökkikuvia. Ja avovedessä on aina oma viehätyksensä.

  Mekin vietettiin pääsiäistä mökillä, kattotalkoiden merkeissä. Isoveikan oli pakko mennä saunasta uimaan, kun samanikäinen serkkutyttö meni edellä ;)

  Kirpparitouhu on palkitsevaa. Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkästä aikaa sellainen pääsiäinen, jolloin jäät on jo lähteneet!

   Hui, uimaan!! Minua ei saisi sinne millään (mielestäni Atlanttikin oli aivan liian kylmä viime viikolla), mutta lapset ei tunnu useinkaan huomaavan veden kylmyyttä...

   Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

   Poista