Uusi blogimatto ;) ja kevät tuli kotiin

tiistai 1. huhtikuuta 2014
 

Olisiko tässä ainesta uudeksi blogimatoksi? ;) Kyseessä on vallan valloittava hiirimatto, joka on valmistettu suomalaisena käsityönä. Tilasin sen MattoBaakarista, info(at)mattobaakari.fi ja sen hinta oli 20€. Matto on kudottu kangaspuilla, kuinkas muutenkaan. Ainakin oma hiireni toimii tämän päällä varsin moitteeettomasti! Näitä voi toki tilata myös eri väreissä.

Omat kokemukseni kangaspuista ovat hivenen traumaattiset: kuudennella luokalla legendaarista poppanaliinaa kutoessani onnistuin olemaan sen verran rivakka, että kangaspuiden loimet napsahtivat poikki. Siinä oli käsityönopettajalla päivittelemistä. Ikinä en unohda! :D Vaan missäköhän tuokin poppanaliina nykyään majailee...?

Keväällä kodin värejä tekee mieli raikastaa. En osaa päättää pastellivärien ja keltaisen välillä. Olisiko too much omistaa kaksi eri erilaista sohvatyynyvärimaailmaa ja sitten vaihdella niitä mielen mukaan? Ehkäpä ei?

16 kommenttia:

 1. Liikkis tuo matto. löytyisiköhän minun ala-asteen poppana vielä pilkottavaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mitä värejä sun poppanassa oli? Mulla taisi olla vaaleansinistä ja mustaa...?

   Poista
 2. Aivan ihana hiirimatto! Ja ehdottomasti sopiva blogimatoksi :) Kaunis kevätkoti. Kyllä minusta nuo keltaiset tulppaanit kaipaavat keltasävyistä sohvatyynyvalikoimaa nro 2 ;) (ja toki kannattaa vaihtaa vain päällisiä)

  Mun ei onneksi tarvinnut tehdä mitään poppanaa, mutta onnistuin kyllä saamaan ompelukoneenkin sellaiseen solmuun, että opettajalla oli ihmettelemistä! Varsinainen rättikässäihme juu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en ollut mikään käsityöopen suosikki, ainakaan tuon poppanatapauksen jälkeen... :D Edelleen ompelutaito on tasoa verhon lyhentäminen. Neulominen ja virkkaaminen ovat unohtuneet kokonaan...

   Poista
 3. Hauska matto! Sopis meidänkin värimaailmaan ;) Mulla vaan niin minimaalinen läppäripöytä, ettei tähän mitään hiirimattoa survota... Kyllä kai nyt kaksi vaihdeltavaa tyynyteemaa voi olla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä minäkin että pitäähän nyt värimaailma olla muutettavissa lennosta! Varsinkin nyt kun olen saanut seinien värit neutraaleiksi, niin sopii monenlaiset tehostevärit. Juu. Nämä on näitä elämän suuria kysymyksiä. ;)

   Poista
 4. Hieno hiirimatto, ehtaa blogimatto ainesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävisi myös nukkekotiin! Ai niin, paitsi että Ikeallahan on jo nukkekoteja varten oma miniversionsa the blogimatosta...

   Poista
 5. Vastaukset
  1. No eikö vaan! Ja kotimaisesta käsityöstä maksaa ihan mielellään. :)

   Poista
 6. Voi miten söpö tuo matto! Ja mustavalkoraidallinen on klassikko .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustavalkoraitaa löytyy meiltä muualtakin, tää sopii linjaan. ;)

   Poista
 7. Tuon (hiiri)maton kun saisi iiiisona... :D onhan noita vastaavia, mutta on ihana <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, ei muutaku tilausta vetämään! Hiirimatto potenssiin kymmenen! ;)

   Poista
 8. Ihania ideoita !! Ei oo ollenkaan paha :)

  VastaaPoista