Hay tarjotinpöytä

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014


Se olikin metallia.

Näin voi käydä, kun etsii, inspiroituu, pohtii, vertailee, jahkailee, päättää ja ihastuu. Huonekaluihin. Internetissä.

Kuvittelin Hayn pöydän tarjotinosan olevan muovia. Mutta se olikin metallia! Mieluinen se on silti. Mies valittaa, ettei siinä ole hyvä pitää jalkoja. Lapset leikkivät sen alla majaa.

9 kommenttia:

 1. Kieltämättä jalkojen pitelemiseen voi olla reunat aika epämiellyttävät, heh :) mutta onneksi siitä siis on ainakin majaksi :) Kaunis on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi jalkoja voi pitää myös sohvalla... ja, toki, myös lattialla. ;)

   Poista
 2. Hieno! Eihän niitä jalkoja saa pöydällä muutenkaan pitää, tämä pöytä vaan varmistaa tämän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eikä olohuoneen pöydän ääressä saisi syödä... Siihenkin tämä on kuulemma huono ja liian matala. Toisaalta jos cokislasi kaatuu, eipähän mene lattialle! Hirmu käytännöllistä. ;)

   Poista
 3. Helposti muuten sitten nousee toi tarjoitin jos lapsi oikeen nojaa/painaa kulmaa. Mä olen pettynyt tohon pöytään, hinta ja laatu ei kohdanneet vaikka kaunis on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi... Harmi homma ja kiitos varoituksesta! Se mullekin kyllä tuli mieleen, että minkähänmoinen kate tällaisellakin tuotteella mahtaa olla, tuskin tällainen määrä metallia vähän taivuteltuna ihan kovin paljon materiaalina ja työnä maksaa... Hyväuskoisia on hyvä rahastaa! ;)

   Poista
  2. Insinöörimies täällä tokaisi, että jos toisen haluan niin teetättää hän sen töissään.. eli eipä taida maksaa materiaalit ja työ paljon mitään :)

   Poista
  3. Joo, ja vielä lisäys.. meillä yks kaverin lapsi sit selän takanani kiipes kontilleen pöydälle ja nyt pöytä hieman taipunut, huomattiin tämä miehen kanssa. argh!

   Poista
  4. Voisi insinöörimies laittaa bisnekset pystyyn, eiköhän ostajia tämän tyyppisille pöydille löytyisi! :D

   Äh, huonoa tuuria pöydän kanssa. Mä suljen vielä toistaiseksi silmäni mahdollisilta tulevilta harmituksilta... :)

   Poista