Jäässä

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Jäässä on ainakin järvi, sormet, varpaat, posket, nenänpäät... Joillakin myös ajatukset. ;)

En silti uskalla valittaa, aurinko on ystäväni. Auringossa on myös ihanaa valokuvata! Eikä tästä mene enää montaa viikkoa, niin aurinko alkaa jo lämmittää ja saa pään hikoamaan pipon alla.

Tänä viikonloppuna saimme tosin lämmitellä ihan luksusolosuhteissa. Vietimme aikuisten vuorokautta ostoksilla, kylpylässä ja hotellissa aikuisten ystävien seurassa. Ihan huippua! Muutaman kerran huomasin tosin ajattelevani, että tänne olisi hauska tulla lasten kanssa. Varmasti pian menemmekin.

Aurinkoista sunnuntaita! Ja tervetuloa uusille lukijoille kaikille tasapuolisesti ja lämmin kiitos että olette pysyneet mukana vanhatkin! :)

12 kommenttia:

 1. Kuullostaa ihanalta tuo aikuisten oma-aika. Meilläkin oli eilen mieheni kanssa vapaapäivä, mut ei tehty mitään sen kummempaa kun oltiin rauhassa kotosalla ja nukuttiin päikkärit :)


  Ihania kuvia pojista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuokin on joskus ihan parasta, olla vaan tekemättä mitään sen kummempaa! Hiljainen koti on hyvä paikka ladata akkuja. :)

   Poista
 2. Kiitos, oli kiva tulla lukijaksesi. Olette ollet reippaita, kun olette lähteneet ulos. Me ollaan sisätiloissa, vaikka kun on hyvät kamppeet päällä, niin kyllä tuolla tarkenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkeneehan tuolla, kunhan pysyy liikkeessä eikä viivy tuntikausia. :) Mutta yksi ulkoilu päivässä on ollut ihan riittävästi, sitten tekeekin mieli lämmitellä sisätiloissa loppupäivä!

   Poista
 3. Oi, teillä on ollut ihan luksusviikonloppu, ihanaa :)! Kummasti ne lapset aina tulee silti ajatuksiin, ja niin tietysti pitääkin <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain vaiheessa huomasin, että neljän pariskunnan seurueemme puhe oli - yllättäen - kääntynyt lapsiin, ja pysyi siinä aika kauan... Mutta eipä se mitään, kun jokaiselta lapsia löytyi, mistäs sitä muustakaan keksisi puhua, heh... :) Oli kyllä ihan mahtava viikonloppu, vaikka mukavaa oli tulla kotiinkin lasten luokse. <3

   Poista
 4. Vau mitkä kuvat ja maisemat! Veden (tai tässä tapauksessa jään) äärelle pitäisi kyllä päästä kuvaamaan. Tämä valo ja lumi vaikuttaa ihanalla tavalla, ei pakkanenkaan haittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisemat oli kyllä aivan mahtavat!! Joo, kyllä mä tällaisesta talvesta tykkään, vaikka olenkin kesäihminen...

   Huomenna olisi tarkoitus mennä vähän toisenlaisen jään äärelle kokeilemaan luistelemista. Vähän ihmetyttää, tuleeko siitä vielä mitään... Mutta pakko käydä harjoittelemassa, esikoisen tarharyhmä kun meinaa luistella tulevalla viikolla, eikä me olla vielä koskaan käyty... :o

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Ihanan upeita kelejä, ja vieläpä sattuneet vapaapäiville..! :)

   Poista
 6. Hienoja kuvia! Kyllä on ollut upeita aurinkoisia päiviä nyt, ja tekee mieli kaivella sitä kameraa mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ainoa haittapuoli auringosta: aamupäivän ulkoilun seurauksena makasin äsken tunnin pimeässä huoneessa migreenissä... Auts. Ja silti oli pakko näköjään päästä koneelle...

   Poista