Elämäni projektit

perjantai 3. tammikuuta 2014Näinhän se on suurinpiirtein mennyt:

 • Matkojen suunnittelu (aikana ennen lapsia kun tuli matkustettua enemmän ja omatoimisemmin)
 • Häiden suunnittelu
 • Omistusasunnon hankinta, pintaremontointi ja sisustaminen
 • Koiranpentu
 • Vauvakuume
 • Vauva
 • Toinen vauva
 • Kotiäitiys - kyllä kai tämä ansaitsee maininnan ihan omana projektinaan?
 • Lastenvaatteet
 • Blogi
 • Töihin paluu
 • Sisustuskuume
 • Itseensä panostaminen: vaatetus, ruokavalio, elämäntavat

Nämä ja monta muuta, isoa tai pientä projektia.

Entäs sitten, mitä seuraavaksi? Pitääkö tässä ruveta miettimään jotain uutta projektia vai eläisikö sitä vaan tätä tavallista arkea, ilman seuraavaa haavetta tai tavoitetta?

Elättekö te tavoitellen seuraavaa isoa taikka pientä etappia vai oletteko ihan tyytyväisiä siihen, mitä on jo?

 

22 kommenttia:

 1. Mä oon kyllä tosi tyytyväinen kaikkeen mitä jo on, mutta silti tykkään että on aina joku haave mitä tavoitella ja odottaa! Edes seuraava lomamatka jos ei muuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomamatkat ovatkin hyviä projekteja! Ja sellainenhan tässä on itselläkin suunnitelmissa keväälle... :) Jotain mitä odottaa ja suunnitella, niinhän se menee. :)

   Poista
 2. Moikka eksyin jostain blogiisi, oikein mukava! Nyt taidan tavoitella onnellista aitia ja vaimoa. Kun aina sita laittaa lapset, kodin ja miehen ensisijalle, sita ihan unohtaa itsensa!

  Onnea Vuoteen 2014!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa kun eksyit ja tervetuloa toistekin! :)

   Minä aloin panostaa itseeni vasta sen myötä kun palasin työelämään viime keväänä. No oli pakkokin, kun ei voi mennä töihin verkkarit jalassa. ;) Vielä kun löytäisi aikaa liikunnalle, se jos mikä tekisi hyvää!!

   Poista
 3. Minäkin eksyin tänne jostain, jään seurailemaan! Tavoitteena ei taida olla juuri mitään tällä hetkellä. Arjen jatkumista uudessa kodissa odotan (muutimme marraskuussa ja loppuvuosi meni sekavissa merkeissä). Mietin sitä, pistäisinkö lapsen tarhaan vai olisinko vaan himassa. Vastauksia tulee varmaan keväällä. Mutta ODOTAN ainakin neljän päivän lapsivapaata reissua Köpikseen ensi kesänä. Viime kesänä sitä katseltiin 2-vuotiaan vinkkelistä kaksin lapsen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kivaa kyn teitä eksyjiä on ollut viime aikoina niin monta! :) Eksykää lisääkin. :)

   Lapsivapaa reissu Köpikseen kuulostaa... no, upealta!! Meillä on miehen kanssa haaveissa jos lähtisi kesällä viikonlopuksi johonkin lapsivapaalla meiningillä. Olisi se aikamoista! Köpis on kiva kaupunki, kävimme siellä siskon kanssa jokunen vuosi sitten. :)

   Poista
 4. Hih aika hauska kaavio :). Mä olen nyt tuossa viimeisessä vaiheessa, seuraava vaihe ois opintojen jatkaminen ja koitan työntää sen vielä taka-alalle. Eli siis mä en selvästi tarvitse uutta vaihetta vielä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, mutta seuraava projekti on siis jo tiedossa. ;) Toivottavasti on kuitenkin mieluinen ala kyseessä!

   Nauti tästä vaiheesta, jossa on hyvä olla just nyt! :)

   Poista
 5. Todellisuudessa oon kyllä hyvinkin tyytyväinen siihen mitä nyt on. Jatkuvasti tulee kuitenkin keksittyä kaikenlaisia haaveita ja projekteja, kuten tällä hetkellä toi sisustus. Ehkä seuraava on sit toi itseensä panostaminen, tai ainakin toivotaan niin!

  Mulla olis blogissa sulle pieni haaste!

  kideblogi.fi/minishow

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noinhan tuo menee! Minäkin olen varsin tyytyväinen kaikkeen elämässäni, mutta pienistä projekteista saa lisädraivia ja piristystä arkeen! :) Isompia projekteja ei kuitenkaan tällä erää ola mielessä. :)

   Kiitos kivasta haasteesta, aion toteuttaa! :)

   Poista
 6. Kyllä! Projekteja on elämäni täynnä! :)

  Mä oon tosi tyytyväinen kaikkeen just nyt: perheeseen, töihin ja siihen että liikuntaelämä on taas pyörähtänyt vauhtiin. Mutta en mä paikallani osaa pysyä, aina pitää olla jotain pientä kehitteillä. Ja nimenomaan se voi olla pientäkin. Just matkoja (vaikka pieniä sellaisiakin), liikuntaan liittyviä juttuja (uusi yritys Helsinki city runiin) tms. Mulla on myös jatkuvasti haasteita ja projekteja työasioiden suhteen, kun määräaikainen pesti on tulossa päätökseen ei niin monen kuukauden päästä ja taas jotain uutta on keksittävä. En mä sitä hätäile, asioilla on ollut taipumus järjestyä ja mä en varmaan edes osaisi tehdä samaa työtä kovin pitkään.

  Just tänään lenkillä pohdiskelin, että mitäs kaikkia projekteja sitä kevääksi itselleen kehittäisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin hyviä projekteja siellä! Mä mietin tänään että hitsit, pitäisikö ruveta lenkkeilemään kun kelitkin antaisi myöden... Sopisi hyvin yhteen tämän ruokavalioremontin kanssa. :)

   Sulla on tosi hyvä asenne työasioiden suhteen, asioilla tosiaan on tapana järjestyä!

   Poista
 7. Uusi lukija ilmottautuu HEP!! =))) tervetuloa meitä seuraamaan tutipuu2012.blogpot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja lämpimästi tervetuloa! :) No minäpä tulen katsomaan! :)

   Poista
 8. Juu ja ei. Toisaalta olen ihan tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen, mutta toisaalta olen ollut jo niin pitkään kotona ja kuopus täyttää ensi kesänä sen maagiset 3 vuotta - eli töitä pitäisi löytää. Ajatus pyörii yhä useammin mielessä näin uuden vuoden alkaessa...

  Niin, siis mullahan oli vakipaikka, mihin palata, mutta se on loitontunut tässä viime vuosina 80 km päähän, joten repäisin itseni irti sieltä. Nykyinen "projektini" voitaisiin nimetä siis työllistymiseksi. Se tuntuu olevan tässä elämäntilanteessa (5 v kotona) ja taloudellisessa taantumassa vähintäänkin haastavaa!

  Mutta ei siinä auta kuin yrittää ja olla aktiivinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä voi muuta kuin tsemppiä toivotella ja kyllä se työ sieltä vielä löytyy - kuten Nikka yläpuolella sanoo, niin asioilla on tapana järjestyä! :)

   Muistinkin tuo että irtisanouduit vanhasta työstäsi ja olisihan tuo 80km työmatka ollut aika älytön. Toivotaan että se oikea työpaikka on ihan kulman takana! Mutta sillä välin voit vielä nautiskella kotona olemisesta ja (kohtuullisen) kiireettömästä arjesta. <3

   Poista
 9. Usein tuntuu,että projektit menevät päällekkäin. Liekö alkavat ruuhkavuodet vai mitä! Terveys ja hyvinvointi ovat loistavia projekteja, tai paremminkin koko elämän mittaisia tavoitteita. Itselläni projektit ovat yleensä alkaneet hetken päähänpistosta. Niin myös uusi blogi-innostus joka ajoi tänne Sinunkin tarinatupaasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogi-innostus onkin ihan huippuprojekti! ;)

   Mulla on nyt kyllä ehdottomasti pinnalla tuo ruokavalion remppaprojekti. Toivottavasti ei ole mikään hetkellinen projekti, saisi olla niitä koko elämän projekteja!

   Poista
 10. Kyllä mulla on aina jotain meneillään, limittäin, lomittain ja päällekkäin. En osaa vain olla. Elämä tuntuisi merkityksettömälle ja ontolle. Tutkimusten mukaan ihmiset, joilla on mielekästä tekemistä, ovat onnellisimpia. Toki välillä homma on siinä kintahalla, että onko liikaa tekemistä.
  Meitä odottaa välivaiheen jälkeen varmasti lasten harrastuksiin kuskaaminen, matkustelu, ja ikääntyvät vanhemmat, remontit, asunnon- ja työpaikkojen vaihdot sun muut. Eipä tuu aika pitkäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuit luomaan mielikuvan elämäni tulevista projekteista, kiitos siitä! :D Joo, kyllähän noita tulee riittämään jatkossakin.

   Sulla on aina monta rautaa tulessa ja selviät mahtavasti! Ihanaa energiaa. :)

   Poista
 11. Mulla meni liian monta projektia päällekäin ja tuli yliannostus. Piti nollata tilanne, nyt alan olla taas enemmän tässä maailmassa. Ja ehkä palaan blogiprojektin pariin. Se on onneksi sellainen projekti, joka odottaa! :) Mut hauskaa, et joku muukin ajattelee näitä tällaisina pieninä jatkumoina. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti palaat blogiprojektiisi, se on nimittäin huippu! :)

   Joo, liika on liikaa ja kaikkea ei vaan ehdi. Toivottavasti kaikki kuitenkin hyvin siellä..? <3

   Poista