Se tunne...

keskiviikko 11. syyskuuta 2013


... kun ripustaa tummaa pyykkiä kuivumaan ja koneesta putkahtaa ulos mukaan eksynyt vaalean värinen jokumikälierodini ihanuus. Astetta harmaampana, tietty. Ai niin, mutta nämä olikin vain lastenvaatteita, joten ei se mitään haittaa... ;)

Eipä mulla muuta tällä kertaa!

26 kommenttia:

 1. Paita pyörimään kaksin dr. Becmanin värinsieppariliinan kanssa näin ensiavuksi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä värinsieppariliina: no kaupassa tietty!!

   Poista
 2. Voi ei :/. Yllä oiva ensiapu, toivottavasti auttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liotin paitaa nyt vedessä jossa oli tavallista pyykinpesuainetta, ja huuhtelin monesti, taisi siitä vähän poistua tuota harmautta... Noh, näitä sattuu. :)

   Poista
 3. Eiiiii! Tuota ei kai uskalla valkaistakaan, kun on nuo kuviot...Tuota värinkerääjäliinaa kokeilisin itsekin.

  Joo, noita sattuu...mutta että just pingviinipaidalle! Otan osaa, oikeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huokauksia... Tämähän ei suinkaan edes ollut ensimmäinen paita jolle kävi näin. Ja ihan oma vikani, en pysty tällä kertaa edes syyttämään miestä! ;)

   Poista
 4. Ups! Näitä sattuu, mutta kyllä se aina vähäsen kuiteskin harmittaa.. Meillä on monta paitaa ihan jossain banaani- ja rasvamöhnässä. Mutku en jaksais mitään kauheita tahranpoistoja, vanishia ja sappisaippuaa mut jossei tepsi niin anti olla ja yöpaitalaatikkoon sitten vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jotenkin näin käy aina niille kaikkein kivoimmille... Mutta ei voi mitään, ehkä pitää lohduttautua ja ostaa jotain uutta kivaa, hihih... ;)

   Vanish ja sappisaippua on meillä kyllä usein käytössä, pesuaineita joista minulla ei ollut mitään tietoa ennen kuin tulin äidiksi!

   Poista
 5. O-ou. Värjäsin joskus Me&I:n pilvitakin niin että pilvet muistuttivat poutapilvien sijaan ukkospilviä. Värinkerääjäliinan kanssa pesu auttoi.

  VastaaPoista
 6. No mutta hei, nyt se on ainakin uniikimpi ;). Ja 99% ei tiedä minkä värinen se oli ennen pesua :D.

  Oliko ontuvia piristysyrityksiä? No voin kertoa että vuosi sitten kesällä pesin lapsen lemppari t-paidan harmaaksi (Molon kissanpentuja) ja etsin sitten sen saman paidan alesta pari kokoa isompana vaikka se alkuperäinenkin pesujen myötä (ja liotuksen ja...) vähän parani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin, kukapa sitä tietää oliko beige vai harmaa alkuperäinen väri. SAATTAA vaikuttaa jälleenmyyntiarvoon... (kuka sitä muka ajattelee, hih...!)

   Kiitos piristyksestä, pitää varmaan soveltaa samaa strategiaa eli shoppailemaan vaan!

   Poista
 7. EIIIIIIIIIII!!! Vaikka mitäs noista rodineistamikälirytkyistä.... Äh! Mä niin tiedän. Mies oli pessyt pyykkiä ja viime viikolla otin pojalle kaapista yhden Popin paidan ja huomasin omituisen sinisen värivaluman. "Joo, tota mä taisin pestä mun uudet farkut sen kanssa samassa." O.o
  Ööö, jep jep.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eijeijei!! Uudet farkut ja MIKÄ TAHANSA muu vaate = huono yhdistelmä pesukoneessa!

   Poista
 8. Oy nou! Värinsiepparia kehiin ja raportoithan, miten kävi? PS. Meillä ukko ei saa koskea pyykkeihin kuin ulosottovaiheessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama sääntö meillä, mutta ei näköjään auta, kun akkakin on näin huolimaton... :D

   Poista
 9. Eiiiiiiiiiiii....

  Joo hei, nyt sun on tosiaan pakko ostaa joku übersuloinen lohdutusvaate. :)

  VastaaPoista
 10. Mä meinasin saada slaagin kun Nopalla oli ekaa kertaa päällä rodinin heppapaita, ja halusi tietty laittaa sen päikkyyn. Oli vissiin ollut kiva päivä metsäretkellä mustikoita syöden ja ruohossa kierien...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, ihanaa! Tämä paita on tähän asti kuulunut siihen "no jos vaikka ehkä ei laitettaiskaan tätä päiväkotiin...?" -kategoriaan, mutta jatkossa näköjään ei niin väliä... :)

   Poista
 11. Noita sattuu tosiaan, mullekin on käynyt monesti. Jännä juttu, että jos käy omille vaatteille, harmittaa tosi paljon enemmän ;)

  A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omat vaatteet ei niin helposti eksy väärän värisen pyykin mukaan, kun ne on sen verta isompia (poislukien alusvaatteet, valkoiset alushousuthan on loppujen lopuksi aina harmaita...). Lasten pyykille tuppaa herkemmin käymään näin... Eli omia vaatteita en muista ihan lähiaikoina ainakaan tuhonneeni pyykissä. :)

   Poista
 12. SYDÄRI! SYDÄRI!

  ä saisin sen jos noin sattuis...oon sairan tarkka lastenvaatepesuista ja pyykkiajitteusta ylensäkin. Mies saa pestä vain omansa ja pyyhkeet. HAH.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, sun pitää ehkä tulla lajittelemaan meidänkin pyykki! ;)

   Poista