Melkein onnistui mutta ei ihan! (Crocs)

lauantai 21. syyskuuta 2013Ihastelin naisten Crocs-mallistoa täällä ja intouduin tilaamaan kahdet popot sovitettavaksi asti. Tässäpä teillekin siis pari epätarkahkoa sovituskuvaa kengistä.

Nahkasaappaat ovat malliltaan Women's A-leigh Leather Boot ja karvavuoritöppöset ovat Women's Modessa Suede Button Boot.

Vaan voihan harmitus ja pettymys! Molemmat kengät ovat varrestaan ihan liian leveitä jalkaani, eli malli on näissä minulle turhan väljä. Tämä ei ehkä kuvista näy, mutta käytössä nämä lonksuisivat siihen malliin, että on nämä varmaan pistettävä takaisin laatikoihin ja postimiehen kiikutettavaksi kohti Crocsin varastoa.

Muuten nämä oli kyllä mukavat oloiset jalassa ja laadukkaan tuntuiset! Karvavuoritöppöset vaikuttavat käytännölliseltä ratkaisulta Suomen sääolosuhteisiin, kun vain varsi on mokkanahkaa. Niin, ja kuminen pohja on varmasti pitävä liukkaillakin keleillä.

Edelleen kengätönnä kohti talvea ma raahustan...

15 kommenttia:

 1. Harmi juttu! kivan näköiset kengät!

  Itselläni on ongelmana yleensä ollut varren väljyys, eli tosi kapea pohje (kerrankin liikkumattomuudesta on hyötyä ;) ), vaikea välillä olut löytää saappaita jotka istuisivat pohkeesta tarpeeksi napakasti. Nyt kyllä raskauksien jälkeen tämä onglema on hieman väistynyt, kun on jäänyt pari lisäkiloa päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitto mitä kirjoitusvirheitä. Nää vaan pahenee päivä päivältä. Nyt pitää skarpata oikoluvun kanssa selkeesti.

   Poista
  2. Heh, enpä olisi edes huomannut mitään typoja, jos et olisi erikseen maininnut! :)

   Sama homma, raskauksien jälkeiset kivat lisäkilot on vähentäneet mullakin tuota ongelmaa, mutta yleisesti ottaen on vähän hankalaa löytää tarpeeksi istuvia saappaita. Onneksi mulla on vielä yhdet Nilsonin saappaat vuodelta 2009, jotka on sopivat ja joista jopa tykkään, niin voin tässä rauhassa katsella niille kavereita...

   Poista
 2. Onpa hyvännäköiset! Etenkin nuo ylemmät paljon paremmat kuin tuotekuvissa. Väljä malli sopis varmaan mulle. ;) harmi, ettei sopinut sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös nuo killakorolliset olisi ihan sun näköiset...? :) Varsi oli tosiaan väljä, mulla meni koko kämmen helposti tuonne pohkeen ja varren väliin, enkä nyt mikään ihan rimppakinttu kuitenkaan ole. :)

   Poista
 3. Ihan mielettömän nätit ja harmi ettei ollu sulle hyvät :( Tää on kuitenkin mulle hyvä uutinen koska ihailin noita jo siinä sun aikasemmassa postauksessa mutta harmittelin kaikkien pitkää vartta epäillen ettei mahtuis mun jättipohkeeseen :D Pitääkin käydä testailemassa :)

  Mulla on jo ne allcast leather duckbootsit mut tommoset siistimmätkin talvikengät ois hyvä olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nätit nämä kyllä oli, ja kivan väriset nuo nahkasaappaat! Valitettavasti pakko kai palauttaa... :/ Kannattaa kyllä käydä testaamassa! Siistimmät talvikengät täälläkin hakusessa, sellaiset jotka voisi iskeä jalkaan kun lähtee töihin. :)

   Poista
 4. Harmillista.

  Lämpimän näköisiä popoja tosiaan :)

  Toki parempi noin päin, kuin että varret olisivat olleet liian ahtaat, vai kuinka? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä toki, parempi näin päin! ;)

   Nyt vaan ärsyttää kun ei jaksaisi pakata noita kenkiä takaisin laatikoihinsa saati sitten kiikuttaa takaisin postiin... No, nämä ovat näitä nettishoppailun miinuspuolia.

   Poista
 5. Tosi kivan näköiset! Harmi, ettet ole tällainen paksujalkainen. ;)
  (Tai ehkä mä kuitenkin ottaisin mieluummin ne kapeammat pohkeet kuin noi crocsit! ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla kävi tuossa mielessä että melkein haluaisin paksummat pohkeet, mutta tulin sitten järkiini, hih... ;)

   Poista
 6. Mulla on kanssa ikuinen pohjeongelma! No, ainakin mahtuu paksummatkin housunlahkeet pohkeitteni seuraksi saappaisiin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden kanssa ei auttanut vaikka oli farkut ja sukkahousujen kanssa näytti jo ihan melkein naurettavalta... ;)

   Poista
 7. Oijoi, nuo ylimmät kyllä houkuttelevat kovasti! Mä oon TODELLA saapasjalkaihminen ja koska olen myös vankkapohkeinen, niin noihan voisivat siis olla mulle hyvät?

  Pakko kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla!

   Mun pitäisi päästä johonkin ihan oikeille saapaskaupoille, netistä tilaaminen on jälleen kerran vähän tällaista hakuammuntaa...

   Poista