Ski Resort it is!

perjantai 23. elokuuta 2013

Hei tehän tiedätte sen helpotuksen tunteen, joka valtaa, kun talvihaalariasiat ovat kunnossa? Huuuuuh....

Kiitos Sarin MrsAgatha -blogissaan jakaman alennuskoodin brittiläiseen vixvax.com -nettiputiikkiin, meille on nyt matkalla tämä talvihaalari:
Asusteiksi ajattelin, että kelpaavat aivan hyvin nuo viime talviset Reiman hattu ja Molon hanskat.

Haalarin hinta postikuluineen oli -25% alennuksen jälkeen 131,77 €. Melkein jo edullinen! (Jos nyt voi puhua edullisesta maksettuaan haalarista roimasti yli sata euroa.)

Niin sitä vain huomaa lämpiävänsä näille uusille kotkotuksille... ;) Lopullinen sysäys kohti päätöstä tapahtui kai silloin, kun näin nämä Lilla Companyn sovituskuvat. Haalari on näissä todella paljon kivemman näköinen kuin tuotekuvissa. Otin reilun metrin mittaiselle pikkumiehelle koon 110.

Myös lapsi itse sanoi haalarin kuvan nähdessään, että se on "ihan hieno". Ja hei, onhan nuo asusteet nyt ainakin siniset...

Talvitakkiasiat ovat vielä vähän auki. Viime vuonna meillä oli KappAhlin  sininen parkatakki ja olin siihen oikein tyytyväinen, se menee nyt pikkuveljen käyttöön. Isoveljelle voisi mahdollisesti hankkia tämän mustan takin (jos pääsen yli siitä, että tuo k-kirjain vähän häiritsee). Asusteet Molon:Kuvat: Babyshop, KappAhl, Reima

30 kommenttia:

 1. Minäkin ihan vähän saatoin tykästyä tuohon haalariin Lillan sovituskuvien takia ;) Muakin muuten häiritsee tuo K! Jää ihan oikeasti sen takia kauppaan :D Jos lapsen nimi alkaisi K:lla, voisin harkita heh heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapa nähdä tuleeko Kappikseen muita parkatakkeja, viime talvena oli paria eri mallia... :)

   Joo, jotenkin noissa sovituskuvissa ja kaupassa livenä näkemisen jälkeen haalari alkoikin tuntua tooooosi kivalta vaihtoehdolta. :)

   Poista
 2. Hei tuo haalari on malliston paras! Onnittelut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa vastaanottaa onnitteluita haalariostoksesta! ;)

   Mutta eikös sun nyt kannattaisi tilata ne puput tuolta...? Ei pöllömpi alennus, varsinkin kun ovh:t oli jo valmiiksi hieman pienemmät kuin muissa kaupoissa mitä olen katsellut. Vai etkö ole vielä osannut päättää, elokuu jo sentään! ;)

   Poista
 3. :O Olipa yllättävää. No juu, aina parempi kuin se farkku johon olin teillä kyllästynyt ;). Vaihtelua siis :D. No ihan oikeasti hei hyvä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo oli just yksi kriteeri yrittää uudistua, kun tiesin, että L-E on jo kyllästynyt farkkukuosiin meillä! ;)

   Sitä paitsi farkkua ei ollut lainkaan vixvaxin valikoimissa, ja turkoosi ja musta tuntuivat jotenkin tylsiltä. Joten jäljelle jäi tämä musta hevonen. :)

   Poista
 4. Pengoin varastot ja meillä on pikkuveikalle ensi talveksi *kröhöm* neljä haalaria. Ei taida olla mitään tekosyytä hankkia uutta, edes ihan tosi kivaa? Ellei sitten myy edellisistä jotain pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! :D No luulisi neljällä pärjäävän! ;)

   Meille pitäisi ehkä vielä hankkia ns. rymyhaalari, jota voi käyttää nollakelillä ja vähän kuraisemmissa olosuhteissa. Sellaista taidan metsästää käytettynä!

   Poista
 5. Toi on kyllä hieno! :) Ja hienosti sopii siniset asusteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tähän sitten päädyin! ;) Valmiina olevat asusteet sattuu olemaan juuri tuota kauluksen vuoren väriä.

   Poista
 6. Mä ihastuin tuohon myös, mutta onko järkeä ostaa uusi jos viime vuoden menee vielä? Mutta kun...tuo on niiiiin ihana! (Ja mä en ole vielä testannut, mutta viime talvena MR oli vähän iso...)

  Ihanat kaiken kaikkiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... No alkutalvi sillä viimevuotisella ja luminen aika uudella haalarilla? ;)

   Poista
 7. Alkaa siihen silmä tottua vähitelleen, mutta tuskin kuitenkaan meille tulee :D Harkinnassa on, lähenkö tänään katteleen noita livenä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähde ihmeessä, parasta vapaapäivän viihdettä! :)

   Poista
 8. Sama haalari tulossa meillekin, on se vaan niin hieno!

  VastaaPoista
 9. Voin kuvitella helpotuksen tunteen, kun haalari on järjestyksessä. Onnittelut! :) Nämä asiat saattavat oikeasti vaivata mieltä!

  Minä en ole vielä päässyt ulkovaatepuolella printtikuosien asteelle, kun lastenvaatehöyrähdyksen keltanokkana tulen aina vähän jälkijunassa ja olen vasta saavuttanut yksiväriset haalarit ;)

  Meillä oli sama sininen Reiman pipo pikkuveikalla viime talvena ja on tosi suloinen ja lämpöinen päähine. Ja otin niin reilun koon, että meilläkin hattu mahtuu vielä tulevana talvena :) Hienosti voit hyödyntää edellistalven asusteet uuden haalarin kanssa, väri on just ei melkein :)

  Minuakin häiritsee tuo "K". Mutta nuo Molon asusteet on kyllä herkulliset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taisi tuo yksivärivaihe jäädä välistä, viime talvenakin oli kuoseja. :) Tosin nyt ajattelin haalia kakkoshaalariksi jonkun yksivärisen...

   Sininen pipo oli meillekin viime talvena vähän reilu, joten varmasti sopii vielä. Tykkäsin pipon mallista, lämmin ja suojaava!

   Poista
 10. Mullakin on jo silmö tottunut kuoseihin, tuo näyttää siis todella kivalta :) Talvitakki puuttuu Pienemmältä. Haluaisin aivan kauheasti säästää siinä kohdassa ja löytää käytetyn... mutta etsinnässä on ollut nyt pari päivää ja tuntuu MI-Mission Imbossiblelta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen nyt vilkuillut käytettynä jotain 110cm haalaria, mutta hyyyyvin laihoin tuloksin!

   Poista
  2. Siis sellaiseksi rymyhaalariksi tosiaan. :)

   Poista
  3. Hei mullahan on kiertoon blogissa ruskee Polaris 110, vinkvink ;)

   Poista
  4. Tuo olis just hyvä muuten, mutta mulla on ruskea-ähky... :/ Tosin väri olisi kyllä erittäin käytännöllinen!

   Poista
  5. Niin mullakin, siksihän mä en sitä säästä pienimmälle ;D

   Poista
 11. LOISTAVA VALINTA! Terveisin, ex-hiihtopummi. ;) Ja hei, olit saanut hinnankin väännettyä kohtuulliseksi. Tai siis onhan tuokin ihan valtavasti, mutta kun vertaa siihen ovh:aan ja sitten kun miettii jälleenmyyntiarvon jne jne. :D

  Jääköhän tuota alennusmyynteihin ollenkaan. Voih. Kaksi moloa kun on kaapissa, niin ei kyllä pysty uutta miettimään. Ei. EI. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valinta oli jännittävä ja yllätti minut itsenikin! :D

   Hinta verrattuna yleiseen ovh-hintaan ei ollut ihan kamala kuitenkaan. Valuuttakurssikin oli edullinen tai sitten tuolla nettikaupassa on muuten vaan hiukan edullisemmat hinnat.

   Mikä pitäisi aleprosentin olla, että tarttuisit...? ;) Ei varmaankaan ihan helpolla irtoa yli 30% prosentilla, veikkaan ma.

   Poista
 12. Hei linkkaa joku paikka mistä tota reiman pipoo saa :==)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosiaan viime talven malli, mutta tänä talvena olisi esimerkiksi tällainen (sama sininen, jossa vaan punainen tupsu):

   http://www.reimashop.fi/Kategoriat/Reima/Asusteet/P%C3%A4%C3%A4hineet/Pipo/Pipo-Erno/p/518164-6540

   Poista