Blingon syksy 2013

torstai 22. elokuuta 2013

Blingon syksyn uutuudet löytyvät täältä: http://www.blingo.fi/

Kylmää, kiinnostavaa, kolahtavaa vai kuumaa? Vaiko ihan neutraalia vaan?

Minä en äkkiseltään löytänyt mitään juttuja, mitä olisi ehdottomasti pakko hankkia. Yksi tosi hyvännäköinen housumalli tuolla näytti kyllä ainakin olevan, tuollainen baggymallinen tummanharmaa. Aika samanlaista tyyliä ja kuoseja, kuin Blingolta aiemminkin. Itselleni huolisin tuon tummansinisen sydänhuivin! :)

10 kommenttia:

 1. Se täytyy Blingon vaatteista sanoa, että meillä ainakin ovat tosi hyvin kestäneet pesua ja käyttöä, pitäneet värinsä ja mallinsa hienosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin pääosin, joku paita oli kyllä vähän heikompi jossain välissä... Mutta minäkin olen ollut laatuun ihan tyytyväinen! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo, ei aiheuta tykytyksiä suuntaan tai toiseen tällä kertaa. :)

   Poista
 3. Mulla ei ole mitään kokemusta blingosta ja ensi ti olis kutsut. Täytyy etukäteen katsoa olisiko siellä mitään ostettavaa. Me ei kyllä hirveästi tarvita mitään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, jännää! Käy sitten täällä kertomassa mitä tykkäsit! :)

   Itse olen järjestänyt Blingo-kutsut paristi, mutta nyt tuntuu että eipä taida aika riittää...

   Poista
  2. Kutsuilla käyty! Laatuun olin erittäin positiivisesti yllättynyt ainakin sen perusteella, mitä vaatteita sai hypistellä kutsuilla. Ihanan pehmeää ja laadukkaan oloista puuvillaa! Kestävyydestä en sitten tiedä vielä mitään. En ole ihan varma pureeko tuo tyyli (tai ainakaan tämä syysmallisto) minuun hirveästi, mutta jotain päädyin silti tilaamaan. Pojalle tosin vain yksi vaatekappale! Ja se on sattumalta tuo apilacollege, joka näkyy sinun ekassa kuvassa. Se oli ihanan oloinen. Loput tuleekin sitten mulle itselleni, mutta saapa nähdä jääkö niistä mitään pysyvästi. Otin koot nimittäin vähän summassa (farkut, jakun ja leggarit) ilmaisen palautuksen houkuttelemana, joten katsotaan rauhassa, kunhan tulevat... Ihan kiva tuttavuus tämä oli! :)

   Poista
  3. Hmmm! No ehkä minun pitäisi järkätä ne kutsut sitten jossain vaiheessa syksyä kumminkin... Itselle olisikin kiva löytää uusia vaatteita ja helpoimminhan se sujuisi juuri noin. Sovitin viime keväänä Blingon jakkua ja se oli tosi hyvän oloinen (oli vaan vähän turhan tyyris collegejakuksi mielestäni).

   Poista
  4. Harkitse ihmeessä kutsuja! Minä en ole kertaakaan järjestänyt lastenvaatekutsuja, kun mietin, että mahtaisiko kukaan tulla... Vaikka ehkä tulisikin? Menenhän minä itsekin yleensä, jos kutsu käy.
   Joo, onhan ne jakut ja muutkin vaatteet aika kalliita. Mulle vain iskee noilla kutsuilla aina sellainen ostomania, että en paljon hintoja katsele. Se on tosi petollista, koska netistä harvemmin ostan mitään ilman mega-alennuksia (no okei, kyllä välillä tulee ostettua...). Mies yritti lähtiessä evästää, etten ostaisi paljon. Ja enhän minä tavallaan ostanustkaan, koska sille ei kuulu se, mitä ostan itselleni vaan ainoastaan se, mitä ostan pojalle. :D

   Poista
  5. Kutsujen menestys taitaa perustua juurikin siihen ostomaniaan, joka naisille siellä iskee... ;) Itsekin siis sen kokenut monesti.

   Tälle syksylle on tullut aika paljon kutsuja kutsuille, pomp de lux, meandi, partylight ja parit sisustuskutsut... Ei kerkiä kaikille!

   Poista