Valmiina töihin

perjantai 5. huhtikuuta 2013


Loikka suuri kuin Kiinanmuuri
kilttinä vain kanssasi leikkisin
mutta mihin minä raitani jättäisin

Näin lukee Nordqvistin teepakkauksen kannessa. Mikä lie sentimentaalisuuskohtaus iski, mutta jotenkin onnistuin löytämään tästä mietelauseesta itseni töihinpalaavana äitinä. Kahden viikon kuluttua se alkaa. Kolme ja puoli vuotta kotiäitiyttä takana, pitkä mutta toisaalta hyvin lyhyt aika tässä elämässä. Ajatukset ovat ristiriitaiset, kuten kuvioon kuuluukin. Uskon kuitenkin, että muutaman kuukauden kuluttua olemme kaikki jo vanhoja tekijöitä. Tuskin myöskään lakkaan olemasta äiti, vaikka käynkin töissä. Kommenttiboksiin saa ladata vertaistukea!! ;)Tässä äidin tärkeät varusteet työpisteeseen - uusi teemuki ja Tiikerin päiväunta.Ja kyllä minun on varmaan hankittava tällainen postikortti työpistettäni koristamaan... Pommeja putoilee vähän väliä, mutta tuleen ei jäädä makaamaan...!Vai olisiko tämä sittenkin enemmän minun juttuni? ;)

Postikortit: allposters.fi

12 kommenttia:

 1. Saisikohan tuota Keep Calm and Drink Coffee-tekstillä? olisi aika huippu :D

  Työ, työ, työ.... Ai myö vai? :D Tosiaan, itse suunnittelin olevani hoitovapaalla toukokuuhun -14 asti, joten ei lienee niin ajankohtainen, mutta muistan vielä tammikuussa -10, kun esikoisen jäljiltä menin töihin. Pakkasta 37 astetta, puolet päivästä ulkohommia (olen siis lomittaja, joten aamuhommilla meni nelisen tuntia ja iltapäivällä pakkasen laskiessa maagiseen 32 asteeseen kolme ja puoli) ja tottakai heti aamusta kastui housut, jotka sitten pakkasessa pamahti umpijäähän. Aijai, että oli kiva töihin paluu! Sillon päätin, että jos lisää lapsia joskus siunaantuu, niin töihin paluu tapahtuu vasta kesällä, oli syntymävuodenaika mikä tahansa :D

  Mutta tsemppiä, kyllä se arki siitä lutviutuu, tosin voihan se ensin vähän koetella ;)

  Ja onneksi on KEVÄT ja kohta jo KESÄ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita oli vaikka minkämoisia! Vaikkapa että Keep calm and drink wine... Ehkä ei töissä kuitenkaan... ;)

   Töihinpaluu kesää vasten ei ole itse asiassa hullumpi aika. On valoa, lämpöä, tiet ovat sulat, on kesänopeusrajoitukset, on jopa kesälomakin tiedossa... :)

   Mutta sulla oli kyllä aika hc-olosuhteet töihinpaluussasi esikoisen jälkeen! :D

   Poista
 2. Hyvää teetä ja kaunis muki! Kyllä se siitä lähtee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukissa on ihana kuvio, siitä kelpaa juoda taukoteet! :)

   Kiitos tsempeistä! <3

   Poista
 3. Voi vitsit,aika menee kyllä nopeeta! Vaikka 3 ja puoli vuotta kuulostaakin kauhean pitkältä ajalta,mutta niin se vain menee. Äläkä sitten unohda meitä,tässä on vielä monet talvihaalari ja välikausivaate pohdinnat edessä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En varmasti unohda, asiat tärkeysjärjestykseen, hih...! ;D Nopeastihan tämä aika on mennyt ja vähän haikeaa, koska enempää äitiyslomia tuskin tulee...

   Poista
 4. Kaikki menee hyvin, olen siitä aivan varma! Kivan mukin oot ostanut ja tuo suklaa-taulu ois enemmän sun juttu..

  A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa millä perusteella mulle sopisi paremmin tuo suklaataulu..?? :D

   Joo, eiköhän nuo asiat lutviudu tavalla tai toisella... :)

   Poista
 5. No kyllä tuolla teemukilla passaa aloittaa. :) Isoja kuvioita siellä, itsellä henkisellä tasolla käynnissä tämä muutos, vaikka ei vielä hajuakaan kenen leivissä sitä pian huhkitaan, mutta pianhan sekin selviää. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teemukin tehtävä on piristää jos joskus alkaa arki ahdistaa... :) Tsemppiä sinnekin muutokseen valmistautumisen kanssa! <3

   Poista
 6. Parin päivän päästä tuntuu, että "mitä, olinkos muka välillä poissakkn töistä?" :)

  Hyvin kaikki menee, kaikilla teillä! Muutokset voi olla välillä haikeita, mutta on niissä sitten se oma pieni kiva kutkuttava jännitysjuttunsakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! :) Toivottavasti pääsemme pian muutoksen vaikeudesta ja haikeudesta, ja alamme nauttia uudenlaisen arjen hyvistä puolista! :)

   Poista