Menikö se jo pois muodista?

torstai 18. huhtikuuta 2013

Heiiiii, älä vaan kaadu!!

Monen äidin potema lastenvaatetauti (kai niitä tartunnan saaneita on muitakin kuin minä?) taitaa tänä keväänä kulminoitua tähän tipun väriseen Pico-takkiin. Onko se niin in että se onkin kohta jo out? Että se tulee vastaan joka nurkalla, kuten tuo edellisen postauksen sudenpentuhattu vuonna -84 tai Bula-hattu vuonna -92?

Innovaattorit siirtyvät nopeasti muihin merkkeihin, kun niistä vanhoista jutuista tulee massamuotia. Varmaan tämän ilmiön takia vaatemerkit tekevät tiettyjä juttuja vain sopivan pieniä eriä. Säilyypähän tuotteen (ja merkin) haluttavuus. Ainakin Popin verkkokauppa hallitsee hyvin tämän strategian, sillä mitä nopeammin joku ihana kuosi, tupsulakki tai raitapaita myydään loppuun, sitä koukuttuneempi on asiakas! Sen seuraavan ihanuuden ainakin sitten ehdin saada!

Nämä keltaiset Picotkin kyllä ilmeisesti myytiin loppuun hetkessä, mutta taitaa niitä silti riittää. Viime viikolla Sellossa bongasin näitä kaksi. Kyllä pico-äiti picon tunnistaa! Myös ne halpiskopiot. ;)

Minä, epäilemättä en mikään innovaattoriäiti, joka tapauksessa olen edelleen hyvin ihastunut tähän keltaiseen piristykseen!

Näissä kuvissa meidän kohta kaksivuotiaalla Herra Tuumailijalla on päällään siis Mini Rodinin Tipu-, EIKU Pico-takki koossa 92/98, KappAhlin vuorelliset puuvillahousut, Po.Pin raitapipo ja Cirafin mokkakengät (veljen vanhat). Niin ihana! ;)

22 kommenttia:

 1. Joo kyllähän tää lastenvaatteiden osto on aika koukuttavaa puuhaa. Sitä innostuu jostain merkeistä ja niitähän sitten ostetaan hinnasta riippumatta. Ainakin melkein.
  Mut kyllähän ne vaan on niin ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just näin! :) Ne on niin ihania, ja varsinkin ne lapset niiden vaatteiden sisällä... ;)

   Poista
 2. Meillä otettiin myös Tipu takki käyttöön;D Ja tein saman havainnon kuin sinä,kauppareissulla tuli muutama muukin tipunen vastaan,feikkiä ja aitoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D

   Asia, johon en olisi muutama vuosi sitten kiinnittänyt minkään sortin huomiota...! ;)

   Poista
 3. Eiköhän tuo mene kaupaksi käytettynäkin, luulen ma ;) Monestihan käy myös niin, että uusien mallistojen tultua huomaakin tykänneensä siitä edellisen malliston vaatteesta, ja sitten alkaa se hurja metsästys, mistä sen saisi käytettynä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta! Haluaisin kovin niitä mini rodinin multipandoja, mutta en jaksa metsästää, kun tiedän ettei niitä järkevään hintaan ja järkevässä kunnossa saa kuitenkaan...

   Eiköhän näille löydy ihan hyvät jälkimarkkinat. Veikkaan muuten, että ensi kevään pico on oranssi! :)

   Poista
 4. On jo out- möin jo kuukausi sitte pois;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten sen täytyy olla out! :D

   Poista
  2. Vitsivitsi;D mulla tuli hinku sillon siihen Stadiumin takkiin, en tykännyt tuosta Sisulla sitte kuitenkaan niin möin pois.. Syksyllä uusi Pico;D keväällä sit viimestään;DD

   Poista
  3. :D Sen täytyy olla ensi keväänä oranssi, sanokaa mun sanoneen... :D

   Poista
 5. Mä tykkään edelleen kovasti Picosta ja ei ole vielä ainakaan meidän kylällä toista vastaan tullut. Ainoat keltaiset takit täällä on sadetakkeja. :) Mutta ehkä jos lähetään tuonne oikein isolle kirkolle niitä näkyy enemmän, ei meillä täällä maalla ole Rodini vielä muodissa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan täällä meidän kylälläkään noita näy, mutta heti kun ottaa askeleen lähemmäs pääkaupunkia niin johan alkaa vilisemään...! ;)

   Poista
 6. Minä tykkään, ja kovin odotan että saa tämän käyttöön. Keltaista on tullut viime syksystä kyllä hankittua aikalailla, ennemmin tähän keltaiseen tulee kiintiö täyteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tämä on tosiaan jo käytössä kauppatakkina fleecen kanssa (ja muutenkin automatkoilla).

   Joo, keltaista on tullut hommattua aika paljon, mutta on se vaan kaunis väri! :)

   Poista
 7. Kyl mä voisin edelleen Picon ottaa, nimimerkillä Myöhästynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen nähnyt näitä myynnissä blogeissa ja huutonetissä, sieltä vaan etsimään... ;)

   Poista
 8. Minustakin tämä on edelleen kiva! Yhdistin takin muuten juuri tuon saman pipon kanssa.. Käyttäjä tosin on kohta 7v tyttönen. Siksikin tämä on kiva, että sopii hienosti sekä tytöille että pojille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takki kyllä ihan unisex-värinen ja -mallinen ja sopii monen ikäiselle! :)

   Poista
 9. No on se ihana takki ja samat huomiot innovaattoreista ja ärsyttävän pienistä myyntieristä taktiikkana. että taas voin todeta postaukseesi eimen! (ja mitä mä täälä teen, töitä pitääs paiskia...)

  VastaaPoista
 10. Mulla ei ollut Pico-hinkua, kun en oikein osannut kuvitella sitä meidän kummankaan lapsen päälle. Mutta nyt kun katsoo näitä kuvia, niin wow, se on kyllä todella kivan näköinen takki! Me ollaan varmaan ihan sitä "so last season"-porukkaa, kun nyt vasta tällaisia mietin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään ole ihan varma siitä, miten noin keltainen käy kalpealle lapselle, mutta mitä siitä... ;)

   Hih, varmaan ehdit vielä mukaan Pico-maniaan, viimeistään ensi kaudella sitten... :)

   Poista