Lisää kesäpaitajuttuja

lauantai 13. huhtikuuta 2013


Ovatkohan Mini Rodini, Blingo ja Beau Loves sopineet keskenään kesän t-paitatyylistä?

Esikuva?


Minulla on ongelma, jonka tosin voidaan katsoa olevan positiivinen sellainen. Aikani lasten kesämallistoja selailtuani olen nimittäin todennut, että en innostu oikein mistään. Hupsua! Ehkä olen edennyt lastenvaatetaudin terminaalivaiheeseen.

Kesäpaitoihin ei viitsisi tehdä kovin suuria rahallisia panostuksia. Hinnan ja laadun on kohdattava. Perusvaatetta ja pari ihanuutta - mutta missä ne ihanuudet ovat?

Tässä joitakin ajatuksiani eri merkeistä:

 • Villervalla: liiankin värikkäitä
 • Aarrekid: joku siinä uudessa kuosissa sittenkin epäilyttää
 • Me&i: tunkkaisia värejä ja kuluneita kuoseja
 • Småfolk: aiheuttaa lievää migreeniä, taustalla myös laatupettymyksiä
 • Mini Rodini: joku niissäkin tökkii, hinta-laatusuhde nyt ainakin
 • Beau Loves: no ne meni jo kaikki, ja kalliitakin ovat
 • Po.p: laatupettymyksiä, tosin olisin voinut sen jätskipaidan tai sen oranssin raitapaidan ostaa
 • H&M, KappAhl, Lindex: hahmoja, hahmoja, hahmoja
 • Metsola: frotee on liian kuuma kesällä
 • Bobo Choses: liian leveitä
 • Maxomorra: laatupettymyksiä
 • Nova Star: tältä merkiltä ei iske muut kuin farkut

 No löytyi sieltä kuitenkin jokunen harkinnassa oleva:


Villervallan raidat ovat olleet vaihtelevan laatuisia, kuinkahan käy tämän taskupaidan? H&M:n karhu on suloinen ja Lindexin poliisiautot olisivat taatusti poikien mieleen...


20 kommenttia:

 1. Ite kans aattelin että en halua kesä vaatteisiin paljon rahaa laittaa,mutta mutta jotenkin ne Beau Lovesin ja Mini Rodinin paidat sai pään pyörälle :DD Zarasta muuten löytyy mun mielestä kivoja perus t-paitoja kohtuu hintaan,viime kesänä sieltä kävin muutaman hakemassa ja tykkäsin kyllä kovasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinä olitkin ostanut kivoja juttuja! :D Kiitos vinkistä, pitää poiketa Zarassakin taas joskus. :)

   Poista
 2. Eiks nuo punaiset oo CocaCola-paitoja :D. Eka mitä mulle tuli mieleen... Siis ennemmin kuin tuo Honkkari :D.

  Mun täytyis kartoittaa meidän kesäpaitatilanne kun kenkäasiat on näköjään järjestyksessä mutta kun ei yhtään kiinnosta :O. Kengät vaan :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielleyhtymänsä kullakin...! :D

   Meillä on sekä kengät että paidat vähän vasemmalla kädellä hoidettu tulevaksi kesäksi... Vaan vieläpä tässä ehtii... ;)

   Poista
 3. No joo, muhun iskis monikin paita, mutta kuten mainittu, kappiksen raitoja ja småfolkin traktoreita tulee. Pienemmille menee isompien vanhat. Kappiksen raidat pysyneet hyvinä ja boys & girlin tähtipaita kans! Kesällä kun ulkoillaan susävaatteissa, tuntuu parhaalta että ne on reilua pese ja pidä osastoa ne paidat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä linja, kannatetaan! :) Se on myös totta että kesällä paidat ryönääntyvät eri tavalla kuin talviaikaan...

   Poista
 4. :D Jokaisesta merkistä löytyy varmasti jotain huonoa, kun oikein silmät aukaisee ja tutkii. Muhun ei nuo punaiset "Honkkari" -tai "Cokis" -paidat ole iskeneet yhtään. Mielummin sitten vaikka niitä hahmopaitoja. Eikös se, ettei tee mieli mitään, ole merkki siitä, ettei millekään ole oikein tarvettakaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että olet oikeassa tuon tarpeellisuuden suhteen... :D Vaikka kyllä meillä taitaisi ihan oikeasti olla muutaman t-paidan mentävä aukko...

   Poista
 5. Meillä on aika paljon Sisulle sopivia viime kesän teeppareita ja pari ostin uutta nyt. Kattoo myöhemmin tarviiko vielä täydennystä:) Sirpalla on taas kesävaatetilanne kehnompi, kun mitään ei ole oikeestaan ja pikkuhiljaa oon ostellut jotain..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä pitäisi isommalle ostaa jokunen uusi t-paita, ja pienemmälle menee osittain isoveljen viime kesäiset. Pitää katsoa lähempänä kesää kumpi käyttää mitäkin noista viime kesäisistä. Tällaisilla suunnitelmilla... :)

   Poista
 6. Mulla on ihan sama "ongelma", oikein mikään t-paita ei nyt iske, ei oikein ole löytynyt pitkähihaisiakaan mitä tahtoisin. Onneksi vaatetilanne pojilla ihan hyvä niin ei tarvi ostaa pakosti mitään ei niin kivaa vaatetta. t-paitoja tosin muutamia varmaan tarvittaisiin mutta ehtiihän tässä vielä...Meandin alesta varmaan jokunen t-paita meille kotiutuu, ainakin pojat tykkäävät niistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meandin ale voisi kyllä olla katsastamisen arvoinen, jos ei t-paitoja niin ainakin shortseja! Ja tosiaan, ehtiihän tässä vielä, ja eiköhän tuonne kauoppihinkin ole vielä vaikka mitä uutuuksia tulossa kesäksi... :)

   Poista
 7. Kävin eilen KaapAhlin klubipäivillä muka katselemassa lapsille kesävaatetta (-25% kaikesta), tytöille ei oikein löytynyt mitään kivaa. Moni hauskan värinen tai mallinen paita oli saanut printtiä kylkeensä, eikä ne My Little Ponyt kyllä iskeneet (tyttäreen varmasti kyllä olisivatkin, onneksi ei ollut matkassa). Pojille paljon Salamaa ja Hämähäkkimiestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä paljon hahmoja tarjolla! Vai onko aina ollutkin, en muista... :)

   En muuten käsitä, miten My Little Pony voi olla vieläkin muotia! Nimim. 80-luvun lapsi...

   Poista
 8. No heh, mutta ehkä se terminaalivaihe ei ole yhtään huono (ainakaan väliaikaisesti), kun nyt töihin paluukin on edessä. :)
  Tuo sinun merkkianalyysi oli aika hyvä. Noinhan se just on.
  Minä luulen, ettei kesävaatteisiin kannata hirveästi euroja investoida. Minä olen ostanut kolme teepparia ja niihin on mennyt IHAN liian monta euroa. Samalla summalla olisi pitänyt saada koko kesägarderoobi. Ja jos tulee viime kesän tyyppinen kesä, ei taida tarvetta olla yhdellekään teepparille. Pöh. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se lähestyvä töihinpaluu on juuri saanutkin aikaan tämän lastenvaatelamaannuksen...? Ja jonkinlaisen lamaannuksen muutenkin...

   Olen täysin vakuuttunut siitä, että tuleva kesä ON hellekesä. :) Ja silloinhan ehdottomasti tarvitaan kesävetimiä! Aion ainakin olla varustautunut huolellisesti, sillä mitään ei voi jättää sattuman varaan. ;)

   Tuo on kyllä totta, että kolmen merkkiteepparin hinnalla ostaa aika monta halpispaitaa tai tekee kirpparilöytöjä. MUTTA kyllä ne kolme merkkiteepparia pitää silti olla, loput olkoot sitä peruskamaa sitten... :)

   Poista
 9. Noh, mulla ei taida ikinä mitään "terminaalivaihdetta" tulla mistään...kaikki on niin kivoja ja kaikki pitäis saada ja ja ja ...edes suuret pettymykset merkistä kun merkistä ei tunnu latistavan vaatteen haluttavuutta uudesta mallistosta...ihan kipeetäää...onko tähän jotain lääkitystä...nyt vannoin että pojille otan vielä pari teepparia Småfolkilta ja that`s it...saas nähdä niinköhän vain onnistuu...shortseja ostan lisää jos kesä näyttää siltä että tulee lämmin...Peppalle on kans ostettu nyt kesän vaatteet...no jotain pientähän jostain henkkamaukasta voi vielkatsoa MUTTA EI MITÄÄN MUUTA !!!!!! Huomasin just kauhukseni että Peppa tarvitsee isomman takin syksyyn...onko jossain myynnissä isoja kokoja MoloKidsin Rainbow vk takista, tarkoitan jotain 140cm...tehdäänkö siitä niin suuria....kai mun täytyy hankkia POPin kuoritakki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hei harrastuksensa kullakin! ;) Ja aivan varmasti tämä minunkin nihkeysvaihe on aivan ohimenevä juttu... Minulla tosin laatupettymykset asettaa rajoja, esimerkiksi tuo Maxomorra on ollut niin nukkaantuvaa ja leviävää sorttia että sitä en enää osta kuin pipoina. Ehkä... ;)

   Itse asiassa minun pitäisi alkaa tosissaan miettiä omiakin kesävaatteita, ja se sinun kesävaatepostaus on pyörinyt mielessä vähän niinkuin inspiraationa! :)

   Popin kuoritakki kuulostaa hyvältä sekin, jos Moloa ei löydy!

   Poista
 10. No nyt tuli postaus hyvään saumaan, katsos kun meillä on täällä 20 astetta lämmintä :) Join päiväkaffet hameessa ja t-paidassa partsilla paljain jaloin, vihdoinkin kesä tulee :)

  A

  VastaaPoista