Conversen tossut

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Tänään siis Elloksella kaikki kengät -50%, koskee myös valmiiksi alennettuja tuotteita, ja ilmaiset postikulut. Ei paha tarjous, joten tämän harjoittelevan alehaukan oli tähän syytä iskeä. :)

Tilasin isommalle pojalle Conversen tossut. Ajattelin että koko 28 olisi ehkä ensi kesänä hyvä, nyt käytössä koko 27. Toivottavasti ovat sitten sopivat. Hintaa näille 89€ tossuille jäi noin 35€.

Kuva: Ellos
Kokoja oli vielä jäljellä 28,29 ja 36.

Elloksen koodi on 265655 ja voimassa vain tänään.

Tilasitteko jotain?

11 kommenttia:

 1. Hitsi, jumituin miettimään saappaiden (itselle) ja conversen nahkatennareiden (Johannekselle) välille....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli kivoja saappaitakin, katselin muutamia Espritin saappaita... Mutta totesin, ettei nyt ollut akuuttia tarvetta, joten päädyin noihin tossuihin. :)

   Poista
  2. Muistin sen tulevan kameran hankinnan ja pidättäydyin molemmista. :)

   Poista
  3. Kadehdittavaa järkevyyttä! :)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä. Kävin tilaamassa samaiset converset poitsulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...nyt on pakko heti perään kritisoida elloksen alennuksia. Noi Converset heillä ovh.89€ ja täsmälleen samat ja samassa koossa muualla ovh.58€, joten hieman kusetusta noi elloksen -50% alennukset. Toisaalla myydään myös -30% alennuksilla, joten lopputulos on että samaan hintaan saa myös muualta..
   Sitähän se kaupankäynti taitaa olla...

   Poista
  2. Saman olen Elloksesta huomannut - vertailu kannattaa!

   Poista
  3. Elloksen bisnes taitaa perustua noihin alekoodeihin... Enpä olisi ikinä noita tilannut 89€:lla! Yhtä kaikki, tossut olivat mielestäni nyt järkihintaiset. :) Mutta todellakin kannattaa vertailla...!

   Poista
  4. Näin on. Toki nyt tuo 35€ on ihan ok hinta, ei siinä mitään. Ärsyttävä myyntitapa vaan..

   Poista
 3. Mua ärsyttää myös tuo Elloksen tyyli myydä. Sorrun kyllä itsekin välillä jotain tilaamaan. Ja usein alekoodi ei käy niihin parhaisiin tuotteisiin, joita just haluaisi tilata. Menee usein ihan liian monimutkaiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tulee sorruttua kyllä! :) Tasaisin väliajoin tulee kumminkin näitäkin koodeja, jotka käyvät myös ns. merkkituotteisiin.

   Poista