Pieni BB-voidevertailu

tiistai 9. lokakuuta 2012


Viime keväänä markettien hyllyille saapuivat oikein urakalla BB-voiteet, nuo kotiäidin arjen pelastukset. Minulla ei todellakaan ole aamuisin aikaa meikata juuri ollenkaan (en tiedä onko muilla koti- tai muillakaan äideillä??), mutta nyt kun voin korvata kosteusvoiteen BB-voiteella niin naama näyttää edes hieman heleämmältä ja tasaisemman väriseltä. Jos on puoli minuuttia enemmän aikaa, voi laittaa lisäksi puuteria ja rispiväriä, ja *wow* - eikun perhekerhoon! :)

Aluksi ajattelin, että nämä tuotteet sopivat parhaiten kesään, mutta enpä ole niiden käyttöä hylännyt syksynkään tullen. Meikkivoidetta tulee käytettyä enää tosi harvoin. Ehkä juhliin. Joita on siis noin kerran kahdessa kuukaudessa.Minulla on ollut kahta eri BB-voidetta, ja tässä tulee pienisuuri vertailu:

L'oreal Nude Magique BB cream
+ lopputulos sileä ja mattamainen
+ ihanan kevyt
+ voide vaaleaa, väri muodostu vasta levitettäessä pienistä voiteen sisältämistä rakeista
- hieman työläs levittää, voi jäädä epätasaiseksi

Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector
+ helppo levittää
+ helppo nähdä, missä voidetta jo on -> tasainen lopputulos
+ hyvin kosteuttava
+ valittavana kaksi eri sävyä
- lopputulos voi jäädä kiiltelemään, vaatii puuterin kaverikseen

En oikeastaan osaa valita suosikkia! Ehkä nyt talven tullen Garnier vetää pidemmän korren, sillä se tuntuu kosteuttavammalta.

Oletteko kokeilleet näitä tai joitain muita BB-voiteita? Suosikkinne?

4 kommenttia:

 1. No Mähän en edes oikeesti tiedä mitä bb-voide on, mutta jostain olen saanut haraviini, että se heleyttää. :D
  Postaus tuli kuin tilauksesta, koska uteliaisuuteni on ollut kasvussa. Garnier kokeiluun siis! Josko atooppinen ihoni olisi sen kanssa ok. Mut siis ton päällekö ei laiteta meikkivoidetta? On mulla kyllä sitten mineraalipuuteriakin. Sen verran yleensä panostan (hahaa) kylille mennessä, että föönään hiukset ja laitan meikkivoiteen ja ripsarin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kun kokeilemaan vaan! Tämän päälle ei tosiaan tarvita meikkivoidetta, eikä tämän alle kosteusvoidetta. Eli tämä on ikäänkuin kevyen meikkivoiteen ja kosteusvoiteen yhdistelmä. Ja jos nyt sattuu olemaan jossain ihanassa auringonpaisteessa, niin ei tarvi aurinkorasvaakaan, koska tässä on suojakerroinkin. Ihan kun tässä olis mitään auringonpaistetta luvattu, hah, mutta kesällä oli kätevä.

   Poista
 2. Garnierin BB:stä on nyt kokonaisen viikon käyttökokemukset! :) Ihan hyvää kamaa, juurikin sellaisiin aamuihin, kun ei muuten aio meikata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja varmasti tosi hyvä tuote aurinkoisella lomaviikolla, kun on se UV-suojakin samassa. :)

   Poista