Äidin lempiraidat ja Me&i farkut

perjantai 5. lokakuuta 2012

Ajattelin välillä laitella tänne jotain omiakin vaatejuttuja. Enimmäkseen kyllä tuntuu, että oma vaatekaappi on jämähtänyt jonnekin aikaan ennen lapsia ja tarvitsisi päivitystä... Viimeiset kolme vuotta olen ollut melkein koko ajan joko raskaana, imettänyt, tai odotellut että raskauskilot jotenkin itsestään katoaisivat ja mahtuisin vanhoihin vaatteisiini.

Viime aikoina olen näköjään ostanut tosi paljon raitavaatteita. Jotenkin tuo yksinkertaisuus viehättää, silläkin uhalla, että vaakaraita kai leventää...

Tässä kuvassa vasemmalta: Lindexin (Holly&Whyte) sininen trikoomekko, Seppälän värikäs mekko ja Espritin sinivalkoinen mekko. Yleensä pidän näitä mustien leggareiden kanssa. Lindexin mekkoa käytän eniten ihan arkena ja kotona, muita on pidetty niissä harvoissa siistimmissä menoissa, mihin joskus tulee lähdettyä. :) Töihin nuo sopivat myös, jahka sinne taas palaan.


Tämä Vilan bleiseri (vai mitä nämä jakut nyt ovat?) on kanssa sinivalkoista raitaa. Raitaa löytyy myös parissa t-paidassa ja topissa...


Tämän syksyn Me&i -mallistosta uskaltauduin tilaamaan nämä farkut. Ne ovat tänään päälläni ja otinpas pari sovituskuvaakin:
Olen ollut näihin farkkuihin ihan tosi tyytyväinen! Istuvat kivasti päällä ja ovat mukavat jalassa. Jos nyt jostain haluaisi valittaa, niin vyötärö voisi olla ihan sentin-pari korkeampi. Mutta oikein kelpo farkut Me&i:lta! Monet Me&i:n äitimalliston vaatteet ovat turhan röyhelöisiä tai värikkäitä tyyliini, mutta näistä farkuista ei heti edes arvaa, mistä on ostettu.

4 kommenttia:

 1. Tuo Lindexin sininen trikoomekko näyttää kivalta! onko niitä vielä lindexillä vai oletko jo aiemmin ostanut? en ole lindexillä käynyt aikoihin :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä jo ostin, eli ei varmaan enää löydy. :( Minäkään en ole aiemmin oikein mitään ostellut Lindexiltä, mutta viime aikoina siellä on ollut kivoja vaatteita. Lastenvaatteissa se on lempikauppojani.

   Poista
 2. Jo vain on livakan näköiset farkut! :)

  Minulle ei niissä kokoja ole mutta yogat on kyllä olleet kovassa käytössä, minulla niitä muutamat ihan siksi että ovat niin mahtavat! En olisi uskonut pari vuotta sitten että kuljen lastenvaatefirman housuissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen niiden joogien hankkimista monesti harkinnut, mutta toistaiseksi olen vielä tyytynyt parin vuoden takaisiin suoralahkeisiin velourhousuihin kotihousuina. Ovat olleet tosi mukavat!

   Joo, enpä olisi uskonut joku aika takaperin, että tässä sitä itsekin kuljetaan me&i:n housuissa ja blingon paidoissa!

   Poista