Jaksaa jaksaa!

tiistai 2. lokakuuta 2012

Eilen saapuneessa H&M:n paketissa oli tämä juoksutakki mustana (vaikka punainenkin olisi ollut hieno!):

Se on nimittäin sillä lailla, että nyt jatkuu alkaa tämän äidin juoksuharrastus! Haluan paremman olon niin henkisesti kuin fyysisestikin, oman harrastuksen ja ennen kaikkea energiaa arjesta selviytymiseen. En ole todellakaan mitään juoksijatyyppiä, mutta juoksu on minulle kuitenkin hyvä valinta, sillä se ei maksa mitään eikä se ole sidottu mihinkään tiettyihin aikatauluihin. Samalla tulee koiran iltalenkkikin hoidettua (joskus tosin tuntuu kuin raahaisi perässään 13kg painavaa säkkiä, mutta yleensä koirakin tykkää juosta...)

Kesällä tuli lenkkeiltyä jonkun verran, mutta into tyssäsi sairasteluun, perheen lomamatkaan ja muihin tekosyihin (kuten että ei ollut sopivaa takkia). Heti kun rutiini menee sekaisin, siihen on hankala päästä takaisin. Tavoitteena olisi nyt liikkua joka toinen päivä.

Olen nyt käynyt lenkillä sekä eilen että tänään, ja hyvältä tuntui! Tuo takki on tällaiselle amatöörille ihan passeli valinta, just hyvä näille keleille. Pakkasten tullen täytyy varmaan hankkia tuohon joku kuoritakki päälle.

Poikien isovanhemmat katsovat lapsia viikoittain kerran-pari, ja tämä oman ajan voi hyvin käyttää vaikka shoppailuun lenkkeilyyn!

2 kommenttia:

  1. Tsempit lenkkeilyyn! Aloitin myös sunnuntaina jumpan pitkän tauon jälkeen ja voi että se tuntui hyvälle! :)

    VastaaPoista