Kenkiä ja takkeja

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Päädyinpä sitten kuitenkin tilaamaan omiksi talvikengiksi nämä Sorelit:
Ellos
Edellisessä postauksessa olevat Crocsit olisivat kyllä kiinnostaneet kovin, mutta nämä lähtivät kuitenkin ostoskoriin Elloksen -40% merkkialekoodilla. Toivottavasti ovat hyvät ja sopivat! :) Viime talvena lasten kanssa ulkoillessa huomasin, että todella tarvitsen lämpimät ja loskankestävät kengät.

Onko kellään näistä käyttökokemuksia?

Lisäksi rikoin ostolakkoani vielä kerran (hah, ostolakko, mikä vitsi!), ja ostin Herra Vilpertille talvitakiksi tämän KappAhlin takin koossa 98:
KappAhl
Olen ollut tyytyväinen KappAhlin ulkovaatteiden laatuun, hinta-laatusuhde on tosi hyvä. Tämä oli mielestäni pirteän värinen, ja hupun karvareunus oli plussaa! Tuotetiedot lupasivat että takki pitää myös vettä ja tuulta.

Nyt siis laitan myyntiin tuon Ticketin tähtitakin (92), se on meille tosiaan turhan nafti. Mikäli tuo takki sattuu kiinnostamaan, niin ota yhteyttä!

Tässä siis viikonlopun hömppäannos, seuraavaksi sitten jotakin muuta... Mukavaa sunnuntaita!

3 kommenttia:

 1. Mulla on just sovituksessa ellokselta noi sorelit! Muuten tykkäisin, mut koko 40 on aika justi: varvas ottaa ihan pikkasen päähän, niin voipi olla että pidän sittenkin hush puppiesin saappaat (myös ellokselta). Noi sorelit oli lasten puolelta, niin ehkä lasten koko 40 on vähän pienempi kuin aikuisten? Koska ei mulle ikinä normaalisti 40 oo pieni.
  aika massiiviset nuo sorelit ovat, mutta myös melko kevyet. Harmittaa kyllä, etteivät taida olla ok...

  VastaaPoista
 2. Elloksen sivuilla sanottiin, että Sorelit ovat yleensä noin 1/2 kokoa pienempiä kuin normi mitoitus. Mun koko on yleensä 36-37 (yhä useammin toi 37 nyt kahden raskauden jälkeen...) ja otin näistä 37 1/3. Toivottavasti olis hyvät!

  Kiva kun kävit lukemassa! Olen jonkun aikaa seurannut blogiasi, se on tosi kiva ja monesti pystyn samaistumaan arjen tilanteisiisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogisi on kiva uusi tuttavuus! Vai lukee siellä, että pienehköä kokoa ovat. Juu ei oo tullu luettua tuotetietoja kovinkaan tarkasti, ei oo keriinny! :S

   Poista