Maxomorra talviuutuuksia ja Keltainen Kettu -loppuunmyynti Isossa Omenassa

tiistai 23. lokakuuta 2012

Huomasin Tenavatamineen sivuilta, että Maxomorralta oli ilmestynyt uutuuksia talveen. Tässä näitä uusia kuoseja, joista löytyi tuttuja paita-, tunika- ja pipomalleja. Sukkia ja leggareitakin löytyi. Lisäksi oli velourhousuja mm. punaisena sekä punainen velourhaalari vauvoille. Kivoja vaatteita vaikka joulun viettoon!

Itsellä ei nyt ollut mitään "pakko saada" -juttua. Jos olisi vauva, niin tuo punainen haalari olisi aika ihana jouluksi, ja sinne alle vaikka sienibody. Ja tytölle haluaisin sydänpipon tai punaisen tähtipipon! Melko tyttömäisiä kuoseja ehkä kaiken kaikkiaan näin poikien äidin näkökulmasta..? Apinakuosi oli ainut poikamaisempi, mutta se ei jotenkin iskenyt minuun. Mitäs te tykkäätte?

Lisäksi vinkkaan pk-seutulaisille Keltaisen Ketun loppuunmyynnistä. Ison Omenan liike lopettaa, ja kaikki tuotteet ovat siellä -30% huomisesta klo 10 alkaen. Tuoltahan löytyy vaikka mitä kivoja merkkejä, kuten Ticket, Racoon, Metsola, Molo Kids, Småfolk. Ou nou, pakko ehkä yrittää päästä tuonne... Vaikka ei olekaan mitään isompaa hankintaa mielessä. Onneksi, niin ei ole sellaista alepainetta (ehkä ymmärrätte tämän sanan merkityksen? :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos keltaisen ketun vinkistä, vois koittaa jos pääsis sinne. Meillä on hankintalistalla asusteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä mun on kanssa lähdettävä tuonne. Toivottavasti siellä on vielä jotain kivaa jäljellä iltapäivästäkin, no eiköhän... :)

   Poista
 2. Täytyy myös kävästä loppuunmyynneissä,jos tekis hyviä löytöjä. Vielä olis muutamat talven asusteet ostamatta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille voisi tulla ehkä jotain sisävaatetta... Katsotaan kuinka käy! :)

   Poista