Samaistun mopsiin

torstai 28. elokuuta 2014


Thank god its... ja niin edelleen. Fiilikseni tämän työviikon jälkeen ovat vähän vastaavat kuin tuolla mopsilla. Silmät seisovat päässä, katse harittaa ja suupielet roikkuvat etelään (jostain kumman syystä kuitenkin klikkasin tuon ostoskoriin ja kassalle asti kun yritin muka pitää jotain taukoa iltapäivällä). Kaulallakin lepattaa muutama tuollainen ylimääräinen vekki, ja kulmat ovat kroonisessa kurtussa.

Räkäinen flunssa yhdistettynä ajatusten kasassa pitämiseen ja jopa ulosanniksikin asti tuottamiseen on vähän haastava jutska. Mutta ihan hyvin mä vedin, kai. Kuulemma huomenna saadaan kuoharia. Heti hymyilyttää. :)

Molojakin olivat ulos tuupanneet tänään näiden Rodinien lisäksi. Big day, voisiko siis sanoa? En oikein osaa sanoa, löytyikö Molojen joukosta mitään meidän lapsia talvella lämmittävää, mutta jotenkin se perussininen vaikutti hieman houkuttelevalta. Samoin kuin musta. Pohdin asiaa. Palataan siihen myöhemmin syksyllä... :)

www.houseofkids.dk


H&M:lläkin olisi kyllä juuri nyt -25% alekoodi valitsemaansa tuotteeseen ja senhän voisi hyödyntää siihen toppahaalariin...


10 kommenttia:

  1. Heh, vai mopsi-viikko :D No kuohari parantaa sitten viikon päätteeksi :P H&M haalari olisi kyllä ainakin taloustietoinen valinta, alellakin vielä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä, mopsifiilis on! :D Antoisa mutta vähän rankka viikko. H&M haalari olis oikein taloudellinen, mutta onkohan meillä ollu vähän liikaa denimiä, kun noita edellisenkin postauksen kuvia katselee... ;)

      Poista
  2. Mä tilasin sillä alekoodilla itelleni mustan maiharin. Siis MUSTAN, vaikka mä en ikinä käytä mustaa. Matskua siis siihen tulevaan bloggaukseen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaa, siellä on siis menty syömään sanoja! ;D

      Mulla on aika paljon mustaa, paitsi kesäisin välttelen sitä. Nyt taas huomaa että päälle on eksynyt ko. väriä...

      Poista
  3. Jaksaa, jaksaa kun jaksettava on! Jotenkin ihan perusväriset ulkovaatteet on yhtäkkiä taas vaihteeksi kivoja. Hiljattain ostin tummansinisen toppatakin kuopukselle. ;)
    Nää ei kyllä tarvi mitään enää talveksi, kampetta ON. Yhdet kengät vaan....
    Mopsit on ihan hauskat. Muskelimies hiukan houkuttaa, mut Mites sen laadun kanssa on tällä kertaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on se pipo, ja kangas vaikuttaa ns. lörpältä, joten paitana en kyllä taida hankkia... Sitä en tiedä miksi mopsit sitten hankin, mutta ei nää tietysti aina mene järjellä nää jutut... ;)

      Meillä uupuu talvikamppeista yksi haalari ja ehkä jotain asusteita, mutta ei kai se lumi ihan vielä tule... :)

      Poista
  4. Mäkin halusn mopsit! Olen sen verran ulalla lastenvaateskenestä, että nämä uudet rodinitkin bongaan vasta nyt muutamista blogeista. Ja mulle uppoaa aika moni. Tosin laatu kyllä mietityttää...
    Kiva myös tuo ihan perusvärinen haalari! Mulle saa sit vinkata, jos jonnekin on alekoodia. :)
    Tsemppiä sinne! Onneksi on viikonloppu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri luin, että näissä mopseissa on hyvä matsku, napakka puuvilla jossa elastaania mukana. Kuulosti aika hyvältä! :)

      Joo, viikonloppu on kyllä auttanut katkaisemaan kiireen ja stressin.

      Hei, milloinkas sä palaat kirjoittelemaan blogia? ;) Mitä teille kuuluu?

      Poista
  5. Mulla on toi mopsiolo flunssineen ja työruljansseineen just nyt. Eikä ole edes perjantai. Aargh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja voih, vasta maanantai!! :( Täällä on flunssasta toivuttu, mutta odotellaan koska kuopuksen päiväkotiryhmässä riehuva vatsapöpö iskee meihin...

      Tsemppiä!

      Poista