Äidin kevättyyliä, osa 1

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Eilen pääsin kiertelemään Jumboa yksin omassa hyvässä seurassani ja se oli kuulkaa sokka irti! :) Kotiin palattiin muovikassit kevättä pullollaan (melko Vila-painotteisesti tällä kertaa).



Kevättakki on Vilalta (Zoe Jacket 34,95). Näitä oli myös mustia, sinisiä, armyvihreitä ja beigejä, mutta päädyin punaiseen. Väriä talven jälkeen, kiitos! Sitä paitsi myyjä totesi, että voinhan jättää sen sinisen värin johonkin toiseen takkiin sitten. Mielenkiintoinen ajatus, kannatetaan! Vyötärössä ja helmassa on kiristysmahdollisuus.

Toinen ostokseni oli the blogitennarit, eli Vagabondin nahkaiset Cortona -tossut. Väriksi valitsin beigen, jonka ajattelin tasapainottavan takin väriä kivasti.

Äidin rennompi takki ja rennommat kengät, check. Laukkua en ole vielä ostanut, mutta tuossa kollaasissa on pari vaihtoehtoa Ellokselta (nahkalaukku 119€, Espritin olkalaukku puoleen hintaan 24,95). Laukkua en osaa ostaa sokkona netistä, joten täytyy päästä kaupoille uudemman kerran hiplaamaan eri vaihtoehtoja. Laukun on tietysti mätsättävä tennareihin. Samalla laukku voisi olla sellainen että se sopisi mustaan siistimpään takkiin ja mustiin kenkiin. Luulen, että kevääksi ja kesäksi hankin beigen tai muun vaalean laukun ja syksyllä katsellaan mustaa laukkua.

Huivit löytyivät valmiina, leopardihuivi on kevään H&M -mallistosta ja kukkakuvioinen parin vuoden takaa Pieces -merkiltä.


Lisäksi ostin Vilan topin (Zoe Top L/S Off White) sekä t-paidan (Raya Top). Leviksen Modern Rise Demi Curve Skinny Leg -farkut tilasin Ellokselta viime viikkoisella merkkialekoodilla (30€ alennusta) ja nekin saapuivat eilen. Pohdin vielä mahdunko niihin.




Lisäksi ostin vielä mustan Vilan neuletakin (Acia Cardigan), jota voi pitää melkein minkä kanssa vain.

Omien vaateostosten lomassa soin ajatuksen myös lasten vaatetukselle ja kävin hipelöimässä Reiman Leap -takkia. Ihastuin! Tämä pitänee saada meille syksyksi tavalla tai toisella (lue: alennuksella tai toisella). Ja takkihan muuten näytti mitoitukseltaan erittäin pieneltä. Meidän esikoiselle (nyt 96cm) ottaisin syksyksi koon 110 ellen jopa 116.


Tajusin kaupoissa pyöriessäni, että neljä vuotta sitten en osannut ostaa rennompaa tyyliä. Nyt osaan ostaa rennompaa tyyliä, mutta en työvaatteita. Ja nimenomaan työvaatteillehan tässä olisi tarvetta. Erittäin pian. Siksi tämäkin postaus on toiveikkaasti otsikoitu "osa 1". Jotain suoria housuja katselin eilen kauhulla, mutta en saanut aikaiseksi edes kokeilla päälle. Apua.

P.S. Noin niinkun ylipäätään en muuten suosittele shoppailua sen jälkeen, kun on ensin vetänyt navan täyteen chicken polilloa ja rasvassa keitettyjä perunalohkoja Amarillossa. Ja toppatakki kannattaa jättää autoon.

15 kommenttia:

  1. Ihana tuo takki! Noita kenkiä olen itsekin himoinnut, tosin varrellisina jo viime syksystä. Nyt melko viimeisillään raskaana ei oikeen viitti ostaa kenkiä eikä vaatetta muutenkaan. Eiköhän ne kaupat pullota tavaraa vähän myöhemminkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu oli itselläkin raskaana ollessa, en viitsinyt oikein mitään ostella. Ihan varmasti tavaraa riittää ostettavaksi myöhemminkin! ;)

      Poista
  2. Kivoja ostoksia! Tuo takki on ihana. Pitäisköhän käydä summassa hakemassa jossain koossa tuo takki syksyä varten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä sen verran edullinen että kannattaa! :)

      Poista
  3. Ihania ostoksia! Tarvisin myös vähän uudistusta vaatekaappiin, alkaa nämä samat vanhat lurjut masentaan:D kevät takki pitäis ehottomasti saada ja kengät myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minunkin vaatevarastoni oli (ja on yhä) ehdottomasti uudistamisen tarpeessa! Mikähän siinäkin on, että lapsille tulee kyllä nähtävästi ostettua, mutta itselle ei...? No, nyt aion korjata asian.

      Poista
    2. Niinpä, E:lle on tullut ostettua taas vaikka mitä mutta itselle ei..jospa nyt viikonloppuna saisin ostettua itselleni jotain :D

      Poista
  4. Kivoja hankintoja!

    A

    VastaaPoista
  5. Ihanat! Tuo takki etenkin ihastuttaa tälläistä kevättakki-ongelmaista. Huolisin noista kaikki itsellekin. :) Vaan taitaa taas jäädä kevättakki suunnittelun asteelle. Ny ei pysty!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takki on kyllä kiva, mukavan rento ja pirteän värinen. Mieskin sanoi että hyvä kun ostin jonkun muun kuin mustan. :)

      Poista
  6. Vilan takki näyttää kivalta. Mussa vaan on sellainen valmistusvika, että takit pilaantuvat, kun vedän ne päälleni :D Täytyy kyllä varmaan silti tuo tsekata jossain.

    Mä himoitsen tytölle kans tuota Reiman Leapia vaaleanpunaisena (syksyyn ja alella), mutta en ole nähnyt sitä vielä missään livenä. Kokoasia mietityttää kyllä niin paljon, ettei tuota uskalla sovittamatta tai näkemättä ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa siltä että teidän pitää lähteä takkisovituksille, sekä äidin että tytön! :) Joo minäkään en osaa sanoa kumman ottaisin, sen 110 cm ja 116 cm syksyksi... Kun ei yhtään tiedä miten paljon tuo kasvaa kesällä, ja olisi hyvä jos takki menisi vielä vuoden päästä keväälläkin.

      Poista
  7. Noi takit on todella pientä kokoa. Tilasin meidän reilu 100cm tyttöselle koon 116cm, ja sitä voisi pitää nyt heti. Ajattelin sen kuitenkin syksyyn, enkä enää ole varma onko se hyvä enää silloin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää tämä! Jos noita nyt sattuisi johonkin aleen jäämään... :)

      Poista