Talven takit

sunnuntai 19. lokakuuta 2014Talven takit ovat tässä!

Isommalle pojalle sopi vielä tosi hyvin viime talvinen KappAhlin sininen parkatakki. Ehkä 4-5-vuotias ei kasva enää samalla senttivauhdilla kuin 3-4-vuotias? Pikkuveljelle nimittäin oli hankittava uusi takki ja hänelle ostin Rodinin mustan Picon. Se on vielä "aika" iso, mutta kiitos kaksoiskokojen, pienempi eli 92/98 olisi kuitenkin ollut kohta jo pieni. Meneepä siis kaksi talvea.

Paksuhan ei tämä Pico ole kevyestä toppauksesta huolimatta, mutta ulkoillessa käytetään sitten haalaria. Kauppa- ja autoilutakiksi tällainen on aika passeli.

Crocsin kengät on olleet mukava tuttavuus! Kivasti saa laitettua varret lahkeen sisäpuolellekin, no ei toki lapsi itse hyvänen aika, mutta äitihän ne kuitenkin laittaa. ;) Pikkuveljen pipo on Reiman ja tummansiniset toppahanskat Pomp de Luxin. Tämä onkin eka ostokseni Pomp de Luxilta ja hyviltä rukkasilta vaikuttavat!

Viilenee, viilenee. Joko on talvi mallillaan?

6 kommenttia:

 1. Kädet ei niin kamalasti veny, ja jos ei ole pitkäselkäinen, niin ei niitä takkeja tarvi joka vuosi uusia, meillä ainakaan. Just totesin, että eskarilaiselle mahtuu edelleen pari talvea palvellut toppatakki :D Montakohan vuotta menee uusi parka :D Meillä on vaatteiden osalta talvi erittäin hyvin varusteltu, mutta kenkiä tarttis jostain löytää - ehkä vanhoila pystyy lompsimaan vielä sen aikaa että löydän hyvät alet ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tuollainen pitkänmallinen parka onkin aika pitkäikäinen investointi. :) Samaa uumoilen tuosta Picosta. Meillä palvelevat välikausimallin picot nyt kolmatta välikautta, menisiköhän ne vielä ensi keväänä...? :D

   Meillä on kenkäasiat yksiä goreja lukuunottamatta kunnossa. Mutta nyt olen saanut sellaisen pikku pakkomielteen, että nuorempi poika tarttisi jonkun oikein lämpöisen haalarin. Ehkäpä Ticket tai Rodini siis...? :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana kaikessa yksinkertaisuudessaan! :)

   Poista
 3. Hmm vähitellen alkaa olla mallillaan. Totesin kyllä, että olis tarttenut panostaa enemmän välikauteen kuin talveen ilmojen puolesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kohta se talvikin jo tulee! :) Talvikamppeille piisaa käyttöikää jälleen kuukausikaupalla, joten hyvä jos nekin on kunnossa. ;)

   Poista