Jälkitauteja

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Se taisi olla influenssa. Ensin kuopuksella, sitten esikoisella, sitten minulla, ja nyt miehellä. Paitsi miehellä se on tietenkin muotoa manflu.

Influenssan jälkitauteja ovat olleet:

 • Kyllästyminen, hajoilu ja riitely. Puolentoista viikon ajan on joku meistä ollut jatkuvasti kuumeessa. Voitte kuvitella yleistunnelman, kun emme ole ulkoilleet kunnolla puoleentoista viikkoon. Tai nähneet oikein ketään. Saati sitten vieneet lapsia päiväkotiin nauttimaan virikkeistä, toisten lasten seurasta sekä yleisestä kurista ja nuhteesta. Kiitos isovanhempien avun, olemme miehen kanssa kuitenkin päässet välillä töihin. Kiitokseksi tästä tarjoilimme isovanhemmillekin influenssan.


 • Perinteinen korvatulehdus. Neljävuotias diagnosoi itsensä: "Äiti mulla on korvatulehdus. Pitää mennä lääkäriin." Ja mentiinkin, toistamiseen. Kuusi päivää aikaisemmin korvissa ei ollut mitään, nyt niistä molemmista löytyi tulehdus. Johan siinä välissä olikin yksi kuumeeton päivä.

 • Sisustusmania ja ostomania. Tilaus Kodin1:lle, kolmen päivän kuluttua olohuoneessa uusi lamppu ja blogimatto. Piristävä vaikutus vain hetkellinen. Huokauksia. Niistä Mini Rodineista sentään en tilannut mitään ja tuskin tilaankaan. • Niin mainitsinko jo tylsyyden? Sen tilan, jossa ei keksi mitään muuta tekemistä kuin kuvata tulppaaneja.Tavallinen arki, on jo ikävä!!

P.S. Vaikka niistä Rodineista ei tällä kertaa löytynytkään lemppareita, ihmetytti pieni ristiriita Mini Rodinin oman nettikaupan vs. Babyshopin kuvassa keltaraidallisesta takista. Niin miten päin ne raidat noissa taskuissa menevätkään??12 kommenttia:

 1. Oih, voimia flunssakauden keskelle. Ihania kuvia :) Toi matto on magee, haluisin sen kans !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelen jo optimistisesti, että sitten kun pojat ovat päiväkotikuntoisia, he tuovat seuraavaksi vatsataudin.... Lisää huokauksia. ;)

   Matto on kyllä kiva!

   Poista
 2. Pikaisia parantumisia!! <3 On niin surku ku lapset on kipeinä =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi suunta taitaa olla ylöspäin, kun saatiin korvatulehdus kuriin. Huomenna alkaa arki. :)

   Poista
 3. Huhhuh! Voimia ja pikaista paluuta tavalliseen arkeen!
  Joo ei tule rodineita,ehkä. Kenties myöhemmin sitten. Never say Never!
  Blogimatto on Blogimatto ihan syystä. Kelpais meillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Paremmalta näyttää jo. Sen huomaa siitä, ettei päiväunet maistuneet tänään pojille. :) Vielä kun saadaan tuo manflu-potilas kuntoon, niin kaikki on hyvin!

   Blogimatto on riskaabelin värinen valinta tällaiseen koirataloon, mutta villahan hylkii likaa tai jotain...

   Poista
 4. Oi tuplakupla! Tahtoo myös :) (tai sitten se oksaversion)

  No onpas ollut huono tuuri, influessa. Sairastaminen lapsiperheessä on...sitä ei voi edes kuvailla. Sinä kuvailit kyllä hyvin! ;) Ja se manflu se vasta kamala tauti onkin, onneksi ei iske naisiin ;D

  Toivottavasti saitte nyt sellaiset vastustuskyvyt koko porukalle, että menee pitkään täysin terveenä :)

  Meidän kylällä on vatsatautia joka toisessa lapsiperheessä ja minä odotan sitä kauhunsekaisin tuntein. Influenssaan mulla ja pikkuveikalla on rokotus.

  Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se vatsatauti pelottaa minuakin! Pari vuotta meillä kävi niin inha versio taudista, että oikein traumat jäi. :/ Kevättalvi taitaa jostain syystä olla tällaista pöpöjen aikaa, mutta toisaalta johan me tuo syksy jo selvittiinkin ilman kummempia sairasteluita.

   Manflu todella vie vuoteen omaksi... Onneksi tosiaan ei tartu meikäläisiin, hih! ;)

   Poista
 5. Pakko sanoa, että itsekin ihmettelin tota takin raitajuttua, jonka kans huomasin saman tien. Kivempi musta, jos raidat olisi eripäin taskuissa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useammassa paikassa olen nähnyt sellaisen kuvan, jossa raidat eri päin, joten eiköhän ne niin mene. :)

   Poista
 6. Ja pahin on toi manflu... Tai ehkä pahin on että on manflu+kaikkien muidenkin flut! Parantumista!

  Onneksi matto on kyllä komia!

  Hei, mä lähestyin sua Facessa. It's me! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ollaan terveen kirjoissa kaikki. Huh! :) Matto on ihana mutta kauankohan se kestää valkopohjaisena koiraperheessä...?

   Kiva kun lähestyit! ;)

   Poista