Värikkäät aleostokset

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013





me&i kuvat lainattu netistä


Voitin alelamaannuksen, ja tein harvinaisen värikkäitä aleostoksia Metsolalta, Villervallalta, Maxomorralta ja me&i:lta. Pilkullinen body on vauvalahja kummitytölleni, muut pojilleni tähän kesään ja ensi syksyyn. Häikiikö?

29 kommenttia:

  1. Tykkään! Selvästi jotain räikeysihastusta ilmoilla. Haluamme säilöä kesän värit talveksi?
    Kivat on ostokset. Etenkin tuo oranssiraidallinen paita. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ... ja sitten ne värit näyttävät talvella liian kesäisiltä...? No, toivottavasti ei. :) Raitapaita on kyllä hieno!

      Poista
  2. Ihania värejä tosiaan. Oranssi paita on tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomaan muuten, että olen hankkinut pojille viime aikoina aika paljon paloauton punaista ja oranssia!

      Poista
  3. Vastaisin kysymykseesi jos tietäisin mitä se tarkoittaa =)

    Hyvät ostokset. Väriä pitää olla pojillekin. Talvi tulee taas yllättäen (niinhän on ollut joka loppusyksy lehdessä kun autoilijat poukkoilevat pitkin pientareita lumessa, talvi yllätti...heh)niin on kiva kun on harmaudessa vähän väriäkin. Mä otin vain ne autohaalarit Millikselle Metsolalta ja nyt kadun koska Eewelle olisi voinut ostaa puseroita...noh, katsotaan mitä kivaa tulisi syksy/talvi mallistoon. Myydään pieneksi jääneet niin siitähän sitä saisikin jo pesämunaa ostoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä vaan, että häikäiseekö jo liikaa nuo kirkkaat värit? :) No eihän ne...

      Mulla on parhaillaan kirppispöytä, ja kuvittelen siitä saamilla rahoillani kustantavani näitä aleostoksia. ;) Syksyn mallistoja jo vähän odottelenkin...

      Poista
  4. Mä katoin tota eka kuvaa, että onko sulla jotain uutisia meille ;D No ei sit... Ihanan värikkäitä vaatteita, ne piristää kun tulee pimeää syksyllä ja talvella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole uutisia eikä tule. ;) Piristää juu, ja nuo shortsit tuli ihan tarpeeseenkin kun meillä on meneillään project vaipattomuus... :)

      Poista
  5. Tykkään! Toi body<3 Täytynee alkaa ostaa kavereitten tytöille kohta vaatteita kun ei noita tyttöjen juttuja voi vastustaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ollut lähipiirissä vain poikalapsia ja -vauvoja, mutta nyt pääsen ostamaan kummitytölle tyttöjen vaatteita. ;) Tosin olen huomannut, että en oikein tiedä mikä se minun "tyttövaatemaku" sitten oikein mahtaa olla. :o

      Poista
  6. Tykkäisin minäkin näistä piristyksistä! Ja kun vielä halvalla saa... :)

    Mullakin tuli tänään aivan yllättäen avattua peli verkkokaupoissa. Oli vähän stressi töissä, kun puhelimeen tuli aleviesti. Menin oikopäätä nettiin ja ostin viisi riepua. Helpotti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuuuuu! Muakin ahdisti projektin lopun lähestyminen ja koko hiton tulevaisuus ja tilasin keskimmäiselle vielä vihree-valkoisena tuon Metsolan paidan. Helpotti heti!

      Poista
    2. Hyvä zirk!! :)
      Tuo on parasta mahdollista terapiaa. :)

      Poista
    3. Hyvä te molemmat, niin sitä pitää! Shoppailu auttaa stressiin (kunnes lasku tulee). Ja zirk, se vihreä-valkoinen on myös hieno väri!

      Nyt alkoi kiinnostaa mitä riepuja Leopardikuningatar osti, itselleen vai lapselle, ja mistä?? :)

      Poista
    4. No poijjalle tietty! :)
      Ja tuolta lätäkön takaa mm. flamingo- ja undulaattikuosilla. :) Hulluinta on se, että monet niistä on kokoa 104/110. Toivottavasti eivät ole liian isoa kokoa, muuten ne käy vasta kahden vuoden päästä!
      Toisaalta, meillä on ihan tarpeeksi tällä hetkellä sopivia vaatteita, joten laitetaan nuo uudet tulokkaat suosiolla jemmalaatikon täytteeksi.

      Poista
    5. 104/110 undulaatti on meidän kolmevuotiaalla käytössä tänä kesänä. Hyviä jemmoja siis tiedossa ensi kesään teillä! :)

      Poista
    6. Hyvä tietää! Eli ehkä tuo oli ihan hyvä valinta. Meillä on joitakin saman merkin vaatteita tällä hetkellä 92/98 koossa, joten ajattelin, että olis hölmöä ostaa enää sitä kokoa. Varsinkaan kun tarvetta en varsinaisesti voi väittää olevan. :D

      Poista
    7. P.S. Nyt mä alan päästä todella jyvällä tästä terapiamuodosta. Selaan parhaillani kotimaisten kauppojen sivuja, tosin olen vähän sitä mieltä, että -30% ei ole vielä tarpeeksi! :D

      Poista
    8. Eikö ole aika huikea terapiamuoto? :) -30% on kyllä aika laimea, ellei kyseessä ole joku aivan mahtava juttu. ;)

      Poista
    9. Hmmm, tosin itsekin ostin nuo -30% alennuksella, ainoastaan me&i oli -50%... :D

      Poista
  7. Kyllä värejä täytyy olla ja saakin häikiä! :D

    Itse olen tehnyt todella maltillisesti aleostoksia ja kerrankin itselleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan hyvä päätös panostaa itseensäkin, kannatan! Ja koska minunkin aleshoppailut lapsille oli tässä, niin ehkä selvisin myös melko maltilla... :)

      Poista
  8. Oih ja voih! Ihania!

    Mulla aleostokset on olleet säälittävän pienet. Tytölle parit pöksyt, veikalle paita ja mulle pari t-paitaa. Alehammasta kolottaa ja jotain kivaa pitäs vielä itelle löytää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta vielähän ehtii oikein hyvin! :) Sähköpostiin tulee jatkuvalla syötöllä aleviestiä... ;)

      Poista
  9. Ai että, tykkään!

    Mun alekäsi on ollut aika maltillinen tänä kesänä, ainakin tähän asti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin! :)

      Ja tosiaan, onneksi ei ole vielä myöhäistä... ;)

      Poista
  10. Ihanan pirteitä alelöytöjä :) Tykkään kaikista, Metsola raitapaita on kyllä herkullinen.

    Meillä on esikoisella nuo Me&I oranssit sortsit ollu tämän kesän käytössä, eivätkä ole menneet miksikään pesuissa. Tosi hyvä matsku (kuten siinä putiikissa yleensä on ollu)

    Mulla on aleostokset keskittyneet enemmän itseeni ja tulevaan työhön, mutta pojillekin on hankittu jotain, josta kerroinkin blogissa. Eilen sain ison Reiman kenkäpitoisen paketin kotiin, siitä täytyy tänään illalla kirjoitella, kun saan jälkikasvun unten maille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oranssit shortsit tuli tänään postissa ja hyvät on. Meandin housut ovat malliltaan parhaita meidän lapsilla, hyvät vyötärökiristykset ja istuvuus, niin pysyvät varmasti jalassa! :) Tuo materiaali on myös oikein laadukas noissa housuissa.

      Poista