Siivouspäivä

perjantai 26. heinäkuuta 2013

Kuva täältä

Hetki omaa aikaa ja mitä tekee hän? Tarttuu imuriin, rättiin ja moppiin. Teini-ikäinen haaveilija-Laura olisi tästä kauhuissaan. Onko minusta tullut äitini? Omituinen tämä vimma pitää nurkat kiiltävinä ja hyllyt pölyttöminä. Täytyy kuulua ikään. Sitähän tuli taas lisää viime viikolla.

Siivousmusiikkina soi Kent ja Coldplay, parikymppisen Lauran suosikit. The Verven Bittersweet Symphonyn extended version (sinkku ostettu Lontoosta kielikurssilta!) soi kaksi kertaa putkeen. Luuttuaminen ja melankolinen poppi, outo ja vähän uusi, jotenkin haikea yhdistelmä. Teekupillinen parvekkeella kaupan pullaa syöden, ukkosta kuunnellen, kynsiin teinipinkkiä kynsilakkaa. Tästäkö se ikäkriisi lähtee?

Äh, jospa sitä lähtisi hakemaan niitä poikia!

25 kommenttia:

  1. Ooh, Bittersweet symphony ja langanlaiha Richard Ashcroft, johon olin muuten ihan pihkassa joskus silloin muinoin nuoruudessa (Oasis jyräsi myös :D). Hyvä kappale kyllä!

    Minä(kin) valitsen musiikin tekemisen mukaan, tai itseasiassa aika pitkälti fiiliksen :) Ja teinipinkki on kiva! Ei sentään Tuksupinkkiä huuliin ;)

    Tästä kirjoituksesta tuli hyvä mieli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oasis, R.E.M, Kula Shaker, Radiohead ja mitä kaikkia mahtavia levyjä tuolta hyllystä löytyikään! Taidan pakata ne autoon työmatkamusiikiksi.

      Teinipinkkiä ei huuliin sentään, juu! ;)

      Kiva kuulla että tykkäsit! <3

      Poista
  2. Sillon kun itellä on vapaa aikaa niin siivous ei todellakaan kuulu suunnitelmiin :D sillon ollaan vaan ja löhötään (blogataan)..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei sä et ole vielä selvästi ylittänyt kolmeakymppiä! :D

      Poista
    2. Hehe,en vielä :D todenköisesti kun siihen ikään pääsen niin vapaa aika mene juurikin tuohon..tai liekö laiska luonne syypää :D

      Poista
  3. Sä oot niin ysäri! Tirsk! Mä tunnistan niin nuo bändit. Nyt sinne siivousmusiikiksi uutta Anssi Kelaa. Se on niin kasaria, että se kuulostaa tosi hyvältä. Ei ollut vitsi!

    Kynsiin pitää joskus laittaakin vähän pinkkiä. Mulla on minttua varpaissa. Mitähän mä oikein yritän?? On vaan niin huonoa lakkaa, että ei tarvitse tuohon kyllästyä, kun täytyy vaihtaa toiseen.

    Hei, myöhästyneet synttärionnittelut!!! Sä oot ihan priimaa, ei syytä kriiseilyn. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen totaaliysäri. Toki hyllystä löytyy myös Hittibuumi 3 ja sen kaverit muutamaa vuotta aiemmin hankittuna! Mun äiti on todella kovan luokan Anssi Kela -fani, joten sen yritän välttää, ettei ihan kaikessa oltaisi samiksia. :)

      Mullakin oli männäviikolla minttua varpaissa, etkös huomannut? ;) Essietä tietty.

      Voi että, kiitos onnitteluista! :)

      Poista
    2. Wiiiiish! Mikä raipanisku takaisin! Hei sun äiti ratsastaa musamaailman aallonharjalla, kuten allekirjoittanutkin kuvittelee tekevänsä. Hihhi! Hyvä sun äiti! Mä en sit puhu mistään Nummeladeppailusta, jolla ei imuri liiku pätkääkään, eikä sitä kuuntele kirveelläkään, vaan siitä uudesta energia-Anssista. Ota riski ja kuuntele ensi siivouskerralla. :)

      Vitsit, huomasinkohan mä sun mintut varpaat? Oltiin ihan samikset siis!

      Poista
    3. Kyselin äidiltä analyysia tuosta uudesta levystä, ja kuulemma on "tosi menevää ja tahalleen vähän niinkun överiksi vedettyä". Hmmm, kuulostaa hyvältä, ehkä mä lainaan sen levyn jos äiti suostuu luopumaan siitä hetkeksi (ei varmaan suostu).

      Tergguja Muumeille eli hyvää lomareissua! :)

      Poista
    4. Ei :D mutta kynsilakat kyllä. Ja onnea hei ikätoverille!

      Poista
    5. No hei kiitosta! :) Kynsilakka oli synttärilahja itselleni. :)

      Poista
    6. No niin, hienoa teidän äiti. Zirk ei tarvii oikeesti apua, se vaan toi Kela pistää hälytykset soimaan kellä vaan. :) Kiitos, huomenna Muumit.

      Poista
  4. Heh, multa löytyy samoja suosikki-bändejä ja täytyy myöntää että olen ihan ulkona uusista bändeistä kun kuuntelen aina vain noita vanhoja suosikkeja. Ensi sunnuntaina olen menossa (yksin!) Smashing Pumpkinsin keikalle ilman että olen kertaakaan kuunnellut heidän uusinta levyään kun aina päädyn niihin vanhoihin suosikki-biiseihin ysäriajoilta... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole hankkinut yhtään levyä enkä tutustunut oikeastaan mihinkään uuteen artistiin/bändiin varmaan viiteen vuoteen. Tämä havainto on juurikin yksi paikka ikäkriisille... :D

      Vanhat levyt tuo mieleen vanhoja muistoja ja tunnelmia, ja se on niissä ihan parasta!

      Poista
    2. Aewwwwww! Olen ihan vähän kade. Vanha smashing pumpkins <3!!!!!!!

      Poista
    3. Vanhat Smashing Pumpkinsit oli kyllä hyviä. Tunnustan olevani niin pihalla, etten ole edes tajunnut että niiltä on tullut jotain uutta materiaalia...

      Poista
    4. Mä olin luullut niiden jo lopettaneen?!

      Poista
    5. Nykyinen Smashing Pumpkins koostuu muuten uusista tyypeistä mutta Billy Corgan on edelleen messissä! Tosin Billykin on kerännyt hiukan lisää elopainoa niistä nuoruusajoista mutta kukapa ei olisi. ;)
      Ja uusi levy on tullut ihan tuossa tovi sitten eli n. vuosi sitten mutta en ole kuunnellut sitä lähes ollenkaan. Nyt pitää pistää Spotify raikamaan ja yrittää pysytellä 2000-luvun biiseissä. :D
      Tästä tyylinäyte tämän kesän Glastonbury-festareilta:
      https://www.youtube.com/watch?v=eHK7tlKhKyU

      Poista
    6. Tuo onkin suosikkibiisini ko. bändiltä! Juu, hieman on Billykin saanut vuosia lisää, mutta ääni on sama kuitenkin. :) Voi että, hyvää keikkaa!

      Poista
  5. Kuulostaa tutulta! Vaikka nykysin yritän vaan ottaa rennosti silloin, kun lapset nukkuvat/tekevät jotain muuta jonkun muun kanssa. Mutta ei se aina onnistu :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus pommiräjähdyksen raivaaminen rentouttaa eniten! ;)

      Poista
  6. Lovet musalle! En varmasti siivoa yksin ollessa! Mies tekee niin. Äiti aina siivosi, siivosi ja huusi, siivosi ja valitti, siivosi ja pakotti siivoamaan, eikä jälki kelvannut. Trauma toimii: osaan jumalauta elää paremmin ja ottaa rennosti. Eikä meillä silti ihan saastaista ole. (Koska mies siivoaa yksinollessaan)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei noin! Tunnistan trauman. Siivoaisipa munkin mies yksinollessaan... :)

      Poista