Rakas Herra Mini Rodini!

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013





Men hej! Kiva mallisto sinulla! Oikein ihastuttava tosiaan, mutta tässä pari juttua jotka voisit huomioida ensi kerralla:

  1. Aiemmin olit ilmoittanut julkistavasi malliston 26.7. No hei daa, jotkut ihmiset suunnittelee lomansakin tämän mukaan. Ei sitä julkistamispäivää silloin enää mennä muuttelemaan, kun lomat on jo syötetty henkilöstötietojärjestelmään!
  2. Olisit katsonut mun kalenteria vielä uudemmankin kerran. Mullahan oli hei tänään palaveri just klo 10!!! Juu, on ollut kalenterissa jo ainakin kuukauden ajan.
  3. Olisit voinut tehdä muutaman kappaleen lisää tuota pitkähihaista pingviinitrikoopaitaa koossa 92/98. Se on katsos just meidän kuopuksen koko, ja se oli jo päässyt loppumaan tosi monesta nettikaupasta, kun vihdoin pääsin ruokatuntia kuluttamaan tämän keskeisen aiheen parissa klo 11.30. Mieluusti olisin tilannut paidan jostain suomalaisesta nettikaupasta, mutta nyt jouduin hätäpäissäni turvautumaan ruotsalaiseen apuun (tuolla oli kyllä muuten edullisempi hintakin jostain syystä).

Eipä muuta. Vi hörs!

t. Laura

P.S. Muuta en tilannut. Ainakaan vielä.

31 kommenttia:

  1. Nuo pingviinit on niin ihania! :D Onneksi sait kuitenkin paidan edes jostain! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! Pipoakin meinasin, mutta jätin kuitenkin vielä tilaamatta... :)

      Poista
  2. Houkutteleva paita tosiaan! :) Kiva, että sait haluamasi.

    Pingviini-teema sopisi täydellisesti meidän isoveikalle. Mutta taidan jättää paitajahdin väliin tällä kertaa. Mikä on muuten paidan hinta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan tämä oli Babyshopissa niinkin "edullinen" kuin 24,90. Mutta ilmeisesti oli joku moka? Muuten hinta taitaa olla rapiat 30€.

      Poista
  3. Sama tilaus lähti herra Rodinille, isommassa koossa tosin. Eka Mini Rodini -ostos ikinä! Nyt meni herra Rodinille neitsyys. :) En tiedä, olisiko mennyt, jos olisin ensin lukenut tämän postauksen, miten tylysti sinua oli kohdeltu tuossa aikatauluasiassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta, vieläkin keräilen tätä närkästystäni... ;D

      Poista
  4. Huomasin saman tilatessa meille tästä mallistosta, että koot hupeni hyvin nopeaa. Sain onneksi sen mitä lähdin tavoittelemaan. :)

    Ihana postaus taas Laura, kyllä odotin jo perjantaina kovin mallistoa ja kokoja saisi olla enemmän :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt sitten vaan seuraavaa erää odottelemaan jo! ;)

      Poista
    2. Mitäs Tiia tilasi? Ja Laura mitä meinaat seuraavista?

      Mä sain tavoittelemani mustat picot molemmille. Ja tuon pingu paidan tytölle , mut veikkaus on , että liian iso on tulossa.. :/ Lets see.

      Poista
    3. Voi kyllä olla, että meillä jää loput Rodini-ostokset odottelemaan alennusmyyntejä. :) Jos nyt ei mitään ihan järisyttävää tule seuraavissa erissä... Vannomatta paras. Mustat picot on kyllä niin tyylikkäitä! Ja arvonsa säilyttäviä ja ajattomia. :)

      Poista
    4. No nimen omaan , ja poika perii toisen sitten vielä siskolta,eli kauheena takkiin ( tai pitäskö sanoa turpiin) ei noissa takeissa oteta... Mä ootan kans paria muuta merkkiä kuumissani ;)

      Poista
  5. Kiva, että saitte paidan. :) Meille tulee myös.:) Olikohan sattunut pieni virhe Babyshop.comilla kun myivät pingviinipaitaa niin edullisesti(24,90).. nyt kun katsoin niin hintaa oli nostettu. No ei haittaa yhtään. Taisit itsekin löytää paidan juuri tuolta, vai? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, sieltäpä juuri! :) Jonkin sortin moka oli tainnut käydä hinnan kanssa sitten. En pistä pahakseni. ;)

      Poista
  6. Kyllä on pingviinit lentäneet kaupan hyllyiltä! :D Hyvä että onnistuit yhden nappaamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, eikös se ollut niin, että pingviinit ei osaa lentää? ;D

      Joo, pingviini taisi olla tämän erän suosikkikuosi. Sadetakkiakin ihastelin, mutta ei me taideta tarvita noin hienoa takkia päiväkodin naulakkoon pölyttymään...

      Poista
  7. Oonko mä oikeesti ainoa jota ei tämä erä ainakaan miellyttänyt (tilattua mustaa picoa ei lasketa:D ) mikähän ihme tälle vaatehullulle on tullut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään muita ihan pakko saada -juttuja tainnut nyt löytää. Ehkä... ;) Ja odotas kun katselet näitä vähän kauemmin, varmaan alkaa suosikkeja löytyä...

      Se musta Pico on kyllä tyylikäs!

      Poista
  8. Hmm... Mä kyllä ennemmin saattaisin kohdistaa sanani Rouva Mini Rodinille... Hmm, luulisin että hänellä on enemmän vastuuta asioista :D.

    Mulla oli ihan aikaa kytätä kymmeneltä vaikka tiesinkin ettei siellä meille mitään ole :D. Eikö olekin jännä juttu että silti piti olla koneella just silloin :O.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai se on rouva? Kuulostaa ihan Herralta. :D

      Se on jännä juttu, mitä tämä nettihysteria saa aikaiseksi... ;)

      Poista
  9. Hei, usein on babyshopissa muutaman euron edullisemmin, mutta oliko hintaa sit korjattu. Kivat pingut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt oli tosiaan korjattu hinta taas kolmen kympin paremmalle puolelle. Ei vitsit miten iloiseksi voi tulla kun on saanut säästettyä kokonaiset seitsemän euroa! :D

      Poista
  10. Rouva on ainakin se Cassandra Rhodin joka on merkin perustanut joten ehkä mäkin ennemmin rouvittelisin. ;)
    Mua ei tämä mallisto muuten kiinnosta, mutta musta Pico lähti meille. Ajattelin pistää sen kevään keltaisen myyntiin kun ei se enää näin syksyn lähestyessä oikein innosta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai jaa, no en ollut tehnyt kunnon taustatyötä, kun en tuotakaan tiennyt, hih! ;)

      Minä ajattelin, että katsellaan niitä keltaisia takkeja vielä, piristävät sitten synkkää syksyä... :) Mies tosin usuttaa myymään mokomat "turhakkeet". Pöh. Pitää kai sitä lapsilla yhdet hienostelutakit olla!

      Poista
    2. Meidän pojalla on hienostelutakkeja varmaan parikin niin ei vaatekaappi yhtä keltaista takkia niin kaipaa. :D
      Knoppitieto; Cassandra Rhodin on sirkussuvun jälkeläinen, ainakin hänen isoisänsä on ollut sirkuksessa. Ja huvikseni tuossa googlailin ja ilmeisesti hän on neiti Rhodin ja tekee tosi hienoja maalauksia. :)

      Poista
    3. Kiitos knoppitiedosta! Vitsit, pitääpä googletella itsekin... :)

      Poista
  11. On ne ihanat, joo-o, mutta aionpa hankkia jotain itselleni. Vagabondin nilkkurit ah ja oih jo tilasin, florence vai mikä se malli ny on, mutta ei ne oikein käy. Olen surullinen, ja juuh, edelleen kiireinen. Hyvä postaus, palaillaan ja ehkä tiulen syyskuussa hesaan käymään, siellä syrjässä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totesin, että olen ostanut itselleni tänä vuonna neljät (!) Vagabondin kengät, joten yritän hieman rajoittaa sillä saralla... ;)

      Voi että, tulisitko? Sitten pitää järkkäillä treffit!

      Poista
  12. Pingviinit on kyllä hurmaavia ja taitavat olla minunkin suosikkeja. Mitään en tosin ole vielä tilannut! Osin siitä syystä, että en ole ollut koko päivänä koneen ääressä, mutta osin myös siksi, että tein lopulta aika runsaasti aleostoksia ja sulattelen vielä niitä. ;)
    Mutta oliko ne pingviinit sitten tämän ekan erän hitti vai oliko myös muita? Kertokaahan mulle, kun olen nyt niin huonosti ehtinyt seurata. :)

    P.S. Ihana postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No rusettikuosista kyllä tykkäisin, jos mulla olisi tyttö. Siitäkin näytti koot huvenneen.

      Vaan eipä tuolla oikeasti mitään ihmeempiä ollut. En seonnut totaalisesti. Aleostoja sulatellessa myös... ;) Sitä paitsi kohta pitää varmaan siirtyä vatvomaan talvihaalarikandidaatteja. :)

      Poista