Äidin kevättyyliä, osa 2

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Se töihinpaluuhan oikeasti lähestyy. Jossain poikien päiväkotivarustuksen pohdinnan lomassa pysähdyin suomaan ajatuksen omallekin varustukselleni. Kun ei ole ollut töissä kolmeen ja puoleen vuoteen, arvata saattaa, ettei kaapista löydy oikein mitään sinne sopivaa. Muistikuvieni mukaan toimiston pukukoodiin eivät kuulu hupparit ja velourverkkarit (?!).

Kävinpä siis viikonloppuna Zalandolla. Kenkää, takkia ja laukkua nyt ainakin ensi hätään!

Vagabondin kiilakorolliset kengät ovat olleet pitkään suosikkejani. Ne ovat todella mukavat jalassa, niillä voi oikeasti kävellä, ja kuitenkin ne antavat pari senttiä kaivattua lisäpituutta. Tilasin nämä Vagabondin Poppy -kiilakorkonilkkurit, jotka olivat -30% alennuksessa. Mustista ei ollut enää kuin pieniä kokoja jäljellä, ruskeista oli kaikkia.


Riehaannuin tilaamaan Zalandolta muutakin sovitettavaa:



Lisää Vagabondin kiilakorkoa (Lea) vähän kesäisemmille keleille, Vilan lyhyt sininen trenssi (sovinhan sen myyjän kanssa viime viikolla että "jätetään se sininen väri johonkin toiseen takkiin") ja testattavaksi myös Anna Fieldin beige laukku.

Näiden yhdistelyä työvaatteisiin...


Huivi Blingo, mekko ja sukkahousut H&M.

... ja vapaa-ajan vaatteisiin...

Huivi H&M, farkut Levi's, kengät Converse.



Zalandolta kun tilaa, kannattaa aina hakea netistä 10% alennuskoodi, heille taitaa melkeinpä aina olla sellainen voimassa (laita Googleen Zalando alekoodi). Zalandossa on myös se hyvä puoli, että he ovat postikuluttomia.

Sitten innostuin vielä KappAhlilla käydessäni, kun antoivat mukaan esitteen 19.3. julkaistavasta Hampton Republic -mallistosta. Löysin lisää kuvia mallistosta heidän kuvapankistaan:




Tuo sininen tähtihuivi ainakin meni ostoslistalle. :)

10 kommenttia:

  1. Voi mitä ihanuuksia! Toi sininen takki houkuttelisi kovasti, takin metsästys kun on kuitenkin pian edessä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kannattaakin lähteä metsästämään kun valikoima on parhaimmillaan! ;) Mä yleensä herään näihin takkiasioihin liian myöhään mutta nyt yritän ennakoida...

      Poista
  2. Oikein kivoja ja yhteensopivia vaatteita! Siis tuo leopardikuosi alkaa näyttää aina vain paremmalta mitä enemmän sitä näen, joten tiedä vaikka sortuisin kohta minäkin (vaikka sen piti olla ihan nounou). ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en ole siis vielä kertaakaan pitänyt tuota huivia mutta jospa kevään tullen uskaltaudun... ;) Myöskin aiemmin ollut mulle nounou. :)

      Poista
  3. Tosi kivoja juttuja! Noi melkein korkkarit on loistavat! Että mua ketuttaa, kun tuli hommattua tavalliset mustat kirjonilkkurit kun kiilakorolliset olisin halunnut! Mur! Punaiset converset aion hankkia. Pitikö niistä nyt olla pienempi koko kuin tavallisesti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Converset on kai yleensä reiluhkoja. Mulla on kokemusta vain näistä yksistä, ja niistä on kyllä sama koko käytössä kuin muutenkin kengistä. Että suosittelen sovittelemaan. :)

      Olen aika innoissani noista nilkkureista, kerrankin löysin jotain todella mieluisaa ALESTA!

      Miten meni päiväkodissa? :)

      Poista
  4. Ihana takki! Minä aina haaveilen kiilakorkokengistä mutta hairahdun muihin, josko täksi kevääksi sellaise saisi. Ostin juuri miehelle kaksi neuletta ja yhden paitapuseron siitä Hamptons Republic -mallistosta, olivat tosi kivoja ja laadukkaan oloisia. Himoitsen nyt itsellenikin tuota seiloriraitaa, voisi vaikka vaihteeksi kokeilla vihrää kun yleensä aina osta tummansinistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiilakorot on hyviä! Mukavia mutta kumminkin niissä on vähän korkoa. :) Kiva kuulla että nuo KappAhlin hamptonit on hyvän oloisia, varmasti nimittäin aion tsekata nuo kunhan kauppaan tulevat... Seiloriraidat houkuttaa aina!

      Poista
  5. Kyllä nyt kelpaa! Noista vagabondin avokkaista oisin arvannut heti, että ne on sun kengät! Ihan sun näköiset ;)

    A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jos näillä pääsisi alkuun! :)

      Minähän en voi ollenkaan pitää normiavokkaita vaan pitää olla jotkut remmit että pysyy jalassa. Mulla on tainnut olla aiemminkin lähes vastaavat...

      Poista