Joululoma, anyone?

lauantai 13. joulukuuta 2014Huh huisketta!

Tuplapikkarit (voi tsiisus), loppuvuoden työkiireet (hei tavoitteet, tavoitteet!), edelleen puuttuva seuraava kotimme. Siinä muutama syy, miksei minua ole näkynyt eikä kuulunut täällä. Eli arki muutamalla pikku lisätwistillä. Mutta täällä ollaan kyllä.

Joulukortteja en sitten saanut lähetettyä eiliseen mennessä, vähänkö jännä nähdä lähtevätkö ne ollenkaan, kun ei niitä ole vielä edes hankittu saati itse väkerretty. Koti ei näytä joululta paria tuikkukippoa lukuunottamatta, yhtään lahjaakaan en ole ostanut. Joulujuhlat tulivat ja menivät, eivätkä päiväkodin tädit saaneet suklaata ainakaan meiltä. Instagram ei pullistele jouluisia kuvia tai mitään muutakaan, koska puhelimesta on tallennustila loppu, enkä saa aikaiseksi tyhjentää puhelimen sisältöä tietokoneelle. Kamerallakaan en ole mitään kuvannut, koska en hengaile päivänvalon aikaan kotona, ulkona tai missään muuallakaan työpaikkaa lukuunottamatta.

Unta vedellään edelleen se kuutisen tuntia yössä, herätään aivan koomassa, rämmitään päivä läpi ja huokaillaan. Kaikista kivoista hetkistä kuitenkin nauttien ja lomaa odottaen!

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihan samalta kuin meillä. Kiva kuulla, että muillakin on joulutouhut "vähän" vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, vertaistukea! En ole kyllä varsinaisia jouluihmisiä, joten tämä "nykytila" ei oikeastaan hämmästytä itseänikään... :)

   Poista
 2. Hirveetä kiirettä täälläkin, no enää viikko ja loma :) Heh yksinhauskaa.com... Luin et tuplapikkarit ja mietin kauan et mitä ihmettä sä selität... miks kerrot että sulla on tuplapikkarit ja miks sellasia käytät... kunnes tajusin että ei tainnu olla sitä mitä ajattelin vaan pikkujoulut :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, pikkujoulut = pikkarit! ;D voi ei apua, et ole varmaan ainoa joka jäi miettimään miks tuo yksi höpöttäjä käyttää tuplakerrosta alushousuja... No, sanotaanko vaikka että kylmä ja pakkaset! ;)

   Tsemppiä kiireeseen sinnekin!

   Poista
 3. Jes, jollain muullakin joulukorttibisnekset vaiheessa. Kiitos ja kyllä, ihan samassa jamassa täällä!

  Tsemppiä ja laita nyt vaan vähän reilummin terästystä glögiin. Joulu tulee joka tapauksessa, oli kortit lähetetty tai ei. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkareiden jälkeen ei ole tehnyt mieli glögiä varsinkaan terästettynä... ;) Joulukortit on varmaan haettava huomenna Prismasta ja lätkittävä ne menemään. Ja ne lahjat, noh, eiköhän yksi täsmäisku lelukauppaan riitä. Miehen kanssa jo sovittiin että aikuiset jääköön keskenään lahjomatta. :)

   Poista
 4. Tuplapikkareita minäkin ihmettelin... Ajattelin ensin että olet stressaantunut siinä määrin että pukeminen vaikeaa. Tajusin sitten kyllä.
  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pukeminen on vaikeaa tässä perheessä, mutta ei onneksi mulla, hih! :) Vähän on stressiä, mutta milloinpa ei olisi...

   Poista
 5. Tsemppiä kiireisiin ja kodin löytöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nunju! Kyllä tämä tästä. Tänään se lomakin sitten alkoi! :)

   Poista