Raitabikinit

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Bikinikunto... No jaa, enpä sanokaan siitä mitään! ;) Mutta bikineistä voin sanoa kyllä pari sanaa.

Kyllä ne uudet bikinit on vaan oltava. Muuten Kreetan lomalla hävettää kahta kauheammin hengailla uima-altaalla niiden täydellisten ruotsalaisäitien rinnalla. Vaikka eipä tässä mitään Kreetan lomaa olla edes varattu... Mutta noin niinkun hypoteettisesti ajateltuna.

Jos menet bikiostoksille vasta heinäkuun helteillä, et varmasti löydä mitään. Ne on ostettava nyt! Muuten vietät sen rantalomasi jossain viisi vuotta vanhoissa, väärän kokoisissa ja kulahtaneissa rievuissa. Kokemusta on. Tänä vuonna muistin taktikoida tämän pelin oikein, ja ostin nämä KappAhlin raitabikinit jo huhtikuussa:




Raitojahan se tosiaan olla piti, taas. Tutkailin nettiä ja törmäsin muutamiin muihinkin kivoihin raitoihin. Espritin bikineitä myös hiplailin kerran Stockmannilla ja nekin vaikuttivat oikein hyviltä (lue: sopivan tukevilta ja topatuilta)!






Me mätsätään Herra Vilpertin kanssa niiiiin täydellisesti, koska hänellähän on nämä Lapsimessuilta hankitut Mini Rodinin pöksyt! ;)



P.S. Mitäs siellä vihjailet? Eiei, vielä ei siirrytä bikinien käyttäjästä uimapuvun käyttäjäksi...

13 kommenttia:

  1. Ihanaa,mun ei tarvi lähtee bikini ostoksille tänäkään vuonna! :D Ei nimittäin tällä ruholla pikku bikineitä päälle laiteta :D Ehkä ens kesänä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä ruho? :D Ei sinulla mitään "ruhoa" ole tai sitten tuo kuvasi johtaa pahasti harhaan... :D

      Poista
    2. Hahah,ruho tuo mieleeni lihavan ja kuvastaa hyvin näitä kertyneitä uimarenkaita! :D

      Poista
    3. No sitä juuri että tuosta kuvasta ei voisi yhtään päätellä että olisit mitenkään lihava tai uimarenkailla varustettu! :D

      Poista
    4. Heh,mutta omasta mielestä ainakin :D Omistan jonkin sortin bikini kompleksin,en suostunut niitä ennen raskauttakaan päälleni pistämään julkisilla paikoilla vaikka vaatekoko oli xs-s :D

      Poista
  2. Ihania bikineitä ja raidat on tosi raikkaat! Mä en tasan aio tänä kesänä biksuja päälleni kiskoa, sen verran on kroppa löysä ja ylimääräistä ympärillä. Vai pitäiskö sittenkin, saiskohan sillä aikaan tyhjän uimarannan? :D Ja onhan tässä vielä ainakin kuukausi aikaa tehdä Jillianin shrediä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jaa, kyllä minullakin taitaa bikinien käyttö rajoittua mökkiympäristöön, ehkä siellä uskaltaa? :)

      Toiveissa olisi kyllä syksymmällä lähteä johonkin reissuunkin... Mutta siihenhän on vielä monta kuukautta, ehtii tehdä vaikka mitä kuntoilutemppuja (joo niin varmaan, hih!)...

      Poista
  3. Mä saisin heti tilaa rannalta, jos ilmestyisin sinne biksuissa. Kaikki kauhistuis ja lähtis pois. Tämä siis, jos tykkäisin käydä rannalla. Mutta poijjaalle on meilläkin uimahousut valmiina. Eli häntä vois käyttää rantavedessä uittamassa varpaita. Viime kesänä tuo tosin pelkäsi vettä, mutta eipä niitä hyviä kelejäkään hirveästi ollut. Toivotaan parempaa tälle kesälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Te olette niin itsekriittisiä kaikki! :D

      Joo, eipä viime kesänä kovin montaa rantapäivää ollut, minun puolestani niitä saisi tulevana kesänä olla huomattavasti enemmän. Mökin rannassa on paras uimapaikka. :)

      Poista
  4. Ihania! Minä tuhosin talven laihdutuksen tässä kevään mittaan, ja nyt on uusi projekti käynnissä. Josko vielä kesäksi 2015 se bikinikunto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesäkunto 2015 on hyvä tavoite, kannatetaan! ;)

      Poista
  5. Ihanat biksat oot ostanut, ihan sun näköiset ovat :)

    Ei uikkareita vielä, se on sitten samaan aikaan sen rouva-tukan kanssa, vai mitä?

    A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rouvatukkaa pitää kyllä yrittää välttää viimeiseen asti! :D Mahdollisesti pitää ruveta uimapuvun käyttäjäksi jo ennen rouvatukkailua...

      Poista