Wanted

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kuva: Me&i. Sattuneesta syystä.

Lähetin miehen ja pojat kauppaan kahden college-takin kanssa, ja kotiin palasi vain yksi (siis takki, poikia palasi kaksi ja miehiä yksi). Kuulemma olivat jättäneet takit ostoskärryyn siksi aikaa, että kävivät Hesburgerin pallomeressä, ja kärryille palatessa jäljellä oli vain toinen. Se, joka ei ollut me&i. Olin jotenkin ajatellut että ehkä tämä me&i-vaatteiden pölliminen on vain urbaani legenda, mutta se taitaakin olla totisinta totta.

En minä tuota takkia nyt vallan rakastanut, ja onneksi se oli ostettu -50% alennuksella, mutta oloni on silti ryöstetty! Mur!!


36 kommenttia:

 1. Voi ei :( Jotenkin näissä tilanteissa sitä ärsyttää ennemminkin se ihmisten epärehellisyys ja vilpillisyys kuin se materian menetys (vaikka tottakai sekin kirpaisee ja pitääkin).

  Ei tulisi kyllä omaan pieneen mieleenkään. Varastaa nyt lapselta takki! Mur tosiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ärsyttää, ja oikeastaan vähän huvittaakin...! Toivottavasti pääsi edes hyvään kotiin!! ;)

   Poista
 2. No onpas tosi tylsää!
  Meiltäkin meinasi joku aika sitten kadota päiväkotiin ensin yksi popin pipo ja sitten miikkarin sisähousut ja ehdin jo alkaa katsella muiden lasten vanhempia (=äitejä) sillä silmällä, että kukas ne onkaan napannut, kun ne sitten olivatkin palautuneet lapsen omaan koriin. Pk:n tädit kyllä sanoivat, että välillä on tavaroita väliaikaisesti hukassa, mutta useimmiten tulevat jostain vastaan ennemmin tai myöhemmin. Ja he ovat ihania, koska oikeasti ryhtyvät etsimään, jos heille sanoo jonkun olevan kadoksissa.

  Tästä tuli mieleen, että yhdellä fb-forumilla joku kertoi tapauksesta, että nukkuvien lasten päistä oli tuplarattaista viety miikkaripipot. Hieman härskiä, sanoisinko! Käypä kattomassa, ettei teidän takki olisi kohta myynnissä sydänpyllyissä? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä itse asiassa pojan pk-lokerossa pyörii yhdet julbon aurinkolasit, jotka on ihan samanlaiset kuin hänellä, mutta ne hänen yksilönsä ovat kyllä täällä kotona. Olen jo toki sanonut tädeille tästä, mutta siellä aurinkolasit näytti edelleen olevan, pitänee sanoa uudestaan... Pk-tädeillä menee kyllä varmaan ihan kivasti aikaa lasten tavaroiden lajitteluun ja perkaamiseen!

   Hei, pakko oli käydä katsomassa sydänpyllyissä tilanne, ei ollut meidän pojan takkia siellä...! ;)

   Poista
 3. :O Taas yksi syy ommella itse, mun tekemät ei kelpaa kellekään kun ovat merkittömiä :D.

  Mutta on kyllä oikeasti kummallista toimintaa! En ymmärrä, en.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en käsitä tällaista myöskään!

   Tässä tapauksessa en nyt keksi mitään muuta loogista selitystä, koska mies oli katsonut kaikki paikat mihin takki olisi voinut jotenkin tippua, eikä mistään löytynyt... Että pakko kai se on uskoa!

   Poista
 4. Toi on kyllä niin nihkeä juttu, että pitää lastenvaatteita varastaa. Ei kyllä mene jakeluun. Jotenkin itseäkin ärsyttäis varmaan enemmän se moraalittomuus kuin se varsinainen rahan hukka. Vaikka sekin tietysti kirpaisee aina. Voi hyvää päivää sanon vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä enemmän ihmetyttää, mikä tekee näistä me&i -vaatteista sellaisia, että niitä joku haluaa oikein varastaa...??

   Poista
 5. NUKKUVIEN LASTEN PÄÄSTÄ. herranjumala jos jokun koskisi mun lapsiin kun ne nukkuu niin ne olisi aika varmasti maassa sen jälkeen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melko röyhkeää toimintaa kyllä jo!!

   Poista
  2. Siis jos tosiasn muksut heräisi ilman pipoja, niin voin kertoa , että !!! €€&&!((##%%#


   Kauheeta! :/

   Poista
 6. Voi ei...tuo on kyllä niin kurjaa kuin olla voi! :( Miten joku voi pitää lapsensa päällä varastettua vaatetta? Vai onko takki napattukin ajatuksella myydä se eteenpäin? Kuinka sairasta touhua. Huh.

  Ilmankos kirpparilla on Meandin tuotteissa hälyttimet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin olin ajatellut, että ehkä se pahin me&i-buumi tuli ja meni, mutta ilmeisesti ei vielä, kun näitä kokemuksia kuulee muualtakin...

   Hälyttimistä tuli mieleen, että pitää varmaan asentaa jotkut salaiset gps-paikantimet lempparivaatteisiin, niin ne voi tarvittaessa jäljittää, hih! ;)

   Poista
  2. Niin olen minäkin luullut, että buumi olisi laantumassa, mutta ei kai sitten kuitenkaan.

   Kai tää lopulta oikeesti menee siihen, että jopa päällä olevat vaatteet varustetaan jollain jäljittimillä! :O Kuka valmistaja ehtii ensin?

   Poista
 7. No ohhoh! :o Ei vaan mee mun jakeluun miten jollakin on pokkaa viedä toisten lasten vaatteita?! Onko niin köyhä ettei ole varaa omia ostaa vai mikä mättää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tajua, ei voi kuin ihmetellä! Ja toivoa että tuo meidän takki vielä maagisesti löytyisi jostain... Mun täytyy nyt kyllä ehkä hankkia tuon tilalle se oranssi Mini Rodinin huppari, jota olen mielessäni pyöritellyt pitkään... :D

   Poista
 8. Voi kurjuus! Meiltä tippui viime kesänä Po.P:in aurinkohattu ruokakauppaan ja vaikka huomasimme sen heti kassoilla, sitä ei enää koskaan löytynyt. Kävin kaupastakin kyselemässä monta viikkoa tapahtuneen jälkeen. Joku oli siis tyynesti napannut itselleen. Samoin kerran junassa varastettiin rattaiden aurinkolippa.

  Kerran olin kai niin väsynyt että jätin käsilaukun kukkaroineen julkiseen vessaan, tajusin heti, lähdin hakemaan, kopista tuli ulos keski-ikäinen nainen joka päivitteli että kenenkähän kassi tämä on, ulkona vasta tajusin tarkastaa ja niinhän sieltä oli hävinnyt 100 € seteli minkä olin äidiltäni saanut. Mulla ei koskaan yleensä ole kuin kolikkoja käteistä, jos sitäkään. Ja joku voi ihan pokkana varastaa ja sitten näyttää suoraa naamaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse opetan lapsilleni että löytyneet tavarat viedään kassalle. Ihan typerä sääntö se 'löytäjä saa pitää', joka tässä maassa tunnetaan.

   Poista
  2. Voi jestas minkälainen pokka tuolla keski-ikäisellä naisella, josta kerroit! Mulla on tasan kerran hävinnyt lompakko. Palasin hakemaan, ja löytyikin, mutta ilman 150€ arvosta käteistä, jotka olin juuri nostanut etelän reissuamme varten... Hieman korpesi.

   En tiedä, ehkä pitäisi käyttää lapsilla enemmän sitä rönttövaatetta, ettei pääse liikaa harmittamaan tällaiset pöllimiscaset. :)

   Poista
 9. Voi jummi! Tosi ärsyttävää tuollainen, oli se merkki mitä tahansa, niin ei toisen omaa saa ottaa!!! Mur!

  VastaaPoista
 10. No ohhoh, ompas röyhkeää! meiltä on varastettu me&i dinomyssy :(

  VastaaPoista
 11. Mun blogissa on sulle tunnustus :)
  http://mariaetco.blogspot.fi/2013/06/rakas-paivakirja-blogitunnustus.html

  VastaaPoista
 12. Ei ole todellista!!!! Voiko tosta alhaisempaa oikein ollakaan? Varastaa college-takki ostoskärryistä?

  A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo oli kyllä vielä alhaisempaa, mitä Leopardikuningatar kertoi ylempänä, että pipot oli viety nukkuvien lasten päästä...!

   Mutta joo, harmittaa, ja olen katkera, mur!

   Poista
  2. Hui, en tota lukenutkaan.... Kamalaa!!!

   Poista
 13. No johan on törkeetä! Mä oon oikeesti pitänyt itseäni ihan friikkinä, kun aina jotkut kalliimmat vaatteet koulussa otin luokkaan mukaan ja en jätä edes neuvolassa aulaan pojan merkkivaatteita. Mut en taida sit niin friikki ollakaan! Nykyään pitäis joka paikassa olla joku varashäly ja kamerat tai just lukollisia kaappeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu minäkin olen muuten joskus tuollaisessa yleisessä aulassa ottanutkin meidän pipot ja muut mukaan, enkä jättänyt varkaille syötiksi... Tuntuu ihan hölmöltä, mutta välillä on ihan paikallaan näköjään!

   Poista
 14. Käyppäs katsomassa paikanpäällä tai kysymässä siellä että siinä kohti valvontakameraa joka olis saattanut nauhoittaa sen...jos vaikka kävis flaksi ja saisit tehtyä siitä rikosilmoituksen...

  MiMa Veljestenmaailmasta "mustana"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen voisin kyllä tehdäkin, jos vaan olisi aikaa ja energiaa...! :) Pitäisköhän laittaa mies asialle, se on parempi näissä... Se tekee meillä kaikki reklamaatiotkin. :)

   Poista
  2. Ihan oikeasti, suosittelen. Jonkun kameran näkyvyys saattais osuakin sellaiseen paikkaan mis on lastenleikkipaikka lähettyvillä...toi on kyn ihan huippu törkeetä...

   MiMa

   Poista