Hääpäivä

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013


Vietimme viime viikolla puuhäitämme, voiko enää komeampi nimitys olla viidennelle hääpäivälle? Itse hääpäivä lipui ohi vähän varkain arjen tohinassa, mutta eilen pääsimme miehen kanssa Helsinkiin viettämään päivää kahdestaan. Lapset olivat yökylässä mökillä. Parisuhdepäivä - ei siis paineita! ;)

Hääpäivään kuului:

 • päätöntä palloilua Ikeassa (emme päässeet yhteisymmärrykseen siitä, millaiset sängyt pojille pitäisi hankkia - olisiko muuten kenelläkään vinkkejä mistä hyvä jatkettava sänky?)
 • miehen pinnan venyttämistä pienellä shoppailukierroksella kaupungilla (viisi silmälasiliikettä ja Stockan aleruuhkat - saaliina yksi pitsinen Mangon mekko ja yhdet sandaalit, mutta ei yksiäkään mieluisia silmälasinkehyksiä)
 • korvapuustia ja limpparia Cafe Esplanadilla toisen hääpäiväläispariskunnan seurassa lapsiperhe-elämän karikoita analysoiden
 • pihvit pihviravintolassa Ullanlinnassa
 • kävelyä Kaivarissa ja pohdintaa siitä, että tännehän pitää tulla lastenkin kanssa
 • kotiin nukkumaan kymmenen tunnin yöunet (Miettikää!! Lähes yliluonnollista!)

Samaan aikaan toisaalla se toinen todellisuus, kivaa oli kuulemma ollut ja lapset olivat olleet tosi kilttejä, syöneet hyvin eikä yhtään tapelleet keskenään:

Viesti kännykkään klo 19.28


Päivä kahdestaan oli ihana, mutta mikään ei ole tunnetusti ilmaista. Tänään olemme maksaneet korkojen kera laskua siitä, että kehtasimme olla yötä pois, sellaisen mielenilmaisuryöpyn kohteeksi olemme joutuneet... Onneksi hääpäivä on vaan kerran vuodessa...!

17 kommenttia:

 1. Hää viikonloppu oli meilläkin,ei tosin oma vaan ystävien.. Noi kymmenen tunnin yöunet aiheuttaa kyllä kateutta! Jostain kumman syystä ite heräsin aamulla hyvin huonovointisena edellis illan meikit naamalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, tuohan on onnistuneiden hääjuhlien merkki! :D

   Kymmenen tunnin unet oli kyllä ihmeelliset! Oli mahtavaa herätä ensimmäistä kertaa ehkä vuosiin johonkin muuhun kuin herätyskelloon, koiran vouhotukseen tai lasten huhuiluun... Ja vasta klo 9.30!

   Poista
 2. Onnea hääpäivästä! :)
  Meillä oli neljäs hääpäivä tällä viikolla, mutta me molemmat unohdettiin se ihan täysin. Onneksi molemmat unohti, enkä vaan minä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea teillekin! Mekin unohdettiin se virallinen päivä, ehkä kun oli tiedossa että lauantaina asiaa juhlistetaan... Mutta ei se ole niin tarkkaa ! :)

   Poista
 3. Voi, ryöpyt tiietään. Toivottavasti ettevain nukkuneet.
  Onnea teille puupäiväisille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Sori, oli pakko heitellä puujalkavitsit ennen kuuteen tuntiin jääviä unia. ;)

   Poista
  2. Kiitti puujalkavitsistä, ohitan sen myhäillen... :D

   Hyvä tietää että ryöppyjä vastaanotetaan muissakin perheissä... Ihan piti miettiä oliko hetken loma sen kymmenen tunnin kiukuttelukonsertin arvoinen...!

   Poista
 4. Onnea hääpäivästä :)
  Kymmenen tuntia, voi kuinka hienoa! :). Kivalta tuntuu kyllä pieni irtautuminen omasta arjesta, ja tietää että lapsillakin kaikki menny hyvin. :)

  Sängyistä, meillä on veken kalusteesta jatkettava sänky, oisko ny tuotenimeltä ollut emma? Tykkään kyllä, halpa, simppeli, valkoinen, jatkettava ja kotiinkuljetus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hääpäivä oli mukava, paluu arkeen ja todellisuuteen hieman karu... :)

   Itse asiassa olen kovasti googlettanut juuri tuota Emman sänkyä! Se olisi nyt tarjouksessakin... Kiva kuulla jos siitä on hyviä kokemuksia! Minusta Ikeassa ei ollut niin kivoja jatkettavia sänkymalleja, mutta tuo Emma näytti hyvältä...

   Poista
  2. Joo, sänky+patja+kotiinkuljetus, tekikö alle 200€? Lopulta se oli helppo myös koota, ja nopea kuljetuskin muistaakseni oli.

   Poista
  3. Joo, sitä luokkaa! Taidanpas tehdä tilauksen ihan hetikohta...!

   Poista
 5. Onnea hääpäivän johdosta :)

  VastaaPoista
 6. Onnea hääpäivän johdosta ja hienoa, että järjestitte parisuhdeaikaa! Kantsisko tehdä useammin? :) Sitten ei lapsetkaan ehkä kiukuttelisi niin paljoa palatessaan? ;) Vaikka kyllähän ne silti aina kiukuttelee, kokemusta on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No todellakin katsis tehdä useammin! No on meillä näitä sentään useammin kuin kerran vuodessa, nyt oli kyllä monen monta kuukautta välissä... Enemmän voisi myös panostaa parisuhdeaikaan ihan siinä arjessakin vaikka toki tällainen kunnon irtiotto tekee aina hyvää!

   Poista
 7. Myöhästyneet puuhääonnittelut!
  Meilläkin on saatu illalla kohdata aika kiukkuinen ja uhmainen pieni mies, kun on jätetty lapsi siskon hoitoon päiväksi. Vaikka toisaalta hän on aivan tätin lumoissa, mutta silti uusi tilanne ottaa koville. Me ei tosin vielä koskaan olla ollut molemmat yhtä aikaa yötä poissa pojan luota. Milloinkahan se mahtaisi koittaa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)

   Ihan kelailtiin vanhempieni kanssa tänään tuota viime sunnuntain uhmakatastrofia ja todettiin, että se lienee ihan normaalia. Ehkä lapsilla on joku kiukuttelukiintiö, joka ei vaan pääse täyttymään sellaisessa seurassa, jossa täytyy vieraskoreilla. Onneksi tilanne on nyt tasoittunut ja meidän viikko on köynnistynyt mukavasti! :)

   Teillä taisi olla sellainen tilanne, että tukiverkostoa ei juuri ole käytettävissä? No jospa siellä Etelässä voisitte ensi kerralla jättää pojan nukkumaan Anopin hoiviin ja karata miehen kanssa rilluttelemaan? :)

   Poista