Laumaeläin

perjantai 28. kesäkuuta 2013

Kiinni jäit!

Tyypillinen tilanne, jossa on ensin pakko ottaa valokuva, ja toimia vasta sitten!

Koiramme on läheisriippuvainen. Ikävä on kova, ja aina kun mahdollista, puuttuvien laumanjäsenten saapumista pitää saada odotella keittiön pöydällä makoillen, ikkunasta kaihoisasti ulos tuijottaen.

Näin siis, mikäli tuolit ovat jääneet laittamatta kiinni pöytään, asia joka pitäisi muistaa tehdä joka aamu... Jos se unohtuu, lopputuloksen voi päätellä pöydältä löytyvistä koirankarvoista ja hiekasta... Uhhh...!

6 kommenttia:

 1. Voi apua, mikä söpöläisyys! <3

  VastaaPoista
 2. :D juu, ymmärrän kyllä et nappasit silti kameran ensin :D

  haaste sulle mun blogissani :)

  VastaaPoista
 3. Haha, minusta tämä on kyllä ihan huippu! :D Vaikka hiekanmurut aamiaisleipien yhteydessä ei varmaan olekaan..

  Meillä on muuten myös (minusta) läheisriippuvainen koira. Se on mm. hypännyt sisällä pienessä tilassa vaunukopan yli (vauva ei onneksi ollut siellä) kun kuuli että ajoin pihaan ja poissa ollessamme se änkeää itsensä aina eteiseen kenkien päälle, nokka ovessa kiinni. Ei ole tosin koskaan mitään tuhoja tehnyt, ja saanut kyllä ihan hyvän siedätyksen yksinkin olemiseen pentuna, mutta kaipa se on vaan yksilöllistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työpaikan rouvilla meni lounasperunat väärään kurkkuun kun kerroin koiramme hengailupaikasta... ;)

   Meidän koira oppi kyllä pentuna olemaan yksin, mutta sitten kun minulla alkoi äitiyslomailut, niin tyyppi tottui vähän "parempaan". Minua jännitti, millaisia ulinoita töihinpaluuni aiheuttaa, mutta ainakaan vielä naapurit eivät ole valittaneet... Ehkä sillä menee hyvin, kun saa vahtia tuossa pöydällä. ;) Onhan nuo koirat laumaeläimiä, ihanteellisinta olisi kun olisi joku iso maatila, jossa koira saisi touhottaa mukana menossa koko päivän... :)

   Poista