Välikauden pituus: noin neljä viikkoa

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Tämä siis muistutuksena itselle, kun mietit ensi vuonna kuinka monta takkia ja haalaria aiot hamstrata kaappeihin. Kaksi settiä per poika riittää mainiosti!

Kesän otamme kuitenkin ilolla vastaan. Olen täysin kesäihminen, ja mielestäni mikään muu vuodenaika ei vedä vertoja kesälle! Toki vaihtelu virkistää.


Eilen menimme taas metsään, tällä kertaa oikein eväsreppujen kanssa. Pojat ovat olleet aika innoissaan näistä omista repuistaan! Evästauko oli hyvin pian, koska en jaksanut kuunnella vikinää siitä, milloin saa Pätkistä. No oli siellä eväsrepuissa muutakin... :)


Tässä pulkkamäkemme nyt, ja täällä aika tarkalleen kuukausi sitten. Havainnollistaa melko hyvin kevään, tai oikeammin kesän tulon nopeutta! Eiköhän tuo parissa viikossa ole sulanut jo kokonaan pois. :)



Kotimatkalla pysähdyimme vielä ihastelemaan junaa:


Hyvää äitienpäivää kaikille! Meillä juhlitaan tänään äitien lisäksi pientä/isoa kaksivuotiasta kuopustamme! :)

P.S. Mies oli kakuntekovastuussa. Kahden kakun projektiin meni eilen aikaa noin kahdeksan tuntia. Mielenkiinnolla odotan lopputulosta... ;)

21 kommenttia:

  1. Hyvää äitienpäivää ja onnittelut kuopukselle :)

    Kyllä meilläkin olisi melkein parilla selvitty, tosin mahtui joukkoon päiviä jolloin oli usealle vaatteelle tarvetta.
    Ja ensi keväänä onkin esikoinen jo kovempi rymyäjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuopus kiittää! :)

      Onneksi näistä tämän kevään vaatteista riittää nyt käytettäväksi vielä syksyllekin ja ensi keväälle... Ja ehkä vielä sitä seuraavalle syksylle. ;)

      Poista
  2. Onnea kaikille päivänsankareille! Ja hei, voihan niitä välikausikamppeita pitää myös sateisina kesäpäivinä, eiks niin? ;)

    Itse olen tyytyväinen, että en lähtenyt (eli ehtinyt) erikseen mitään gore-lenkkareita hankkimaan tähän väliin, muuten täytyy todeta, että vaatetta on meilläkin liikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Joo, eiköhän noille takeille ole käyttöä kesän mittaan, haalareille ehkä ei... Meillä oli goretexit jo valmiina, isommalla viime syksyiset ja pienemmällä veljen vanhat, niin eipä tarvinnut moisia hankkia. Vaikka tosiaan tässähän on käytännössä siirrytty talvikengistä kumisaappaiden kautta suoraan kesätennareihin, varmaan ensi viikolla jo sandaaleihin mikäli säätiedotukset pitävät paikkansa...

      Poista
  3. Paljon Onnea kuopukselle! :) Ihania kuvia retkeltä, ja nuo reput on kivat! Vähän harmittaa kun en tajunnut lastenmessuilta tuota isompaa kokoa ostaa,otin vain sen valjasrepun..mutta saa tuosta valjasrepustakin E:lle oman pienen eväskassin ja jaksaa sitten kantaa sitä selässään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin mietin ostaisinko ne valjasreput, mutta ne näytti niin pieniltä että ajattelin että nämä menisi vähän pidempään. Näissä sitten ei vaan tosiaan ole sitä valjasominaisuutta, jos vaikka sellaista tarvittaisiin... ;)

      Poista
  4. Hyvää äitienpäivää ja syntymäpäivää kuopukselle! Eiköhän noille välikausivaatteille syksyn myötä löydy se pidempi käyttö, keväällä rospuuttoaika on onneksi ihanan lyhyt!
    Samoissa mietteissä olen kuitenkin ollut, onneksi täksi kevääksi ei edes tarvinnut hankkia mitään. Syksyksi saakin ostaa molemmille lähes kaikki kamppeet :/ Onneksi alet tuntuvat pikkuhiljaa starttaavan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä taitaa onneksi mennä syksylläkin suurin osa näistä. Se denim-haalari on ainoa joka lienee silloin jo liian pieni. :)

      Kiitos onnitteluista ja mukavaa äitienpäivän iltaa sinnekin!

      Poista
  5. Ihania noi kuvat, erityisesti toi missä istuvat pätkis... eikun evästauolla ;D Meillä täällä onkin pidempi välikausi, mutta silti se viime tingassa kirppispalstalta hamstraamani suklaanruskea Remu on jäänyt käyttämättä vielä ainakin ;D Ihan ollaan vihreällä reimateckillä rymynneet ja Småfolk+reimatec takki+housut yhdistelmällä hienostelleet. Niin ja onhan meillä vielä se Lassietec haalarikin, o-ou :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Evästauko on ehdottomasti aina retken kohokohta (olettaen että äiti on hoitanut asiat niin että eväät on kohdillaan...)!

      Meillä on kaikkia vaatteita taidettu kumminkin käyttää edes sen yhden kerran, hih! :)

      Poista
  6. Onnea, onnea!

    Samaa muuten mietin minäkin tästä ns. välikaudesta. No syksyllä lisää sitten. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :)

      Syksyllä taas viimeistään lisää näitä, mutta onneksi siihen on vielä piiiitkä aika. :)

      Poista
  7. Ihanat nuo reput! :) Tuo keltainen huppari on kyllä tosi kiva. Olikos se H&M vai muistanko ihan väärin? Harmi, että meidän kaupasta (eikä verkkokaupastakaan) ei löytynyt tuota väriä...onneksi oli kuitenkin oranssia jäljellä :) Isommalle oranssi ja harmaa, pienelle sinisilmälle sininen ja harmaa.

    Kiva retki teillä poikien kanssa, pitäis itekin aktivoitua! Jospa tulevalla viikolla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Retket on kivoja!

      Juu, H&M se oli kyllä. Oranssi tuollainen olisi muuten oikein mieleinen lisä kuopuksemme vaatekaappiin, olisikohan niitä vielä netissä jäljellä... ;)

      Reput on kyllä ihanat minunkin mielestä! :)

      Poista
  8. Onnea sankareille! On kyllä pirteän näköiset reput (ja pojat).

    Eihän tässä tiedä, miten kylmä kesä tulee, jos vaikka saa/joutuu koko kesän (ensi viikon luvattujen helteiden jälkeen) käyttämään välikausivaatteita... Joo, ei pidä manailla tässä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kivaa äitienpäivää sinnekin! :)

      Saattaahan se tosiaan olla viileä pitkin kesää... Yleensä joka vuosi toukokuussa on ollut tällainen lämpöaalto ja sitten kesäkuussa on oikein kylmää. Mutta vaikka viime kesäkin oli aika viileä, niin harvemmin kuitenkaan taisi tarvetta ihan takille olla... Vai muistankohan ihan väärin, hmmm... Huppareille oli kyllä paljon käyttöä ainakin!

      Poista
  9. Kivannäköinen retki teillä! Mekin ollaan taas retkeilty ahkerasti. Kyselin pojilta mikä oli mieluisin niin kuulemma kaikki. Ja sama juttu eväiden kanssa! :)
    Keväisin välikausi on sen 3-4viikkoa, mutta syksyllä syyskuun alusta joulukuulle eli 3-4kk, eikös!? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista! <3

      Syksyllä saa pyöriä niissä välikausihaalareissa sitten vähän pidempään kyllä. :) Mutta taitaa se talvikausi olla vaan kaikista pisin... Joulukuun alusta huhtikuun puoleenväliin ainakin tänä talvena!

      Poista
  10. Ihanat nuo reput in action! Tulevat hankintalistalle täälläkin :)

    A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä tosi kivat reput ja pysyivät hyvin poikien päälläkin, eikä luisuneet olkapäille tms. Ja pojat oli itsekin aivan innoissaan näistä. Suosittelen! :)

      Poista