Pomp de Lux

maanantai 20. lokakuuta 2014



Lisää vaatejuttuja...

Pomp de Lux. Merkki, joka ei näin poikien äitinä ole oikein iskenyt. Tytöille ostaisin todennäköisesti vaikka mitä ihanaa, tyllihametta, juhlamekkoa, leopardileggaria ja muuta söpöä. Pojille merkki tarjoaa omaan makuuni aika yllätyksetöntä (meinasin kirjoittaa tylsää) perusvaatetta, värimaailma on tummansininen, harmaa, valkoinen, sinapinvärinen. Inspiraatiota on ehkä otettu slipover-isien pukeutumisesta. ;)

Kutsuilla olen kuitenkin pari kertaa käynyt motivaationani ennen kaikkea kavereiden tapaaminen ja herkkupöytien antimet. ;)

Viime kutsuilta laitoin sitten tilauksenkin myyjän matkaan. Vaarinpaita ja topparukkaset vakuuttivat sen verran, että ansaitsivat päästä kokeiluun.



Vaarinpaidan otin koossa 110 ajatellen sen olevan sopiva isommalle pojalle. Tämäpä olikin sen verran pientä mitoitusta, että oli sopiva metrin pätkälle pikkuveljelle. Ai kun käteviä nuo pikkuveljet! Paita on ollut käytössä aika paljon, ja kestänyt pesuja hyvin. Tykkään kivan tyköistuvasta mallista. Voisin ostaa uudestaan!

Toppahanskat vakuutuin hankkimaan sillä perusteella, että myyjä kehui niiden olevan harvinaisen kestävät ja luonnollisesti pitävän kädet kuivina. Jäämme odottelemaan kokemuksia talvelta. Eräänä pakkasaamuna poika valitteli nämä päällään kuumia käsiään, mikä lupaa hyvää!

Löytyykö sieltä Pomp de Lux -faneja tai äitejä, jotka eivät ole merkille oikein syttyneet?

15 kommenttia:

  1. Meillä myös tuo sama paita on ensimmäinen pompim vaate ja laatuun olen enemmän kuin tyytyväinen. Ainut miinus on se että meidän pienipäiselle pojalle ei mene päälle ilman että aukaisee vähän nappeja. Ja mitoitus olo tosiaan tässä todella pieni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laatu on kyllä tosi hyvä! Mutta meillä on sama probleema, pari nappia pitää olla auki että paidan saa vedettyä pään yli... Ei ehkä kaikkein kätevin päiväkotipaita siis. :)

      Ennen ekaa pesua paita oli isommalla pojalla käytössä ja kyllähän se meni, mutta pesun jälkeen ei voinut enää kuvitellakaan!

      Poista
    2. Meilläkin oli muistaakseni 109cm pitkällä pojalla 116cm vai peräti se 122cm koko tuosta! Onneksi kutsuilla juuri tuota katselin ja huomasin etukäteen, että on pientä mitoitusta :)

      Poista
  2. Meillä on poikien puolelta ollut vaan yhdet baggyt, joissa oli hyvö matsku, mutta liian leveä vyötärö. Tyttärelle on ollut vaikka ja mitä Pomppia. Mitoitus on sillä puolella yleensä kapeaa ja pitkää, tai sitten joissain tunikoissa on hyvinkin leveää mallia. Mutta että 137 senttiselle 134/140 ei ole pieneksi menossa suinkaan. Ribbitrikoot on olleet superhyvää laatua, mutta muissa trikoissa on susiakin joukossa. Nyt en ole ihan äsken mitään uutta hankkinut, kun vanhat mahtuu eikä mikään ole sillä tavalla ihastuttanut - lisäksi mekkotyttö on tainnut alkaa muuttumaan farkkuleggins-tytöksi nyt nelosella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä katselin innoissani sellaisia harmaita baggyja, MUTTA ne oli pakko hylätä vyötärön leveyden vuoksi. :( Koossa 92 olisi ollut sopiva vyötärö tuolle meidän isommalle pojalle...

      Apua, teillä on jo iso tyttö...! Kohta sulla ei ole enää mitään sanomista pukeutumisasioissa! :D

      Pompillahan taitaa olla aina aika hyvät alet - ehkä bongailen sieltä lisää näitä ribbipaitoja.

      Poista
  3. Niin ja rukkasraporttia odotan mielenkiinnolla!

    VastaaPoista
  4. Mun ei pitänyt syysmallistosta tilata mitään, mutta pöh, mistään muualta ei löytynyt yhtä pehmeitä "välihousu"-leggareita, joten tilasin sitten samalla "vähän" muutakin taas. Laatu on välillä ollut vähän vaihtelevaa, mutta toistaiseksi ollaan tykätty ja suurin osa vaatteista on kuitenkin toiminut käytössä hyvin ja säilyttänyt kuntonsa hyvänä. Malliltaan vaatteet ovat pääsääntöisesti kapeahkoja, joten jos miettii kahden koon välillä, niin pääasiassa se isompi on yleensä ollut parempi.

    Rukkasraporttia olisi kyllä mielenkiintoista saada jo alkutalvesta. Meillähän kokemus vk-housuista oli se, että ne hajosivat heti alkuunsa viime keväänä... eli erityisesti kestävyysraportti kiinnostaa. Toivotaan, että ovat hyvät ja lämpimät, niin kuin ensitesti antaisi ymmärtää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, no eipä kuulostaneet kestäviltä vk-housuilta ne! Ulkovaatteita katselin, mutta yllättäen meillä ei ollut mitään tarpeita... Näitä rukkasia lukuunottamatta siis. Lämpimiltä ne ainakin vaikutti, saapa nähdä millainen on kestävyys ja lupaan raportoida!

      Mua vähän harmitti, että tosi harvoissa housuissa oli vyötärökumpparia, useimmat housut oli aivan liian leveitä vyötäröstä meidän junioreille...!

      Poista
  5. Totta, tytölle ole vaatteita löytänyt, mutten pojillemme ole ikinä mitään ostanut. Tosin, olen kuullut kehuttavan ulkokamppeita, jotka kuulema myydään nopeasti loppuun...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku siinä on, että poikien kohdalla en tunne houkutusta tällaiseen hempeään ja rauhallisen sävyiseen tyyliin. :) Mutta tummansinisestä tykkään, joten sitä sitten tuli tilattua. Ulkovaatteet vaikutti ihan hyviltä tosiaan, ja saivat tietysti paljon myyjän kehuja (mikä tietysti kuuluu asiaan, hih...)!

      Poista
  6. Siis niin sama! Ne tyttöjen vaatteet on ihania, etenkin nämä viimeisimmät muistaakseni olivat omaan mieleen, mutta ne poikien. Huoh...niin tylsää! Kuitenkin...meillä on yhdet shortsit, ns. pyhäshortsit ja farkkupaita, joka on kyllä meidän koko perheen mielestä ehkä se kivoin. Se on ihan E:n näköinen. Ulkokamoja oon kuullu kehuttavan kyllä minäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Farkkupaita kuulostaa ihanalta ja muistan sen jossain postauksessasi nähneenikin - sellainen olisikin hieno! Mutta muuten tuo pomp de luxin paitaosasto on kyllä aika tylsää, ja kun housutkaan ei istu hoikalle niin shoppailusaalis jää melko laihaksi... (mikä on sinänsä ihan positiivista...!)

      Poista
  7. Sama :) Kävin aika vasta kutsuilla just ja tilasin sellaiset ihanat kevyesti vuoritetut ruutupöksyt eikä ne menneet viereenkään, eli pientä mitoitusta on. Ja yleensä en ole tältä merkiltä edes tilannut mitään, sama syy kuin sinulla.
    Noita toppahanskoja arvoin kaaaauan, oiskin pitänyt vissiin ottaa ne :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä kerron jokusen viikon päästä ensi fiilikset toppahanskoista, katot sitten jos vaikka löydät alesta! :)

      Nyt ei muuten oikein ole sellaista itselle supermieluista kotikutsumerkkiä olemassakaan, selkeä markkinarako... :D

      Poista