Molon toppakuvia AW 14/15

torstai 24. heinäkuuta 2014

Mittarissa +30 ja toppaspekulaatio kuumimmillaan? ;)

No tässä vähän viilennystä:





Kuvat löytyivät täältä: http://www.houseofkids.dk/maerker/molo/

Tytöt siis saavat ihanan pastelliraitatoppansa! Veikkaan, että tuosta tulee hitti (eikä tarvitse edes ennustajavelho olla moista povatessa!).

Saapa nähdä, millainen mallisto on kokonaisuudessaan!


22 kommenttia:

  1. No, siihen minäkin kiinnitin ensimmäisenä huomiota ;) Ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On! :) Jotain yhtä ihanaa pitäisi saada myös pojille sopivassa kuosissa... Tuo havunvihreä ei (no, ainakaan vielä) tunnu meidän jutulta...

      Poista
  2. Tyttövärinen raitahaalari... Nam! Harmi, että aika on ajanut meistä jo ohitse. Tyttöjen pitkänmallinen punainen takki maksaa varmaan mansikoita ja ostan varmaan Reiman vähän saman näköisen, mutta joo, Wau piti sanomani silti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä koululaiselle ei tule enää hankittua haalaria talveksi, vaikka makuasia tuo lienee. :) Ja ehkä kuosi natsaa muutenkin paremmin pienemmälle... Hmmm. Tässähän alkaa jo vähän innostua uusien mallistojen pyörittelystä ja vatvomisesta! :D

      Poista
  3. Toivottavasti musta haalari on valikoimassa. Se on ainoa mille meillä olisi "tarvetta", kun Reiman suoralahkeista haalaria ei voi näköjään kuin juuri sopivana. Viime talven alesta jemmasin myös rainbown, mutta se sai lähteä jo alkukesästä. Ei vaan jotenkin ollut meidän juttu haalarina, vaikka välikausitakkina onkin kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta olisi kyllä hyvä! Se on tämänhetkinen ykkösvaihtoehto nuoremmalle pojalle ensi talveksi. Isommalle pojalle tuli jo jemmattua atomic blue. Se näyttää kyllä vielä aika jätiltä, voi olla että viime talvinenkin menee vielä alkutalvesta ihan hyvin...

      Rainbow on kaunis kuosi mutta saattaa vaatia hieman totuttelua! :D Poika itse tykkäsi siitä kyllä kovin.

      Poista
    2. Raidallinen on kyllä kiva, mutta ehkä mua vaivaa raitaähky kun keväällä oli jo se välikausimallinen. Seepratakkikin menee vielä viime talvelta ja muutenkin alesta on jo jemmattu tulevan talven kamppeet. Tuo punainen hestie takki on minusta kaunis.

      Ai juu ja Oliviahille niin mun tietojen mukaan mustaa haalaria ei tulisi tänä vuonna, mutta muita värejä kuulemma tosi paljon. Tiksulla oli mustaa mattana ja kiiltävänä.

      Poista
    3. No voi harmi, sitten pitää alkaa kuumeisesti metsästää mustaa haalaria käytettynä! Tai no, katsotaan ensin mitä uutuusvärit ovat. ;)

      Poista
    4. Juu mä hommasinkin sen mustan jo meille! Mut yllättävän kiva tuo vihreäkin!

      Poista
  4. Nyt ei muuten innosta yhtään nämä :O. Mua vaivaa lastenvaatekyllästyminen (?). Ehkä hyväkin kyllä kun ei innosta kun ei taida olla edes tarvekaan :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, vieläkö vaivaa lastenvaatekyllästyminen? Mulla tämä homma taitaa mennä aalloissa. Nyt lomalla varsinkin kaikki hömppä puree... :) Tosin näiden kuvien perusteella en vielä ihastunut mihinkään.

      Poista
    2. Niin, tai siis tuo tyttöjen raita ihastutti, mutta sattuneesta syystä emme tarvitse sitä. :)

      Poista
  5. Ihana tuo vihreä! Meillä on aika paljon toppaa mitkä menee talvella, joten yritän pärjäillä aleihin asti- paitsi pienimmällä ei ole mitään talvea varten. Vähän tökkyää täälläkin vaatteet tai uutuuksien perässä eläminen ja kyttääminen :D ehkä se taas muuttuu tästä, kun syksy saapuu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä löytyi siis vihreän kannattaja! Vihreästä puheen ollen, mahtaakohan sieltä olla tulossa myös vaaleamman vihreä haalari, sama joka kuvan hanskoissa isommalla tytöllä..?

      No juu, hyvin voi odotella joulukuun aleja ennen lopullisten päätösten tekemistä! :D Voi olla että sormet alkaa tosin syyhytä jo aiemmin...

      Poista
    2. Hei! Huomasin sellaisen vaaleamman vihreän polariksen, Space Neon väriltään. T. Suvi

      Poista
    3. Space Neon kuulostaa kyllä aika räväkältä! :D Jännä nähdä loputkin kuvat ja värivaihtoehdot.

      Poista
  6. Tykkään, varsinkin tyttöjen jutuista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tyttöjen jutut näyttää ainakin tässä kivemmilta!

      Poista
  7. Tuo vihreä kans miellyttää noista eniten. Tokikin kaipaan enemmänkin raikkaita värejä kuin neon tai pastelli värejä. Meillä ensi talveksi onkin kaikki muut paitsi hanskoja ja pienimmälle on vielä isomman käytetyt suurempaa kokoa jemmassa että niillä mennään...aleita siis lähinnä odottelen. Paitsi jo löydän nyt aleista Parkanon Reimalta niin niillä mennään sit seuraavakin talvi. Aika vähän osteltu mitään kummempia nyt aleistakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuleva talvi on siis jo hyvin valmisteltu. :) Meillä taitaa vielä mennä edellisvuotiset hatut ja ehkä hanskatkin mutta yksi puku hakusessa... Aika vähällä pitäisi siis päästä!

      Poista
  8. Eiiih. Nyt en innostunut yhdestäkään. Onkohan helteellä osuutta asiaan, en tiedä, mutta ei iske. Oonkohan mää sairas?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin pojan äidin näkökulmasta näyttää hieman huolestuttavalta kyllä... Kovasti jo odottelen kuvia lopuistakin väreistä! :) Joo eli ei, et ole sairas!

      Poista