H&M toppahaalari talveksi?

tiistai 29. heinäkuuta 2014



Eilistä postausta kirjoittaessani olin ilmeisesti jossain kaihoisan seesteisen haikeissa tunnelmissa. Tämän aamupäivän mantrani on sen sijaan ollut "Älä, ei, ei saa, tule jo, älä kiusaa, älä huuda, et saa, ei käy, mitä nyt taas, pysähdyyyyyyy.....!".

Muistetaanpa sitten taas seuraavalla kerralla, että jätetään se keskustan läpi menevä pyörälenkki tekemättä silloin, kun mistään ei muutenkaan tunnu tulevan mitään. Yritin kyllä tietoisesti ajatella positiivisen kautta ja vähentää kireyttä äänessäni, mutta no... Tiedättehän te että näitä päiviä nyt vain tulee.

Aamupäivän saldona on siis yksi sekasortoinen pyörälenkki, lapsen käsi nokkosenpistoissa, saman lapsen paidan sisälle mennyt ja sinne useasti pistänyt ötökkä, tippuminen selälleen keinusta, veljen päälle loiskutetut jääkylmät vedet, maahan pudonnut pulla ja sitä rataa.

Nyt päiväuniaikaan katson ansaitsevani rauhallisen hetken postilaatikosta löytyneen H&M:n kuvaston selaamiseen. Silmään pisti ensimmäisenä denim-värinen toppahaalari. Entäs jos kokeilisikin moista talveksi? Sellainen kakkoshaalari, päiväkotihaalari?











Muilta osin H&M:n kuvasto ei väräyttänyt ostohermoja. Tiikerinystäville löytyi kyllä paljon ostettavaa, ja nuo collegehousut näyttivät kivoilta (kuitenkin malliltaan todennäköisesti liian leveiltä meidän lapsille...)!


32 kommenttia:

  1. Mullakaan ei ole kokemusta HM:n toppahaalareista, eikä oikeastaan HM:n ulkovaatteista ollenkaan, paitsi softshell-takeista isommalla! Mielellään kuulen käyttäjäkokemuksia?? :)

    Minä tosin olen vannoutunut Kappahl-haalarifani, joten meillä on jo monettakohan lienee vuotta kakkosrymyhaalarina se :) viime vuotinen oli sen verran reilu, että menee tänäkin vuonna ellei poitsu ota jotain ihme pyrähdystä ennen lumia :D

    Mun on pakkopakko kotiuttaa tuo tiikerupaita ja nuo collarit jos niitä vain löytyy meidän 5vee koossa, iiiihanat!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ollut yhdet H&M:n kuorihousut, eikä niissä ole ollut valittamista. Minäkin tykkään kyllä myös KappAhlin ulkovaatteista (ja ilmeisesti talvihaalaritkin on siis hyvälaatuisia, jos rymyhaalarista jää vielä seuraavallekin talvelle, hyvähyvä!). Saapa nyt sitten nähdä, mistä nuo haalarihankinnat loppuviimein tulee tehtyä, tässä vasta kartoitetaan tarjontaa... ;)

      Poista
  2. Mä en lämmennyt noiden haalareiden väreille, muuten olisin voinut harkitakin. En tosin yhtään tykkää noista polvi/peppupaikoista, mutta ei ne mustassa niin näkyisi ;) Nyt oli ilmaiset toimituskulut, joten laitoin pienen tilauksen menemään, mm. noi collegehousut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas taidan olla pinttynyt denim-fani! :D Haalari ei ole kaunein mahdollinen, mutta ajatus huokeasta kakkoshaalarista rymykäyttöön houkuttaa. Hmmm. Odotellaan vielä kaikki mahdolliset mallistot ennen ostopäätöksiä. :)

      Poista
  3. Minä juuri selailin kuvaston, ja colleget kolahtivat tännekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nuo on kyllä hienot! Pelkään vaan että ne pyörivät hoikkien lasten vyötäröllä, näin meillä ainakin muissa H&M:n housuissa.

      Poista
  4. Aika jännää, just selasin ko. kuvaston ja ajattelin että oli jotenkin teille sopivan näköinen haalari. Joo-o, kummallisesti ajattelen blogi-tuttuja kuvastoja selatessani :D.

    Meille ei ollut juuri nyt mitään... Lapsi tosin toivoi kruunu-pantaa ja minnin-korvallista-hupparia että saas nähdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa jännä sattuma!! Ja hih, mä taas ajattelin ensinäkemällä että se Molon pastelliraita olis ollut jotenkin teidän näköinen mutta ei kai sitten...?

      Poista
    2. Mä olen ehkä alkanut lämmetä vähän sille Molon tyttö-talviraidalle... Mutta ei taida olla tarve kun lapsi näyttäisi venyvän jemmoihin sopivasti :D. Ja toki täytyy nähdä se livenä kun päässäni olen saattanut muodostaa niistä raidoista totuutta vastaamattoman kuvan :D.

      Poista
    3. No totta, livenä voi näyttää ihan erilaiselle kuin mainoskuvassa. :)

      Poista
  5. Mä kyllästyin kyseisen kuvaston selaamisen miesten vaatteiden kohdalla :D

    Kyllähän noita H&M:n ulkoiluvaatteita on viimeaikoina kehuttu kovasti. Ihan varmasti asiansa ajavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultavasti hinta-laatusuhde ihan kohdillaan juu.

      Kuvasto kokonaisuudessaan oli vähän pettymys. Vaikka en kyllä ole aikoihin sieltä mitään itselleni löytänyt muutenkaan... :) Sisustusjututkaan ei nyt iskeneet.

      Poista
  6. Siis miks mä hommaan näille vaan yhdet talvikamat? Ei ole päiväkotihaalareita erikseen. No se tekeekin näistä pohdinnoista aina kuumottavamman. Hehhe. #ihansairasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nii-ih, sanos muuta!!

      Mutta arvaas, muistin juuri että meillähän oli jo kakkoshaalari jemmassa nuoremmalle. Kirpparilta Molon Rainbow. Kuinka ihmeessä unohdinkaan!

      Niin, ja kakkoshaalarin perimmäinen tarkoitus(ko?): saa ostaa lisää. ;)

      Poista
  7. Meillä on ollut H&M:n toppatakkeja ja olen ollut ihan supertyytyväinen. :) Mm.ekaluokkalaisella oli viime talvena ja oli ihan pojan lemppari, lämmin ja pysyi poika kuivana. Kunnoltaan edelleen erinomainen ja jatkaa pikkuveljellä käyttöä. Eikä huokea hinta haittaa äitiä yhtään. ;)
    Eli suosittelen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa huippuhyvältä! :)

      Tuo lämpöisyys minua näissä edukkaammissa on aina vähän arveluttanut, mutta teidän kokemuksen perusteella siinä ei siis ole valittamista, hyvä kuulla!

      Poista
  8. Tuo raidallinen pantteri-paita ostettiin jo pari viikkoa sitten livekaupasta hintaan 4,95. Tykätään! Yhtään ei ollut t-paidan tarve mutta tuo oli hieno ja halpa.

    Juurikin noita housuja ihailin, mutta samaa mietin, että ovatko vyötäröltä isot, kuten muut H&M:n collarit. Täytyisi käydä kokeilemassa ihan kaupassa.

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kappas, pantteripaita ei tainnutkaan olla syksyn kuvastossa, muuten vaan netistä silmään pistänyt. Aika sopiva hintakin! :)

      Meidän pojat on aikamoisia riukuja, joten parhaiten päällä pysyy vaan jotkut ihan slimmit, leggarin tyyliset. Tai sitten me&i:t. Arvaas harmittaako, kun lempileggarit (Papu) on isommalta pojalta kateissa... :/

      Poista
  9. Mä en ole koskaan ymmärtänyt miksi pitää ostaa erikseen joku rymyhaalari päiväkotikäyttöön? Ostetaanko sitten joku hienompi haalari mihin käyttöön? Omalle pihalle? Kaupunkiin? Meillä on aina ollut vain yksi haalari, yleensä molo tai ticket ja sillä on sitten menty koko talvi. Toisena sitten housut ja takki. Asia erikseen jos on löytynyt kympillä kirppikseltä tai jäänyt edelliseltä talvelta vielä mahtuvana lumettomaan alkutalveen jos ei ihan heti ole raaskinut laittaa uutta haalaria niille keleille (joita tosin viime talvena kesti lähes koko talven ;))

    Mutta asiaan vielä, meilläkin on kokemusta vain hm:n välikausihousuista ja niihin olen ollut supertyytyväinen :) Ja toi haalari on ihan kivan näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää vielä vähän tarkentaa, kun tarkemmin asiaa ajattelen, että itse asiassa rymyhaalarin käyttö ei meillä mene käyttöpaikan vaan kelin mukaan. Eli just ne viime talven tyyppiset pitkään jatkuneet kurakelit tykkään hoitaa jollain muulla haalarilla kuin sillä ihan ykköspriimalla (ja kenties liian kuumallakin).

      Tietysti vähän riippuu haalarin materiaalista ja väristäkin. Meillä oli viime talvena isommalla pojalla se vaalea molon ski resort -kuosi, eikä sydän olisi millään kestänyt, jos se olisi pyörinyt koko talven kuralätäköissä. ;) Ei päiväkodissa tai kotipihallakaan. Niillä lyhyesti kestäneillä kovilla pakkasilla kyseinen haalari toki oli myös päiväkodissa.

      Me taas ei olla käytetty toppahousut+toppatakki -yhdistelmää lainkaan, joten vara-asu pitää joka tapauksessa olla pesujen varalta.

      Poista
  10. Meillä odottelee syksyä H&M:n kuorihousut, ainakin materiaali vaikuttaa hyvältä. Ainoastaan jalkalenksut oli todella pitkät eikä niissä ollut kiristysmahdollisuutta eli ainakin 45 numeron jalka pitäisi olla, että pysyisivät paikallaan.

    Meillä oli tänään kesän ensimmäinen hyvä pyöräilypäivä, kun kohta 4-v oppi viimein pyöräilemään tavallisella pyörällä ( apurattaita meillä ei ole ollutkaan) Homma alkoi heti onnistua, kun vaihdettiin siskon vanha 12 tuumainen pinkki pyörä kokoa isompaan siniseen tiikeripoliisipyörään:) Nyt vielä hiotaan vähän jarrutustaitoja ja päästään taas lenkkeilemään, kun potkupyörä on ollut 110 cm pitkälle jo turhan pieni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, mä olen huomannut niistä samoista kuorihousuista, että jalkalenksut on ihan hermeettisen kokoiset! :D Niin on kyllä monen muunkin merkkisissä kuorihousuissa mitä ollaan testattu. Melkein voisi nakata pois koko lenksut.

      Onnea poitsulle uudesta taidosta! Meillä ilman apupyöriä ei polje vielä kunnolla oikeastaan kumpikaan. Ainakaan ilman että aikuinen juoksee koko ajan perässä ja ottaa kaatumiset kiinni. :D

      Poista
    2. Vai oliko se tyttö? Jotenkin oletin että poika kun oli puhe sinisestä tiikeripoliisipyörästä. :D

      Poista
  11. Kiinnitin samaan haalariin myös tänään huomiota kuvastoa selaillessani. Kuvissa näytti tosi kivalta, minuun iskee farkkukuosi myös lujaa;)
    Muistin kyllä samalla, että minulla on jemmoissa parikin haalaria tulevaan talveen ja tuleva eskarilainen ei suostunut viime talvenakaan enää haalaria käyttämään, joten meille ei taida tuota farkkua nyt tulla;) Pitäisi ehkä koittaa eroon niistä olemassaolevistakin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä haalari vielä uppoaa, tai no, upposi viime talvena ainakin. :)

      Nuo jemmat on niin mystisiä, mistä kummasta niitä aina kertyy...?? :o

      Poista
  12. Tossa kuvastossa oli pienille tytöille kaikkea kivaa. Pojille en niinkään bongannut. Noi housut kivat, mut ku tietää just et ihan liian leveet aina vyötäröltä :/
    Meillä oli isommalla pienenä H&M toppahousut ja ne oli samanoloista matskua kuin Molon vaatteet. Oli hyvät pienelle, mut viimeistelyongelmia (säädöt vyötäröllä ja lahkeensuissa). Vähän sama kuin KappAhl, että matsku hyvää ja lämmintä, mutta vähän niitä pieniä puutteita. Kai sitä on liian hyvään tottunut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä katsoin myös että tytöille oli kivan näköisiä juttuja, ja ainakin tuntui että monta sivua enemmänkin...

      Kiva kuulla että matsku on ollut hyvää kumminkin, ja lämpöistä. :) Eiköhän tuossa ole hinta-laatu ihan OK, ja jos jollain pikku alekoodilla vielä hankkisi niin hinta tulisi vielä alaspäin. Siis ei sillä että me tuota nyt sittenkään ehkä edes tarvittaisi... ;)

      Poista
  13. Meillä oli viime talvena toisena haalarina H&M:n haalari. Käytettiin kurakeleillä, pestiin useasti. Oli mallilltaan hyvä, hyvät heijastimet, vedenpitävä ja vahvikekankaiden ansiosta säilyi ehjänä toisin kuin Molon haalari, johon tuli polveen reikä. Mielestäni H&M:n haalari on erinomainen hinta-laatusuhteeltaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tuollaista useasti pestävää ja kestävää haalaria tässä haetaan tuohon kakkoshaalarin rooliin. Kiva kuulla hyvistä kokemuksista! :)

      Poista
  14. Meillä ollu hm toppahaalari, ja kyllä yllätti. Lämmin ja kestävä, molon haalareihin tai muihin nii kauniita äidin silmää ei ole mutta pitävät lapsen lämpimänä. Eikä ollu välissä villaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla juuri tuosta että on riittävän lämmin!

      Yksi mitä rupesin miettimään: mitenhän jälleenmyyntiarvo? Kun esim. Molon haalareissa se on kohdillaan ja siksi "järkevä investointi".

      Vielä en ole tehnyt mitään ratkaisuja kuopuksen haalarin suhteen, kaikki vaihtoehdot pohdinnassa. :)

      Poista
    2. Perusmarketti vaatteet vs merkki ni takkiin tulee. Ei markettivaatteet tuppaa mennä jos myy esim puolella mitä ostanu, et 50e haalari ni hyvä jos saat 15e siitä, oli si kui hyväkuntonen. Mut molot ku n myy oli jo pepussa ja polvissa kulumaa ni menee kaupaksi puoleenki hintaan :o Itse tosin en ole vielä myyny mein haalarii ku tarjottiin 7e. Ni on jääny kaappiin odottaa sisarukselle, hän tosin kasvanu pois niin kattoo ny jos joku tuttu kaipaa lämmintä haalarii taaperolleen ni mielummin annan kuin laitan 7e menee. :) mutta kakkoshaalariksi, päiväkotiin hm haalarin voi hankkii, lämmin on.

      Poista